Şimdi Ara

monitor tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu monitör tamiratlarını normal televizyon tamircilerimi yapıyo yoksa bilgisayarcilarmı.....
    teşekkürler

• Marka ve modeline göre değişir.Monitörün markası ve modeli nedir?
  • selam yerin ankarada ıse turbo dursun var super yılların monıtorcusu saglam yapar

yoksa elektronık bolumunden elektronıkcı ara
  • benim monitörü telievizyon tamircisi yapmıştı. arızası da kendi kendine kapanmasıydı. hatta yaparken ordaydım içini açıp ölçü aletleriye ölçüp, bir iki yerine leyim yapmıştı
  • monitörden televizyon tamircileri anlıyor
    benim monitoruda tv tamircisi yapmıştı
  • anlarlar zaten devreler aynı calısma mantıgı falan yanlız ıyı bırını bulun yoksa elınızdekı monıtorden olmayın
  • En garantisi servisine götürmek. Ama servisi yoksa Tv tamircileri de yapabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara anakart tamiri
    7 ay önce açıldı
    Asus laptop ekran tamiri
    14 yıl önce açıldı
    hoparlor tamiri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim işyerinde bi televizyon tamircisi arkadaş var.
    karanlık ömer.
    ona göstereyim o zaman.servisini nerede bulacağımki mümkün değil..lg marka.
  • ankarada isen ankaranın en iyi monitör tamircisi itfaiyede leon bilgisayar var. orada özkan var. o süper anlar. ama arıza basitse git televizyoncuya o yapar.
  • Sen bilgisayarcılara götür boşver tv tamircilerini
  • Bilgisayarcı monitör tamirinden anlamaz.
  • yapman gereken monitor tamir eden bir bilgisayarcı bulmak
  • İkisi farklı konular.Genelde PC tamircisi Monitör tamiri yapmaz.
  • benimde monitörümde problem olduydu bu firma saglam ve işleri monitör tamiri ve sıfır monitör satışı ayrıca eski monitörünü +farkınıda verip yeni monitörlerde takas yapıyorlar site ve adres bilgileri altta

www.erpamonitor.com
    ERPA MONİTÖR VE PRINTER LABORATUVARI
    Merkez : Kemeraltı Cad. Şefkat İş Hanı No:1-3 Kat:7 Karaköy İSTANBUL

Tel:(0 212) 293 58 26 / 4 HAT Fax: 0 (212) 29 47 69
    Kadıköy: Yoğurtcu Şükrü sk. No: 64 Dükkan:4 Mef dersanesinin yanı Kadıköy İSTANBUL

Tel: (0 216) 449 63 60 /61 Fax: 0 216 449 63 59

Perpa: Perpa Ticaret Merkezi B Blok No: 247 Kat:5 Okmeydanı/İSTANBUL

Tel: 0(212) 222 95 85 /86 Fax: 0(212) 222 95 87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 13 Mayıs 2006; 23:30:51 >

• çok teşekkürler
    monitör ç.kalede.oğlanda.
    orda bi tv tamirci arasın o zaman.bilgisayarcıya gitse o da tamirciye yolluyacak gibi görünüyo.
    adres bilen varsa yazarsa memnun olurum.
  • benim eski monitörü tamire gönderdim sonunda çöpe atmak zorunda kaldım kimse yapamamıştı.
  • zaten bu monutor tamır eden arkadasların yuzde doksanı tw tamırınden gelen ustalardır
  • Casper 17" flat monitörüm var. Sigortası atmıştı. Yeni sigorta almaya üşenmiştim ve sigorta yerlerini kabloyla birleştirdim. Eletriği verdiğimde kondensatörler patladı ve kart yandı. Televizyon tamircisine verdim ve kondansötörleri değiştirdi üstüne üstlük karta da bypass yaptı. Bir yıldır sorunsuz kullanıyorum. İyi bir ustaya verirsen halleder korkma
  • Karaköydeki bu firma hakkında pek iyi şeyler duymadım. Orada çalışmış birinin anlattıkları
    Müşteri telefonla arayarak monitörün içinden flyback trafosunun olmadığını söyler şirket sahibinde trafoyu tekrar sarmaya çalıştık fakat söküm esnasında trafo eridi yanıtını verir. Halbuki flyback trafosu tamir edilmiyor. monitörün içindeki trafoyu başka müşteriye takmışlar.
    müşterinin monitörünü tamir ettikten sonra müşteriye telefon açıp şukadar para tuttu kabul ediyormusunuz eger müşteri parayı fazla bulup kabul etmediğinde monitörün içindeki gerekli olan parçaları söküp bozuk parçaları dolduruyorlarmış. Sağlam parçalarıda arızaya gelen monitörlere takıyorlarmış.
    Çalışanların sigorta primlerini yarım yatırmış yada sigorta yapmamış.
    bu şekilde çok iyi paralar kazanmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.