Şimdi Ara

Monitör tavsiyesi 1500-1900Tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnternette sitesi var test için ışık sızması içinde var aynı şekilde ama kullanılan panel baya kaliteli bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • neden vg24vq bakmıyorsun veya vg248qg

• ankaraps3 A kullanıcısına yanıt

TN panel bunlar.

• sucukluselo96 kullanıcısına yanıt

hangi siteden linkini verirmsin kaça aldın

• regedit_2 kullanıcısına yanıt
    https://www.itopya.com/lg-238-24gn650-b-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-freesync-premium-gaming-monitor/
    1770Tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucukluselo96 -- 9 Ocak 2021; 19:0:14 >

Hayilri olsun deli duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşalr güncel ekran kartı tavsiye alanı var mı. Ben Rx570 serisi kullanıyorum. yeni alacağım nereyi takip edebilirim

• forumlarda TN panel şöyle kötü şöyle değil derken birtane giriş seviyesi ihtiyacım için BenQ marka aldım. hayretler içindeyim. Gözlerime eziyet etmişim renkler ekran kalitesi harika. BenQ gerçekten kalite hissi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: regedit_2

forumlarda TN panel şöyle kötü şöyle değil derken birtane giriş seviyesi ihtiyacım için BenQ marka aldım. hayretler içindeyim. Gözlerime eziyet etmişim renkler ekran kalitesi harika. BenQ gerçekten kalite hissi veriyor

hangi monitörü aldıgınızı da yazsaydınız arkadaşlara yardımcı olurdunuz :)

• harunefetr kullanıcısına yanıt

yok arkadaşalr bana yardımcı oldu. Birtane 144 hz ips alacaktım birtanede düşük seviye. önce Benq 2480 seçtim Tn panelmiş çok tatmin edici beğendim. eğer 2000 altı olsa Yine BenQ 144 hz alırdım.

Hocam benim monitörün sağ tuşu çalışmıyordu geri yolladım. Teknolojide hiç şansım yok laptop almıştım ondada sıkıntı vardı geri yollamıştım. :(

bu inanılmaz. o fiyata o marka al tuşu bozuk çıksın. Kardeşim Aoc ile BenQ bideğelemndir. Gerçekten ben aldığım monitör renkleri harika çok tatmin edici

Valla ben şanssızım biraz güle güle kullanın.

ben şunu demek sitiyorum. yok 1 ms yok 165 hz yok tn ips tamam en iyii olsunda tn panelde çok tatmin edici hani site puanlaması veya profosoyonel tavsiye diye tercih etmemezlik etme

• Renkler canlı, cam gibi.

75 Hz Freesync var. Tepkime süresi 5 ms orası biraz fazla.

Onun dışında ben video film izlerim, ara ara renklerin güzelliğini süzmek için videoyu durdurayım, siyah kısımlarda vay be diyeyim diyorsanız LG panel kullanan Everest M-435 işinizi çözecektir.

Burada ilginç bir tavsiye vereyim, 2 tane alabilirsiniz, çerçevesiz ekran yan yana güzel oluyor.

https://forum.donanimhaber.com/everest-m-435-inceleme-23-8-75-hz-freesync-hoparlor-ips-panel-monitor-1017-tl--147508440

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.