Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi ve Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Hali hazırdahttps://www.amazon.co.uk/AOC-E2462VWH-Widescreen-Multimedia-1920x1080/dp/B00AATYFCK, şu monitörü kullanmaktayım, ekran Kartım EVGA GTX 970, geçtiğimiz günlerde sistemi biraz upgrade ettim bütçe elverdiği ölçüde, DDR4 RAM, İşlemci vs., henüz ekran kartını değiştirmedim. Malumunuz hem bitcoin çılgınlığı hemde dolar kuru yüzünden ekran kartlarının fiyatları bir hayli pahalı. Temmuz ayı içinde Nvidia yeni 1180'i tanıtacağı söylentileri de dolanırken acele etmek istemedim ekran kartı değişiminde. Sorum şu şekilde, acaba mevcut monitörümü değiştirip 2k 144Hz, veya 4k 60Hz bir monitör almak mantıklı mıdır? Kendi halimde oyun oynarım az biraz, okuma, ve herkesin yaptığı gibi dizi/film gibi işlerde kullanıyorum bilgisayarı, öyle pro filan oynama niyetim olmadı asla. Tercihim en iyisinin en iyisi değil mümkünse f/p yapmaktır.







  • Selam @Stomepol ,

    GTX1070 ve üzeri bir kart tercihin olacaksa AOC AG241QX veya aynı cihazın G-SYNC'li (AG241QG) modelini tavsiye ederim. 2K ve 144hz tazeleme hızına sahip (G-SYNC'li olan model 165hz kadar destekliyor.)

    Aşırı oyuncu değilim ama oynadım mı da zevkini alayım dersen 144hz tercihi yanlış olmaz. Masaüstü performansı için de 2K çözünürlük gerçekten güzel gözükecektir. İlgili modelin paneli de 8 bit renk değerine sahip ve seni üzecek cinsten olmaz. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.