Şimdi Ara

Monitör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün oyunun ortasında ekranım beyazlaşmaya başladı. Bende monitörü kapattım hemen sonra tekrar açmaya çalıştığımda sadece siyah bi ekran olarak gözüktü.Bu sırada bilgisayar çalışmaya devam etti.Belli bir süre sonra tekrar açmayı deneyince açıldı. Ancak daha sonraları ekranı kapattığımda ekranı tekrar açmam için 5 dakka beklemem gerekti.Bu olay son günlerde başıma gelmeye başladığı için olayı sıcaklıklara yordum ve sık sık ekranın sıcaklığını kontrol ettim ve bu olayların ekran çok ısındığında gerçekleştiğini gördüm.Acaba bunun nedeni sıcaklık mıdır yoksa başka birşey midir? Cevaplarsanız çok sevinirim.Monitörüm 18.5 inç casper led.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: webcok

    Geçen gün oyunun ortasında ekranım beyazlaşmaya başladı. Bende monitörü kapattım hemen sonra tekrar açmaya çalıştığımda sadece siyah bi ekran olarak gözüktü.Bu sırada bilgisayar çalışmaya devam etti.Belli bir süre sonra tekrar açmayı deneyince açıldı. Ancak daha sonraları ekranı kapattığımda ekranı tekrar açmam için 5 dakka beklemem gerekti.Bu olay son günlerde başıma gelmeye başladığı için olayı sıcaklıklara yordum ve sık sık ekranın sıcaklığını kontrol ettim ve bu olayların ekran çok ısındığında gerçekleştiğini gördüm.Acaba bunun nedeni sıcaklık mıdır yoksa başka birşey midir? Cevaplarsanız çok sevinirim.Monitörüm 18.5 inç casper led.

    Başka monitör ile deneme yapın..

    Sorun monitörden olmayabilir Ekran kartı aşırı ısınıp kapanıyorda olabilir.


    AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklara bakın ve sonuçları SS olarak atın program tam sürüm olsun yoksa GPU sıcaklığını göstermez




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.