Şimdi Ara

MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum üzere ... monitörün içindeki kartı yani powerboard dediğimiz kartımız yanmış bulunmakta..

Geçen gün bilgisayarcı adama götürdüm 3 gün uğraşmış abi sorunun neden kaynaklandığını bulamadım diyor ..

Aşağıda resimler mevcut .. kırmızı ile işaretlediğim yer yanmış ... patlamış...

Sorularım :

1)Bilgisayara veda mı etmeliyim?
    2)Sorunun çözümü ne olabilir ?
    3)Powerboard dediğimiz kart tümüyle değişmesi gerekiyormuş Fakat kartı bulması zormuş .. Nasıl halledebiliriz bu sorunu ??

Yardımlarınızı beklerim ...

Saygılar ...

MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)... MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)... MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)... MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)... MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)... MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)... MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)... MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)... MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)... MONİTÖR POWERBOARD YANMIŞ (SS'Lİ)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProLivee -- 14 Şubat 2014; 23:52:13 >

Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es...

• up

• up

• ProLivee kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar diler sözü ellerinizden alarak sizden ögrendiklerimi sizlere yansitmak isterim

bilgisayari neden degistiresiniz hocam monitörü degistirmek daha mantikli olmaz mi?misal:adamda böbrek yetmezligi var adamin böbregi mi degistirilir yoksa adam komple mi degistirilir :))) bu yapilirsa tipda cigir acilir artik...

Bendede olmustu hocam söyle yapiyoruz simdi bu karti yere paralel tutuyoruz cami aciyorup elimizle disariya dogru firlatiyoruz kart dönerse sizindir dönmezse ölü pixeldir :)

evet bu durum ölü pixel olabilir ve pixel ölünce bu duruma iclenen board da yasayan pixel in babasi icerlemis ve kendini yakmis da olabilir :) yada evde cocuk varsa üstelik 10 yasinda kücükse burasinin altini ciziyorum elini icine sokup kandansatörünü patlatmis olabilir :)

zaten bilgisayarcilara elini veren kolunu alamiyor hepsi 3 kagitci olmus hocam

der ve artik cehremi gülücüklerden uzaklastirip ""memati ifadesinde ciddiyete"" dönüyorum azizim:

bunu yapmak icin ayni marka ve model monitör bulmak lazim tabi ölüsü olacak o ölünün burasi saglam olacak ki bu cok düsük ihtimal bunu bulmaktansa ki tamiri en az 50tl der zaten 2.el monitör ibo nunkiler 80tl sizinkiler de 120-140tl hocam forumda ilan cok hatta ben size sizinkinden daha iyisini 130 ye bulurum baska yol da var:

bunu siz elektrikciler benden cok daha iyi bilirsiniz ama ulus ta "Konya Sokak" diye bir yer var tamamen elektronikci dükkanlariyla dolu orada power,monitör,tv,ldc,led hatta ve hatta anakart bile tamiri vardir cancazim ama ne kadar isterler onu bilemem siz burayi bir deneyinboard ölü ise cok isterler ama entegre,kontansatör vs degisimiyle kurtulursa 30 dan asagi yapmazlar hocam

size tekrar gecmis olsun der sizin kadar akici konusamiyorsam özür diler

arkami size dönmeden geri geri kapiya gider

Saygilarimi sunarim ..................................................................The End Direct by: Kor@y Production

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpitx_

Öncelikle merhabalar diler sözü ellerinizden alarak sizden ögrendiklerimi sizlere yansitmak isterim

bilgisayari neden degistiresiniz hocam monitörü degistirmek daha mantikli olmaz mi?misal:adamda böbrek yetmezligi var adamin böbregi mi degistirilir yoksa adam komple mi degistirilir :))) bu yapilirsa tipda cigir acilir artik...

Bendede olmustu hocam söyle yapiyoruz simdi bu karti yere paralel tutuyoruz cami aciyorup elimizle disariya dogru firlatiyoruz kart dönerse sizindir dönmezse ölü pixeldir :)

evet bu durum ölü pixel olabilir ve pixel ölünce bu duruma iclenen board da yasayan pixel in babasi icerlemis ve kendini yakmis da olabilir :) yada evde cocuk varsa üstelik 10 yasinda kücükse burasinin altini ciziyorum elini icine sokup kandansatörünü patlatmis olabilir :)

zaten bilgisayarcilara elini veren kolunu alamiyor hepsi 3 kagitci olmus hocam

der ve artik cehremi gülücüklerden uzaklastirip ""memati ifadesinde ciddiyete"" dönüyorum azizim:

bunu yapmak icin ayni marka ve model monitör bulmak lazim tabi ölüsü olacak o ölünün burasi saglam olacak ki bu cok düsük ihtimal bunu bulmaktansa ki tamiri en az 50tl der zaten 2.el monitör ibo nunkiler 80tl sizinkiler de 120-140tl hocam forumda ilan cok hatta ben size sizinkinden daha iyisini 130 ye bulurum baska yol da var:

bunu siz elektrikciler benden cok daha iyi bilirsiniz ama ulus ta "Konya Sokak" diye bir yer var tamamen elektronikci dükkanlariyla dolu orada power,monitör,tv,ldc,led hatta ve hatta anakart bile tamiri vardir cancazim ama ne kadar isterler onu bilemem siz burayi bir deneyinboard ölü ise cok isterler ama entegre,kontansatör vs degisimiyle kurtulursa 30 dan asagi yapmazlar hocam

size tekrar gecmis olsun der sizin kadar akici konusamiyorsam özür diler

arkami size dönmeden geri geri kapiya gider

Saygilarimi sunarim ..................................................................The End Direct by: Kor@y Production

Öncelikle saygılarımı sunuyorum bende size . Kıymetli zamanınızı ayırıp bana cevap yazmış olmanızdan dolayı Müteşekkirim..

Çok esprili bir arkadaşa benziyorsunuz . Şunu aklınızın bir köşesinde bulundurmanızı şiddetle tavsiye ederim : Cem yılmaz , tolga çevik vs gibi neden komedilik yapmaya karar vermiyorsunuz :)

Şaka bir yana Gerçekten teşekkürü bir borç bilirim . Yorumunuz ne kadar yararlı olur ona okuyanlar karar vereceklerdir ....

Bir başka konuda görüşmek üzere .. hoşçakalınız ...

Not: Başka konuda görüşmek üzere derken yani bir başka konuya lütfen böyle saçma komedilerle gelmeyiniz

Saygılar

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.