Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: R.Sambora , R.Sambora Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.718
Cevap
67
Favori
68.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Parası olan 32" 4K Mat OLED alsın (2K değil) bütçesi düşük olanlar 4K MiniLED Va Panelleri beklesin (1152 Bölge 4608 Miniled)

OLED önermiyorum hikayeleri kedinin uzanamadığı ciğer hesabıdır

Her ürün mükemmel şekilde tasarlanmaz

• Yazdığım modeller harici Oled lerin VRR daki berbat performansı yüzünden oyuncular halen uzak duruyor Mini Led lerde halen beklenen seviyede değil tam, buda gayet doğal kimseye uzanamadığı ciğer muamelesi yapamayız çünkü bunlar zaten kullanıcıların yorumları ayrıca yanıp elinde kalabilecek monitöre niye onca para akıtsın insanlar buna saygı duymak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Ekim 2024; 12:53:35 >
  • Oled kullanıp ta yanan var mı grupta şuan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

30 hocam ama taksite baglı tek 30 direkt ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Hocam örnek mat atar mısınız

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Redditte 3 ayda yanan var dell

• Apikobal-B12 A kullanıcısına yanıt
    Bizim grupta olan yok mu hiç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Yandaş aramıyorum yaza yaza boşa konuşmaya niyetim yok, kendi doğrularınla tn panelde kalmaya devam et sen boşver görüntü kalitesini falan

Bjkyener le yer yer tartıştığımız var konuda görülebilir. Reddit monitör kısmına yıllardır çok girip çıkmışlığım var senden öğrenecek değilim neyin ne olduğunu

Kötü vrr performansı diyerek fikrince oled alınmaması için sebeplerden biri olarak bunu öne sürüyorsun kendi yazında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Ekim 2024; 13:42:19 >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

bilgim y ok

• arda505 kullanıcısına yanıt

Benden öğrenenek değilsen uzatma bencede sana Oled in oyuncular için iyi olmayan yönünü gösteriyorum ve ben risklide olduğu için çoğu kişiye bir çok modelini önermiyorum sen önermeye devam edebilirsin görüntü çok güzel diye senin bilceğin iş

Maalesef var

malalesf bütçe max 30k :(

o bütçeye 4K oled alamazsın

• https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-neo-g8-g85nb-32-inch-240hz-1ms-curved-uhd-4k-ls32bg850npxuf//

Arkadaşlar bu monitör hakkında bir fikriniz var mı? Bir tanıdığımda var doğru düzgün kullanmadı ondan almayı düşünüyorum. Klasik oyun ve film-dizi işleri için kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apikobal-B12 -- 1 Ekim 2024; 15:17:41 >

yazdığım LG iyidir 30k civarı

Yada bu Asus da sağlam monitör ne ararsan var

KONU SİLİNEBİLİR
    KONU SİLİNEBİLİRıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ASUS 27" ROG STRIX XG27UCS 160Hz OC 1ms GTG HDMI DP USB-C FreeSync Premium G-SYNC HDR400 USB-C UHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/asus-27-rog-strix-xg27ucs-160hz-oc-1ms-gtg-hdmi-dp-usb-c-freesync-premium-g-sync-hdr400-usb-c-uhd-f_u26025

OLED de o fiyat aralığında 4K bir iki monitör var zaten biride senin yazdığın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Ekim 2024; 16:8:51 >
  • Kulspruta kullanıcısına yanıt

incelemesinden alıntı

"Hareket çoğunlukla keskin görünse de, hala biraz bulanıklık ve lekelenme var ve yenileme hızı düştükçe hareket işleme tutarlı değil. VRR'yi (Gsync - Freesync ) etkinleştirdiğinizde overdrive ayarları mevcut değil." VRR açıkken ekran titremesi de mevcut Gysnc onaylı değil

yani hocam yanlıssam düzeltin, 46klık attıgınız mat haric oled trde alınmaz su an dogru mudur

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.