Şimdi Ara

Monitör Tavsiye Edin ACİLLLLLL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta önce vatan bilgisayardan ASUS 27" VX279Q LED IPS MONİTÖR aldım. Monitör iyi güzel fakat office word de exel de calısırken yazılarda pixellik oldugunu fark ettim. Buda gözü cok fazla yoruyor. Vatana gittim durumu anlattım 27' monitorler de bunun olabileceğini soylediler. İstedigim taktirde değiştirebileceklerini ifade ettiler. Suan degiştimeyi düsünüyorum 27' yada 24' monitorlere baktım cok kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum @bocekgrafik

Ekran kartı:MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı

• 1440P monitörlere bakman lazım. Onlarda o sorun olmaz. Sürekli yazı okuyorsan ve yakından bakıyorsan, 2160P modeller de olabilir. Dell P2415Q mesela. Bu monitörün içine bile girsen, yazılarda pikselleşme göremezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam yazını okudum, Cok guzel bilgiler vermişsin. Ona rağmen bir seçim yapamadım. Monitoru vatan dan aldım değişim yapacağım. Orda da 3 -4 marka var. Asus, Phlips, Samsung, AOC hangisini secmeliyim yada senin onerin nedir 1500 civarı bir monitor için. Acil yardımına ihtiyacım var. Değişim süreci 1-2 gün içersinde dolacak.

bu arada butceme uygun bunu buldum. dedeğin gibi 1440p sendce nasıl? AOC 27" Q2778VQE WQHD LED MONİTÖR (http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-27-q2778vqe-wqhd-led-monitor.html)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurq -- 3 Ağustos 2015; 12:08:03 >
  • Üstte yazdığım gibi 1440P monitörlere bakman lazım. Yani 2560x1440 çözünürlükte kaç tane monitör varsa, hepsine tek tek bak. Hangisi içinedaha fazla sinerse, hangisini daha çok beğenirsen onu al.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Son olarak gercekten bir fark olcak mı. Cunku bu monitorde yazılardaki pixellik cok gozume batıyordu. Adamlarla gittim konustum hangi 27' monitoru alırsanız alın boyle goruntu yasayacaksınız dediler. Simdiş gidip 1440p monitor alıp ustune para da verecegim ve aynı seyle karsılasırsam cok sinir bozucu olacak ve AOC markası hakkında ne dusunursun (AOC 27" Q2778VQE WQHD LED MONİTÖR)
  • Fiyatına göre fena değil ürünleri.
    Hangi model olursa olsun, bakarak, deneyerek al zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil TV Tavsiyesi Lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Tavsiye lütfen
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.