Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi 3 güne lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 550 TL bana HDMI + ekran kartım hd7870xt galiba dvı girişli yani hdmı + dvi girişli ebatı büyük olan bir monitör lazım

Ben 40 tl daha verip bunu almayı düşünüyorum:
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-s24d390h-24-5ms-analoghdmi-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd801210&categoryId=3002879

• Aoc nin 2ms olanı vardı. E2461fh mı neydi unuttum. ona bakmanızı öneririm. 23.6 inch .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Aoc nin 2ms olanı vardı. E2461fh mı neydi unuttum. ona bakmanızı öneririm. 23.6 inch .

Genelde 5ms üzeri öneriyorlar o yüzden 5ms üzeri önerirseniz sevinirim.Birde 2 ekranı nasıl baglaya bilirim ? Yani oyun oynarken yan taraftan ınternette gezinebilirisem iyi olur diğer monitörde samsung

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasafiso21

quote:

Aoc nin 2ms olanı vardı. E2461fh mı neydi unuttum. ona bakmanızı öneririm. 23.6 inch .

Genelde 5ms üzeri öneriyorlar o yüzden 5ms üzeri önerirseniz sevinirim.Birde 2 ekranı nasıl baglaya bilirim ? Yani oyun oynarken yan taraftan ınternette gezinebilirisem iyi olur diğer monitörde samsung

5MS üzeri öneriyorlar ne demek ?

en iyisi 1 ve 2 ms tir sayı arttıkça dandikleşir monitör.

AOC
    23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    559 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_75918920/mpage_1/tm.htm

hadi hayırlı olsun.

• Hp pavilion 23" bunu al kardesim 450 felen ustu cebine kalir manitor cok saglam tavsiye ederim ips ekran, kaliteli urun dusunme alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

quote:

5MS üzeri öneriyorlar ne demek ?

en iyisi 1 ve 2 ms tir sayı arttıkça dandikleşir monitör.

AOC
    23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    559 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_75918920/mpage_1/tm.htm

hadi hayırlı olsun.

o zaman ben yanlış biliyormuşum birde ben samsung 943nw kullanıyorum 19 inç 23.6 inç le arasında ne kadar büyüklük farkı var masam 95 cm monitörümün kapladığı yer 43 cm yani ekran boyutu olarak bu 23 inç kaç cm mesela ?

• quote:

o zaman ben yanlış biliyormuşum birde ben samsung 943nw kullanıyorum 19 inç 23.6 inç le arasında ne kadar büyüklük farkı var masam 95 cm monitörümün kapladığı yer 43 cm yani ekran boyutu olarak bu 23 inç kaç cm mesela ?

hepsinin cevabı konuda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

eski monitör ile birleştirip çift ekran yapabilirmiyim yada birisinden oyun oynarken diğerinden internette gezinebilirmiyim ? Birde suan farkettim önerdiğiniz monitör kendi hoparlörü yok yani xbox ımı bağladığımda ses gelmiyecek adaptorde kullanmak zor geliyor başka bir yolu varmı ? (vatanbilgisayarda satılıyorsa olur) yoksa monitörde hdmi olmasada olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasafiso21 -- 5 Haziran 2014; 14:09:40 >

• quote:

quote:

quote:

eski monitör ile birleştirip çift ekran yapabilirmiyim yada birisinden oyun oynarken diğerinden internette gezinebilirmiyim ? Birde suan farkettim önerdiğiniz monitör kendi hoparlörü yok yani xbox ımı bağladığımda ses gelmiyecek adaptorde kullanmak zor geliyor başka bir yolu varmı ? (vatanbilgisayarda satılıyorsa olur) yoksa monitörde hdmi olmasada olur

yuh ya naptın sen birinden oyun oynarken diğerinden gezeceksin

başka yolu yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

yuh ya naptın sen birinden oyun oynarken diğerinden gezeceksin

başka yolu yok

Civ 5 gibi yavaş ilerliyen oyunlar oynarken lazım oluyor :-) birde bütçem toplam 1200 tl aslında telefon+monitör alıcam fakat düzgün bir telefon istiyorum o yüzden hdmi ydan vazgeçtim hem 2-3 yıl gidicek bir telefon ve ebat olarak büyük ve kaliteli bir monitör onerebilirmisin monitör de 3 yıl için gerekli

• quote:

Civ 5 gibi yavaş ilerliyen oyunlar oynarken lazım oluyor :-) birde bütçem toplam 1200 tl aslında telefon+monitör alıcam fakat düzgün bir telefon istiyorum o yüzden hdmi ydan vazgeçtim hem 2-3 yıl gidicek bir telefon ve ebat olarak büyük ve kaliteli bir monitör onerebilirmisin monitör de 3 yıl için gerekli

monitörü önerdim zaten kardeşim aynı şeyleri neden tekrar ediyorsun ?

telefonda zevkine kalmış.
  • quote:

quote:

monitörü önerdim zaten kardeşim aynı şeyleri neden tekrar ediyorsun ?

telefonda zevkine kalmış.

yok yani daha ucuz bir monitör 350-400 tl civarı aslında ben sadece telefon alıcaktım baktım monitör dandik onuda değiştireyim dedim lg g2 den gm discovery e düştüm baktım güzel telefon değil s5 mini alayım dedim o yüzden monitörden kısmam lazım

• quote:

yok yani daha ucuz bir monitör 350-400 tl civarı aslında ben sadece telefon alıcaktım baktım monitör dandik onuda değiştireyim dedim lg g2 den gm discovery e düştüm baktım güzel telefon değil s5 mini alayım dedim o yüzden monitörden kısmam lazım

Strateji tarzı oyun oynuyorsanız

BenQ VW2424H alın
    http://www.n11.com/benq-vw2424h-24-full-hd-20m1-kontrast-hdmi-siyah-led-monitor-P19227791

FPS tarzı oyun için ise

BenQ RL2450H tercih edin
    http://www.n11.com/benq-rl2450h-24-fullhd-2ms-12m1-kontrast-hdmi-led-oyun-monitor-P19227790

Her iki monitör babalar günü %11 indirmle 436 TL'ye geliyor. Vade farkısız 9 taksit yaptırabilirsiniz. Üstteki modeli daha yeni aldım ve şimdilik çok memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.