Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzam sistemde yazdığı gibidir. 4gb ram ile baraber (Gsikll 1600 cl9) bi monitör alacağım ms( tepki süresi) düşük, kontrast ve çözünürlüğü yüksek genel anlamda özellikleri iyi olan bi monitör aramaktayım. Ürünün markasından çok özellikleri benim için önemlidir. Marka takıntım yoktur. 3d olmasa da olur ama bu fiyata olursa da iyi olur :). Garantisi devam eden 2.ci el az kullanılmış temiz cihazlar da arama kriterlerimin içindedir.

Fiyat bütçem -350-550 tl civarıdır.

Şimdiden teşşekür ederim.

Edit... Forumu tam anlamıyla inceleyememiştim. Şimdi inceleyip bir kaç düzeltme yapıyorum.

Önceliğim monitörün büyüklüğü değildir... (İş gereği bazen 24 saat pc başında geçiren biri olarak gözüme en sağlıklı gelen boyut daha önceliğim tabi fazla küçük yada büyük olup göz yormaması)

Bir diğer önceliğim ise oyun monitörü olmas. Tam anlamıyla oyun için alıyorum film media gibi de kullanımı olacaktır elbet ama amacım oyun.

Bir kaç konuda tavsiyeler var onlara bak istersen diyebilirisiniz. Ancak çoğu marka marka sıralmış. Yani benim istediğim armut piş azıma düş hesabı biraz ancak pek vakit bulamıyorum forumda gezinip konuları tek tek incelemeye. O yüzden yukarda belirtmiş olduğum gibi markası değil input lag ms gibi oyun için değerlerinin üst düzeye yakın olması yeterli. Yani film izlerken şöyle oluyor yada ekranın açılışı hızlı veya hoparlörü var gibi bana göre saçma özellikler gereksiz. 5+1 de monitör hoparlörü ha :D deve de kulak bile bu tabir için az kalır. Kaldıki kulaklık kullanan biriyim :).

Bir çok kişi görüntüleyip yorum yazmaması da ilginç

Son olarak şuanki sistemim benim en az 1 yıl değişmeyecek olduğundan dolayı bu sistemin 1 kademe üstü monitöre kadar almayı düşünüyorum. Yani 7850 bi ekran kartı için 1500 tl lik monitör almak bence akıl yoksunluğunun tecsilsel kanıtıdır. O yüzden sistemimi biraz bakıp 4gb daha ram ekleyip sana oyun için bu monitör çok iyi gider fiyatı da şuan indirimde diyecek kişiye peşinen ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. Demek istiyorum. Çünkü zamanı olmayıp bu kadar uzun yazıyı bile 4-5 kerede anca yazabilen biri olarak aranan kan gibi olacak. Tekrar teşşekür ediyorum...

Edit 2.... Arkadaşlar bu montitörlere ekstra da takılabilecek gözün yorulmasını göz sağlığını arttıracak bi aparat vs. gibi bişeyler duymuştum. Eğer biliniz ve tavsiyeniz
    varsa belirtirseniz sevinirim.

Edit 3 ... Belirttiğim özelliklere sahip 2.el monitörlerde ilgi alanımdadır. Yani üstte anlatmış olduğum kriterlerin olduğu 2.el temiz ve garantisi devam eden bi monitör varsa onun da linkini atabilirisniz. Ama lütfen SADECE satmak için atmayın çünkü ince eleyip sık dokurum boş yere girip bakmış olmam sizin gözümdeki değerinizi düşürmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 20 Haziran 2014; 2:16:49 >

• Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    o parayı veriyorsan güzel birşey almalısın.

AOC 2461Fwh aradığın özellikte güzel bir oyuncu monitörü.

imzamdaki konudan inceleyebilirsin oraya bak hala sorun varsa sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Haziran 2014; 9:46:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör önerisi
    3 ay önce açıldı
    Monitör Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Monitör tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.