Şimdi Ara

Monitör power saving mode

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG Flatron L206WU marka monitörüm var. Durup duruken analog power saving mode yazısı cıkıyor ve ekrandaki tüm görüntü gidiyor. Ekran kartı driverını kontrol ettim güncel. Bilgisayara restart atıyorum düzelmiyor. Tamamen kapatıp fişleri cekiyorum 5 dakka kadar bekleyip açtığımda açılıyor. Yeni kasa aldım eski kasada bu problemi bi iki kere yaşamıştım yenisinde hemen hergün olmaya basladı. Bir çözümü var mı acaba?

• Slota ekran kartı tam oturmuş mu baktın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitörunde proplem olabilirmi ..? anlattın arza genelde monitörlerde oluyor göruntu gelir gider arka planda gözukur ama florasanlar yani ışıkları yanmaz monitörunü bir dene bakalım
  • @W01fMaNT3am kontrol ettim oturmuş gibi gözüküyor.

@yolcu_3438 monitörde problem oldugunu sanmıyorum cünkü bu yeni kasaya gectikten sonra bu problem iyice ortaya cıkmaya basladı. hergün oluyor. eski kasamı 4 5 sene kullandıysam en fazla 6 7 kere yaşamışımdır bu problemi.
  • monitör kablosunda sorun olabilir değiştirip denedinmi
  • @ibo5151 yok hocam denemedim. Ama yeni bi şey farkettim artık bilgisayarı ilk açtıgım zaman yapıyor gün icinde bi problem olmuyor. Ama ilk açışta bi sıkıntı var bi türlü çözemedim.
  • h0shaF kullanıcısına yanıt
    bende de aynı monitör var dvi bağlantıda aynı şeyi yapıyor, kıyamıyorum da süper monitör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör Auto Adjust
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.