Şimdi Ara

Monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar pc parçaları yolda.Babamla konuşup evdeki tv yi monitör yapmaya karar verdim ama sorularm var.
    Tv özellikleri: 12 ms gecikme.85".1920x1200 led tv
    Ekran karti msi gaming r9 290x
    bu kart gelecek ins. simdi ben ayri bi monitör alaym mi yoksa is görür mü bu.
    Edit: 60 hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendarySin -- 30 Kasım 2014; 21:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

Evet arkadaşlar pc parçaları yolda.Babamla konuşup evdeki tv yi monitör yapmaya karar verdim ama sorularm var.

85 inç mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Evet arkadaşlar pc parçaları yolda.Babamla konuşup evdeki tv yi monitör yapmaya karar verdim ama sorularm var.

85 inç mi?

Evet :D

• Tamamen senin zevkine bağlı tv olunca evi sınırlamış olucaksın monitör olursa senin keyfine kalmış vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Tamamen senin zevkine bağlı tv olunca evi sınırlamış olucaksın monitör olursa senin keyfine kalmış vs...

Her türlü babamdan para çıkıcak tv ye el koyarsam yeni tv alıncak evdekilerde istyodu bunu.Monitör alırsak monitöre para gidicek iste

• LegendarySin kullanıcısına yanıt
    Bana ordan bir adet baba ayarlar mısın?

Şaka bi yana tv alır yayıla yayıla oynardım oyunumu bir de xbox kontrolcüsü pc için miss

• quote:

Şaka bi yana tv alır yayıla yayıla oynardım oyunumu bir de xbox kontrolcüsü pc için miss

Babama sözüm var derslere asılmam lazım yaza kadar adam akıllı el süremicem pc ye ama olsun adam paraya kıydı.xbox ps4 felan sevmiyorum ben ama ilerde ne olacağı belli olmaz.
    Bu arada seni seviyorum baba asdadadas

• ekran kartın iyi asus vg248qe yada rog swift almalısın bence.

• quote:

quote:

Babama sözüm var derslere asılmam lazım yaza kadar adam akıllı el süremicem pc ye ama olsun adam paraya kıydı.xbox ps4 felan sevmiyorum ben ama ilerde ne olacağı belli olmaz.
    Bu arada seni seviyorum baba asdadadas

Ben hiç bir zaman söz vermedim.

Tabi pc de almadı

• 85" 12ms ve 60 hz dostum bu monitör ile oyun falan oynayamazsın. Özellikle FPS tarzı oyunlarda cidden sıkıntı. AOC nin 144 hz lik monitörü var 1000 lira civari onu al. O kadar para vermem diyorsan 60 hz 23" bi monitör bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met@lrock

85" 12ms ve 60 hz dostum bu monitör ile oyun falan oynayamazsın. Özellikle FPS tarzı oyunlarda cidden sıkıntı. AOC nin 144 hz lik monitörü var 1000 lira civari onu al. O kadar para vermem diyorsan 60 hz 23" bi monitör bak.

Niye oynayamıyomuş benım 35-40 ms samsung led tv var çatır çatır ps4 de bf4 pcde cod aw oynuyorum bilmeden yorum yapıyosunuz
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    cs go oynamayı denermisiniz. Kil sayınız fln kaç olacak. Ayrıca gözünüze yazık be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met@lrock -- 1 Aralık 2014; 11:09:21 >
  • quote:

cs go oynamayı denermisiniz. Kil sayınız fln kaç olacak.

hocam yalan soylemeye gerek yok cs go fılan oynamadım. ama ps4'de bf4 onlinede gayet iyi. pcde zorrent takılıyorum genelde :D
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    Ayrıca gözünüze yazık. Ben su an 23" Asus VX238 moniotorumu değiştirmyi düşünüyorum. 144 Hz ile. Cidden fps tarzı oyunlar icin özellikle cs go için sıkıntı.
  • quote:

Ayrıca gözünüze yazık. Ben su an 23" Asus VX238 moniotorumu değiştirmyi düşünüyorum. 144 Hz ile. Cidden fps tarzı oyunlar icin özellikle cs go için sıkıntı.

Benim düzenek farklı ya. Tv duvarda kablosuz klavye mouse uzagındayım yani yakından oynanmaz hakkaten kör olursun :) Valla PS4 - PC farketmiyor ise bana bi sıkıntısı gozukmedı bugune kadar FPS oyunlarda PS4de BF4'ü bitirdim online hala arada girerim suan FarCry4 oynuyorum gayet akıcı. 144HZ daha iyi tabi olursa
  • bu arada kimse sormayı denemedi led tvniz sol alt kenarından sağ üst kenarına kaç cm fark var ölçer misiniz :D o şeyde oyunun gerçek zevkini asla alamazsın gözün ona alıştığından güzel oynanıyor diyorsun sadece gözünüzü kandırıyorsunuz hemen onu değiştirmelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTiMe -- 1 Aralık 2014; 12:04:37 >
  • Monitör önerebilir misiniz ucuz bi sey olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.