arkadaşlar şimdi ben odamda pc nin yanına tv koydum ve tv nin fişini uzatma kablosuyla banyoya taktım pc nin fişi benim odamda sorun şu ikiside açıkken monitörde yukarı doğru çıkan çizgiler oluşuyor önce fişi aynıyere taktığımdan zannettim ama birini odaya birini banyoya takıncada aynısı oldu sorun ne olabilir pc ye zarar verirmi tşk.
Sorunun aynısı bende de war.Aynı hat üzerinden olduğu için sanıyorum ama senin bahsetiğne göre problem ondan kaynaklanmıyor.Ben de anlamadm walla
anlayan yok mu bu işten
BAHSETTİĞİNİZ SORUN TV DE REZONANS SORUNU OLMASINDANDIR ACİL TV Yİ BİR SERVİSE GÖSTERİN... SERVİS:TAMİRCİ
quote:
Orjinalden alıntı: BİLGİSAYARCI
BAHSETTİĞİNİZ SORUN TV DE REZONANS SORUNU OLMASINDANDIR ACİL TV Yİ BİR SERVİSE GÖSTERİN... SERVİS:TAMİRCİ
eminmisin hoca çünkü çizgiler monitörde oluşuyoda
EMİİNİM
Cep telefonu çalarken monitöre yaklaştırırsan aynı olay yine olacaktır. Tv'nin tüpü de elektron ateşlemesi yaparken belli bir manyetik alan oluşturduğu için bu sorunu yaşıyorsun. Tv ile Monitörü birbirinden uzaklaştırırsan sorun düzelecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme