Şimdi Ara

Monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle konu yanlış yerde olabilir burdan soruma cevap gelebileceğini düşündüm o yüzden beni maruz görün...

şimdi arkadaşlar kendime göre gerçekten iyi bir sistem topladım montaj falan hepsi tamam fakat monitörüm en az 5 yıllık böyle bir sisteme yakışmadığını düşünüyorum bana MAX 600 tl değerinde oyun için güzel bir monitör önerebilirmisiniz vatan olması şart değil eğer vatan olacaksa %30 indirime göre önerebilirseniz çok güzel olur

• up
  • http://www.vatanbilgisayar.com/236-vn247h-genis-ekran-led-monitor.html

Özelliklerine bakınız. Bu fiyata daha iyi bir monitör yok. 3 hafta kadar oldu alalı ve çok memnunum. 1ms tepki süresi ve 80.000.000:1 dinamik kontrast var. Sıfır ghosting ile canlı renkleri yakalayabiliyorsunuz oyunlarda. Alırsanız P.M atın optimum ayarlar için bilgi de veririm. Kenarlarının inceliği, malzeme kalitesi ve ASUS un 3 yıllık garantisi de cabası. Şiddetle tavsiye ederim.

NOT: Bu monitör için ışık sızdırması problemi var diyorlar. İlk serilerde olan bir problemmiş yoğun şikayet üzerine sanırım elden geçirdiler. Ben Vatan internet şubesinden aldım ölü piksel ve ışık sızdırması yok. Hatta LED ekran monitörler arasında şu ana kadar gördüğüm en sızdırmaz monitör buydu.

• acaluka kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam tavsiyesi için bende beğendim daha iyi bir öneri gelmez ise alıcam bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

http://www.vatanbilgisayar.com/236-vn247h-genis-ekran-led-monitor.html

Özelliklerine bakınız. Bu fiyata daha iyi bir monitör yok. 3 hafta kadar oldu alalı ve çok memnunum. 1ms tepki süresi ve 80.000.000:1 dinamik kontrast var. Sıfır ghosting ile canlı renkleri yakalayabiliyorsunuz oyunlarda. Alırsanız P.M atın optimum ayarlar için bilgi de veririm. Kenarlarının inceliği, malzeme kalitesi ve ASUS un 3 yıllık garantisi de cabası. Şiddetle tavsiye ederim.

NOT: Bu monitör için ışık sızdırması problemi var diyorlar. İlk serilerde olan bir problemmiş yoğun şikayet üzerine sanırım elden geçirdiler. Ben Vatan internet şubesinden aldım ölü piksel ve ışık sızdırması yok. Hatta LED ekran monitörler arasında şu ana kadar gördüğüm en sızdırmaz monitör buydu.

Arkadasin verdigi linkteki monitor hem sık hem de oyun icin guzeldir. Ve benim de elimde vardi. Tavsiye ederim. İsik sizdirmasi olayi benimkinde de vardi. Bu fiyatlara alinabilecek en iyisidir. Yalniz belki biraz butceyi zorlayip 120 hz alirsaniz iste o zaman 5 yil size yetecek monitoru bulabilirsiniz. Benden size tavsiye. Milisaniye(ms) olayina takilmayin. 120-60hz olayina onem verin. 5 ms olsun ama 120 hz olsun. Farki anlarsiniz. 120-60 hz farki bariz belli olurken ms farklari sadece sentetik testlerde goze gorunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu anda Türkiye'de 120 Hz sadece Benq nun bir modeli vardı ben de çok araştırdım ama ülkede yok şu anda elle tutulur güvenilir bir 120Hz monitör malesef. Sizin monitör ilk serilerden ise ışık sızdırması olabilir. Şu anda problem çözülmüş, ya da ben şanslıyım.

Eğer 60Hz monitör alıyorsanız "tepki süresi" bakılması gereken ilk özelliktir kanımca. Önemsiz değil yani. 120Hz olsa zaten ghosting olmuyor ama 60Hz için 1ms tepki süresi ghostingi neredeyse sıfırlıyor. Ben bu monitörü almadan önce 60Hz 5ms tepki süreli bir monitör kullanıyordum. Ve bunu alınca sanki CRT monitörde Counter Strike 1.6 oynuyormuş gibi hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 13 Mart 2014; 16:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozzisha

Saolun hocam tavsiyesi için bende beğendim daha iyi bir öneri gelmez ise alıcam bunu

Siz yine araştırın hocam. Ben size sadece seçenek olsun diye yolladım. Çünkü yaklaşık 2 hafta monitör araştırmakla beynimi yedim, en son bunda karar kıldım memnunum. Dediğim gibi alırsanız eğer P.M atın ideal monitör ayarlarını ve modlarını yazarım size. Onun üzerinden istediğiniz değişikleri yapıp kendi konforunuza göre en iyi ayarı yaparsınız.

NOT: Hangi monitörü alırsanız alın yanına şu HDMI kablosundan da alırsanız çok daha iyi olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/inca-hdmi-to-hdmi-kablo-18m.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 13 Mart 2014; 16:32:07 >

• acaluka kullanıcısına yanıt
    valla hocam öncelikle benle baya ilgilendiniz teşekkür ederim görünüşe bakılırsa bu monitörü alacağım saolun tavsiyeniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.