Şimdi Ara

Monitor'ün rengi ağırlık olarak yeşil oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
20.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renkler yine var fakat b.k yeşilimsi bir renk hakim sorun ne olabilir. Tüpün bitmesiyle alakalı değil sanırım.
    Monitorun markası LG F700B 17 inc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 13 Aralık 2006; 23:17:33 >

• monitörün kasaya bsağlandığı noktada problem olabilir. orayı biraz salla hareket ettir. pinler tam oturmayınca böyle problemler olabilir.

renk düzenleriyle oynamadğını farzediyorum. oynadıysan düzelt onlarıda bir zahmet
  • Kontrol ettim sorun yok. Pc yi kapatıp açtığımda renkler düzeliyor fakat kısa süre sonra yine ağırlıklı b.ok rengi hakim oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Kontrol ettim sorun yok. Pc yi kapatıp açtığımda renkler düzeliyor fakat kısa süre sonra yine ağırlıklı b.ok rengi hakim oluyor

hımmm ben durumda söylediğim sorunda ısrar edeceğim o zaman. çünkü bu tip temassızlıklarda tamda bahsettiğin gibi oluyor sonuçlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Kontrol ettim sorun yok. Pc yi kapatıp açtığımda renkler düzeliyor fakat kısa süre sonra yine ağırlıklı b.ok rengi hakim oluyor

hımmm ben durumda söylediğim sorunda ısrar edeceğim o zaman. çünkü bu tip temassızlıklarda tamda bahsettiğin gibi oluyor sonuçlar.

evet katılıyorum aynı sorun bende de var.monitörün kabloları kırılmış olabilir.kabloyu haraket ettirince düzeliyor çünkü.
  • Kabloyu defalarca harket ettirdim kabloda sorun yok bence . Pc yi kapatıp açtığımda renk düzeliyor. 2 3 dakika sonra Dh nin meşhur portakalımsı rengi b.k yeşili ve kırmızı renklerde siyah gibi gözüküyor.
  • o zaman ekran kartında bir sorun olabilir.ısınma problemi falan.ekran kartının sıcaklığını görebiliyor musun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartından şüphelenmiştim masaüstünden görüntü alıp arkadaşıma yolladım renkler normal dedi yani vga da sorun yok. Yardımlar için teşekkürler Bakalaım yarın servisin yolu gözüküyor gittimi 1 ayda gelmez şimdi
  • umarım tüp arızalı deildir selo...ama bana öyle geldi....
  • aynı sorun şu an benimde başıma geldi !
    bu gün yaz sonu sonbahar başlangıcı ve hava düne göre oda sıcaklığı yataktan çıkınca üşüyecek kadar soğuk gibi :)

işin ilginçi bendeki sorun şöyle
    boş bir not pad açınca ve not ped ebatını fare işe ufaltınca beyaz alan bem beyaz
    fakat ekran alanını tutup uzatınca ekrandaki beyaz alan yeşilimsine çalan bir renk tonuna geçiyor

ekran kartı sürücüsünden olma ihtimali varmı derseniz 6 aydır böyle bir şey başıma gelmedi.

ihtimalle üzerine duruyorum ve monitörün ömrü dolmak üzere olabilir mi ?
    LG F700B 17" CRT monitör kullanmaktayım

bu arada monitördeki degauss seçeneğinide denedim sanki düzelir gibi oldu ama :(
    http://en.wikipedia.org/wiki/Degaussing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 20 Eylül 2014; 6:03:05 >

• Tup sorunu var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüp gidici gibi gözüküyor.
  • bende de buna benzer bi sorun olmuştu yeşil , ve pempe noktalar oluşup titreme oluyodu ilk başlarda çok az oluyodu arkadaki kablodan pinleri oturtunca düzeliyodu sonraları iyice gitti en sonunda hiç açılmamaya başladı bilgisayarcıya götürünce adam 50 tl ye yapmıştı . monitörün donanımından pek anlamam adam ekranın arka tarafındaki panelle ilgili bi sorun olduğunu mu ne söylemişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.