Parası olan 32" 4K Mat OLED alsın (2K değil) bütçesi düşük olanlar 4K MiniLED Va Panelleri beklesin (1152 Bölge 4608 Miniled) OLED önermiyorum hikayeleri kedinin uzanamadığı ciğer hesabıdır Her ürün mükemmel şekilde tasarlanmaz |
KONU SİLİNEBİLİR (41. sayfa)

-
-
Yazdığım modeller harici Oled lerin VRR daki berbat performansı yüzünden oyuncular halen uzak duruyor Mini Led lerde halen beklenen seviyede değil tam, buda gayet doğal kimseye uzanamadığı ciğer muamelesi yapamayız çünkü bunlar zaten kullanıcıların yorumları ayrıca yanıp elinde kalabilecek monitöre niye onca para akıtsın insanlar buna saygı duymak lazım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Ekim 2024; 12:53:35 > -
Oled kullanıp ta yanan var mı grupta şuan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 hocam ama taksite baglı tek 30 direkt ancak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam örnek mat atar mısınız
Redditte 3 ayda yanan var dell
Bizim grupta olan yok mu hiç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yandaş aramıyorum yaza yaza boşa konuşmaya niyetim yok, kendi doğrularınla tn panelde kalmaya devam et sen boşver görüntü kalitesini falan
Bjkyener le yer yer tartıştığımız var konuda görülebilir. Reddit monitör kısmına yıllardır çok girip çıkmışlığım var senden öğrenecek değilim neyin ne olduğunu
Kötü vrr performansı diyerek fikrince oled alınmaması için sebeplerden biri olarak bunu öne sürüyorsun kendi yazında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Ekim 2024; 13:42:19 >
bilgim y ok
-
Benden öğrenenek değilsen uzatma bencede sana Oled in oyuncular için iyi olmayan yönünü gösteriyorum ve ben risklide olduğu için çoğu kişiye bir çok modelini önermiyorum sen önermeye devam edebilirsin görüntü çok güzel diye senin bilceğin iş
Maalesef var
malalesf bütçe max 30k :(
-
o bütçeye 4K oled alamazsın
-
Arkadaşlar bu monitör hakkında bir fikriniz var mı? Bir tanıdığımda var doğru düzgün kullanmadı ondan almayı düşünüyorum. Klasik oyun ve film-dizi işleri için kullanacağım.
-
GIGABYTE MO34WQC 34" 175Hz 0.03MS 3440x1440 HDR400 Kavisli QD-OLED Oyuncu Monitör - idefix nasıldır, bir de oled olacak diye bir şartım yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apikobal-B12 -- 1 Ekim 2024; 15:17:41 > -
yazdığım LG iyidir 30k civarı
Yada bu Asus da sağlam monitör ne ararsan var
ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
ASUS 27" ROG STRIX XG27UCS 160Hz OC 1ms GTG HDMI DP USB-C FreeSync Premium G-SYNC HDR400 USB-C UHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/asus-27-rog-strix-xg27ucs-160hz-oc-1ms-gtg-hdmi-dp-usb-c-freesync-premium-g-sync-hdr400-usb-c-uhd-f_u26025OLED de o fiyat aralığında 4K bir iki monitör var zaten biride senin yazdığın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Ekim 2024; 16:8:51 > -
incelemesinden alıntı
"Hareket çoğunlukla keskin görünse de, hala biraz bulanıklık ve lekelenme var ve yenileme hızı düştükçe hareket işleme tutarlı değil. VRR'yi (Gsync - Freesync ) etkinleştirdiğinizde overdrive ayarları mevcut değil." VRR açıkken ekran titremesi de mevcut Gysnc onaylı değil
-
yani hocam yanlıssam düzeltin, 46klık attıgınız mat haric oled trde alınmaz su an dogru mudur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X