Şimdi Ara

Monitör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , mimari çizim , render ve oyun için monitör ve monitör standı almak istiyorum . Bir tane 32” bir tane 27” , IPS ve min 180 hz olsun istiyorum. Önerileriniz tavsiyeleriniz var mı. Not: monitör ve amortisörlü stand

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• 27" çizim için küçük boyut 32" alın yukarıda arkadaşların önerdiği monitörler hem gözlerinizi bozar hem de yandan açı değerleri berbat olan monitörlerdir

led olayı aynı lamba olayına benzer kalitesiz led ampul titreme yapar göz bozar sertifikalı ürünler alın

hem tasarım hem de oyun için monitör şuan piyasada yok oled var ama hem göz yorar hemde uzun süre kullanacağınız ürün değil

Dell P3225QE ve Dell S2725QE iki ürünüde kullanıyorum 27" kesinlikle 32" keyfini vermiyor

32" monitörü tanıdığıma aldım 2-3 haftadır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim özellikle çizim için 10 numara ürün

Tam çizim monitörü

Dell P3225QE 4K IPS 100Hz TUVRheinland Eye Comfort 4 ⭐⭐⭐⭐ Göz Korumalı Monitör

https://forum.donanimhaber.com/dell-p3225qe-4k-ips-100hz-1500-1-type-c-90watt-tuvrheinland-eye-c--162562651#162591833

Monitör önerisi
    Monitör önerisidonanımhaber forum
    Dell P3225QE 4K IPS 100Hz TUVRheinland Eye Comfort 4 ⭐⭐⭐⭐ Göz Korumalı Monitör | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/dell-p3225qe-4k-ips-100hz-1500-1-type-c-90watt-tuvrheinland-eye-c--162562651
    Monitör önerisi

Monitör önerisi

Monitör önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Aralık 2025; 1:46:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör önerisi
    geçen hafta açıldı
    Monitör önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.