Şimdi Ara

☼ Monitör Tavsiyesi lütfen! (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-xl2370-23-2ms-analogdvihdmi-wide-screen-led-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=3002879&productid=bd53928

HP WT316AA (dokunmatik ekran)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-2310ti-23-3ms-analogdvi-wide-screen-lcd-dokunmatik-monitor-wt316aa/ProductDetails.aspx?productId=bd56210&categoryId=108811

İkisi arasında kaldım.
    Biri led olmanın üstünlüğünde.
    Diğeri hp gibi bir kalite ve dokunmatik gibi bir özelliği aynı fiyata veriyor.

Özellikle ikisinden birini önermenizi rica ediyorum.
    Ayrıca önerilerinizide belirtirseniz sevinirim
    Selam ve dua ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensaronline -- 30 Temmuz 2010; 2:05:12 >

• hocam dokunmatik olayı sanırım sadece resimlere bakarken, pencere sürüklerken veya resim çizerken işine yarıyor. kullanma amacına göre değişir. oyun ve film için alıyorsan ben xl den yanayım. kalitesi zaten tartışılmaz ama hp nin ürünü hakkında da pek bir fikrim yok açıkcası, kullanan kişilere sormak lazım...

Birazdan 42_sentez_42 gelir buraya kesin sana Samsun P2250 der kesin
    Tek alakam dokunmatikle. Acaba değermi. Acaba sorunlumudur dokunmatik. Dokunma ömrü varmı bir bilgide bulamıyorum ki.
    Daha Fazla Göster
  • Duruyor durmasınada acaba güvenmek hata olurmu
    Mazalarda yok. Büyüklerinde bile.
  • Karar vermek zor Samsung xl2370'yi inceledim arkadaşım aldı 1 hafta önce 660tl'ye. Tasarımı falan hoş kaliteli güzel bir monitor. Görüntüsü de fena değil backlight'ı biraz fazlaydı ama renkleri falan canlıydı.Led olmayan monitorlere göre aman aman bir üstünlüğü yoktu.Yani en azından ben farkına varamadım.Ben de yakın zamanda led olmayan bir monitor aldığım için tüh keşke led alsaymışım gibi bir durum hiç oluşmadı böyle bir farkta göremedim açıkçası.Hatta benim monitörün backlight'ı daha az ve dengeli dağılmıştı.
    Ama HP'nin dokunmatik ekran özelliği başlı başına fark yaratan bir unsur. Bir de HP'nin kalitesi de işin içindeyse ben HP derdim. Hp alıpta üzüleni ben pek görmedim açıkçası zamanında HP W2207 çok iyi sattı forumda da baya alan olmuştu şikayet falan hiç görmedeim parlak ekran olması sebebiye rakiplerinden bariz şekilde daha güzel gösteriyordu.
    Neyse ben HP derdim.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD

• elimde sıfır mahiyetinde tum aparatarıyla kutusunda duran xl 2370 var.istersen pm den goruselim.

Hp 3 yıl garanti veren bi yer bulamadığımdan direk üstünü çizdim. Ürününe güvense adam gibi garanti süresi verirdi.

Hayırlısı inş.
    Yorum yapanlara teşekkürler selamlar.
  • Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın. Türkiye'de satılan bütün ürünlerin 2 yıl garantisi vardır.Samsung'ta heryerde 2 yıl garantili olarak satılıyor 5 yıl garanti hangi firma aracılığı ile veriliyor acaba. Arçelik beko da 5 yıl hatta ufak ücret karşılığı 7 yıl garanti de veriyor yeri geldiğinde en kaliteli ürün mü üretiyorlar ,pek değil. Hp bence her daim çok kaliteli moniotr üretmiştir ama özellikle le de Pro moniotorler bunlar ips panelli 2000-4000 dolar civarı moniotler Neyse hanigisini seçerseniz seçin memnun kalırdınız zaten.Tekrardan iyi günlerde kullanın
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.