Şimdi Ara

monitör sorunu halledilmiştir( ilgilenen arkadaşlara teşekkürler!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar benim bilgisayar açıldıktan sora masa üstüne geçerken görüntü gidiyor. ama bu olay farklı monitörde olmuyor. benm monitör sorunlu desem aynı olayı farklı bilgisayarda sorun çıkarmıyor. kısacası monitörde kasada sağlam ama biraraya gelince masaüstünü göremiyorum. belki aranızda bunu yaşayan wardır diyerek yardımınıza talibim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaN -- 28 Haziran 2006; 17:12:18 >

• monitör sağlam tamam, fakat kasanızıda başka bilgisayarlarda denediniz mi??kasanın sağlam olduğunu nerden anladınız? (kasayı test ettiğiniz söylememişsiniz de)..format atmayı denediniz mi? belkide işletim sisteminde veya driver'lardan kaynaklanan bir sorun vardır???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulmeh

monitör sağlam tamam, fakat kasanızıda başka bilgisayarlarda denediniz mi??kasanın sağlam olduğunu nerden anladınız? (kasayı test ettiğiniz söylememişsiniz de)..format atmayı denediniz mi? belkide işletim sisteminde veya driver'lardan kaynaklanan bir sorun vardır???

hocam kuzenimin kasa ve monitörü ile benm kasa we monitörü her türlü kombinasyonları yaparak denedim her şekilde sorun yok fakat benm monitör we kasa bir araya gelince olan oluyo kasayı arkadaşıma wermiştim bi ara o format atmıştı .
  • KARDEŞ SENİN EKRAN KARTIN 60 HZ YÜKSEK ÇALIŞIYORDUR VE SENİN MONİTÖRÜNDE DESTEĞİ YOKTUR ONUN İÇİN MASAÜSTÜNDEN SONRA GİDER KARDEŞ YAPACAĞIN İŞ FAKLI Bİ MONİTÖRDE AÇACAN PC Yİ VE MASAÜSTÜNDEYKEN FARENİN SAĞ TUŞUNA TIKLAYIP ÖZELLİKLER DİYECEN VE ÖNÜNE GELEN PENCEREDE TEMALAR - MASSAÜSTÜ - EKRAN KORUYUCU YAZAN YERLER VAR ORDA AYARLAR YAZAN YERE TIKLAYACAN ORDA SAĞ ALT TARAFLARA DOĞRU GELİŞMİŞ DİYE Bİ YER VAR ORAYA TIKLAYACAN ÖNÜNE YENİ Bİ PENCERE AÇILACAK ORDA GENEL - BAĞDAŞTIRICI - MONİTÖR FİLAN YAZAR ORDA MONİTÖRE TIKLAYACAN ÖNÜNE EKRAN YENİLEME SIKLIĞI DİYE Bİ YER GELİR SEN ORAYI 60 HERTZ YAPACAN SONRA TAK KENDİ MONİTÖRÜNÜ BAK KEYFİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_51 -- 28 Haziran 2006; 15:11:11 >
  • başka bişeyde olamaz heralde ekran yenileme sıklığı buyuk ihtimal eski 60 hertzdir.oyle değil mi yoksa arlarında husumet mi oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_51

KARDEŞ SENİN EKRAN KARTIN 60 HZ YÜKSEK ÇALIŞIYORDUR VE SENİN MONİTÖRÜNDE DESTEĞİ YOKTUR ONUN İÇİN MASAÜSTÜNDEN SONRA GİDER KARDEŞ YAPACAĞIN İŞ FAKLI Bİ MONİTÖRDE AÇACAN PC Yİ VE MASAÜSTÜNDEYKEN FARENİN SAĞ TUŞUNA TIKLAYIP ÖZELLİKLER DİYECEN VE ÖNÜNE GELEN PENCEREDE TEMALAR - MASSAÜSTÜ - EKRAN KORUYUCU YAZAN YERLER VAR ORDA AYARLAR YAZAN YERE TIKLAYACAN ORDA SAĞ ALT TARAFLARA DOĞRU GELİŞMİŞ DİYE Bİ YER VAR ORAYA TIKLAYACAN ÖNÜNE YENİ Bİ PENCERE AÇILACAK ORDA GENEL - BAĞDAŞTIRICI - MONİTÖR FİLAN YAZAR ORDA MONİTÖRE TIKLAYACAN ÖNÜNE EKRAN YENİLEME SIKLIĞI DİYE Bİ YER GELİR SEN ORAYI 60 HERTZ YAPACAN SONRA TAK KENDİ MONİTÖRÜNÜ BAK KEYFİNE

HOCAM 10 NUMARASIN şuan yaptım sölediklerini we sorun kalmadı. allah ne muradın warsa wersin tekrar teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: jamail

başka bişeyde olamaz heralde ekran yenileme sıklığı buyuk ihtimal eski 60 hertzdir.oyle değil mi yoksa arlarında husumet mi oldu?

yok hacı dediinis olaymış. günlerdir uğraştım lanet monitörle ama sonunda kral bi arkadaş çıktı we hallettim aralarındaki husumeti bu arada eş dosttan kullanmadıkları monitörleri toplamıştım şimdi onnara gerek kalmadı satıyımda bi kaç parça aliim bare

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • estağfurullah kardeş işimiz bu bizim. pc ciyiz ama bi sorunu çözemedim yaw yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • YA YENİLEME HIZI YÜKSEKTİ YADA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ BÖYLE DURUMDA BAŞKA MONİTÖR KULLANMADAN OLAYI HALLEDEBİLİRSİN ŞÖYLEKİ WİNDOWS AÇILIŞI SIRASINDA F8 E BAS VGA MODUNU ETKİNLEŞTİR DE SONRA GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİNDEN ADI GEÇEN BU DEĞERLERİ DÜŞÜR

VE EN SON OLARAKTA MADEM SORUNUN ÇÖZÜLDÜ O ZAMAN TOPİĞİN BAŞLIĞINI DEĞİŞTİR BOŞU BOŞUNA VAKİT KAYBI OLMASIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: DVB

YA YENİLEME HIZI YÜKSEKTİ YADA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ BÖYLE DURUMDA BAŞKA MONİTÖR KULLANMADAN OLAYI HALLEDEBİLİRSİN ŞÖYLEKİ WİNDOWS AÇILIŞI SIRASINDA F8 E BAS VGA MODUNU ETKİNLEŞTİR DE SONRA GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİNDEN ADI GEÇEN BU DEĞERLERİ DÜŞÜR

VE EN SON OLARAKTA MADEM SORUNUN ÇÖZÜLDÜ O ZAMAN TOPİĞİN BAŞLIĞINI DEĞİŞTİR BOŞU BOŞUNA VAKİT KAYBI OLMASIN

pardn hocam unutmuşum şimdi hallettim onu da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.