Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-vx2757-mhd-amd-freesync-2ms-gaming-monitor.html#urun-ozellikleri

www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27mp59g-1ms-ips-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html#urun-ozellikleri

Monitörü sadece oyun için kullanıyorum desem doğru olur.Bu iki monitör arasında kaldım aslında kafama lg hakkında bişey takılmasa tercihim olcak ama zaten konuyuda öncelik olarak bu yüzden açtım.Viewsonics ürün özelliklerinde 1ms yazmakta lgde ise gtg 5ms mbr 1 ms yazmakta.Lg olan monitör 1 msmi 5 msmi.Viewsonicsin sitesinde incelediğimde özelliklerinde gtg 1ms olarak gördüm.Ayrıyeten lgnin kutusunda da 1ms olarak yazıyor.Acaba sitede yanlış bilgimi verilmiş ya da mbr 1 ms de zaten 1 ms olarak mı geçiyor.bayağı uzattım farkındayım ama :) Kısaca viewsonicste yazan 1 ms ile lgnin gtg 5 ms mbr 1 ms si aynı şeyi mi söylemekte ? Lg kutusunda yazan 1 ms de gtg 1 ms olabilir mi pek bi bilgi edinemedim.Acil lazım yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baovua -- 19 Ekim 2017; 20:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun için kullanacaksan ve 27inch bir monitör arıyorsan bunu tavsiye ederim:

http://www.hepsiburada.com/aoc-g2778vq-27-75-hz-1ms-analog-hdmi-display-freesync-full-hd-oyuncu-monitoru-p-HBV00000359IR

vatan bilgisayarda haftasonu indiriminde 950 tl ye düşüyor.
    5 ay önce açıldı
    Monitör önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Monitör önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.