Şimdi Ara

Monitör Önerisi 2025 Black İPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 1 haftadır monitör araştıryorum kafa kafaya verip birbilene sormak lazım bu işleri :))
    Çok fazla monitör inceledim FPS oyuncusu değilim önemli olan doğru renk doğrulu ve daha doğru siyah renk hikayeli oyunlar ve film için gerekli olacak bu monötir bana..

Max 144 Hz yeterli.
    Black IPS panel, En az 2000:1 Kontras oranı black ips için
    Va Panel olursa 3000:1 veya 4000:1 üstü
    1 MS veya 5 MS pek takılmıyorum bu oranlara çünkü FPS oyuncusu değilim
    En az 350cd parlaklık
    Srgb oranı %100 1.07 milyar renk oranlarında
    siyahların siyaha daha çok benzediği net gözü doyuran bir monitör arıyorum zaten bunun için Black IPS lere baktım..

Dell in U2724D modeli gidip geliyor aklımda sizler ne düşünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaf-TR -- 30 Haziran 2025; 17:58:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar destek bekliyorum :))

• Tam bütçe nedir

Oled veya eğer lcd alacaksanız da güncel hızlı va mini led arka aydınlatmaya sahip monitörleri bekleyebilirsiniz.

philips
    Philips Fast VA Gaming monitor 四倍高清游戏显示器 27M2N5500MY/93 四倍高清游戏显示器
    https://www.philips.com.cn/c-p/27M2N5500MY_93/fast-va-gaming-monitor-quad-hd-gaming-monitor

donanımhaber forum
    KONU SİLİNEBİLİR
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161457669

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Temmuz 2025; 17:28:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arda505 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bütçem 15 e kadar çıkabilirim.. Mini LED siyahlar daha siyah galiba. Oled paneller çok pahalı.. Bir orta yolunı bulmaya çalışıyorum :))

• Zaf-TR Z kullanıcısına yanıt

Edge lit va panel alacaksanız eğer, 16:9 ekran formatı oranında samsung g65b var.

21:9 istiyorsanız

Bütçenize yakın ama üstünde aoc cu34g4z mevcut. Asus vg34wqml5a ilgili bu modelin fiyatı bütçenizin dışında ve daha yüksek olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 4 Temmuz 2025; 19:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda505 kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• Benim için en uygun monitörün Mini LED IPS panel olduğuna karar verdim. OLED'in riski fazla bir sürü para vereceksin yalnızca 3 yıl yanmama garantisi veriyor. Bu bana göre büyük zarar sonuçta biton para vereceksin 3 yıl sonra monitör çöpde olabilir ve gereksiz pahalılıkta OLED'ler.

Türkiye de mini LED IPS panel satışları başlarsa bende bir monitör alacağım şimdilik eski monitörle devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K IPS Monitör Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27ucg-27-1-ms-4k-pivot-ips-320-hz-oyuncu-u-fiyati,812014026.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.