|
Merhabalar, Hp Omen I7 14700 hx, rtx 4080 ekran kartlı laptopa harici bir ekran bağlamak istiyorum, laptop 16 inch ve küçük geliyor. genel kullanım amaçlı alacağım. günde 1 saat falan kullanıyorum, çok kullanmıyorum. Geçenlerde Viewsonic VX2758A-2K-PRO-3 modelini aldım 240hz 27 inch ve 2k. Ürünün görüntü kalitesi çok iyiydi fakat ölü piksel çıktı iade ettim. Bir de 27 inch büyük geldi bana. Oyun oynarken kafamı çevirdiğimi fark ettim. O yüzden 24 almak istiyorum. Viewsonic çok hoşuma gitti panel kalitesi güzel geldi bana ancak aynı modelden 2 tane aldım ikisinde de ölü piksel çıktı ve ortada rahatsız edici derecede. Yoksa görüntü kalitesi beni memnun etti. Ölü piksel olmasa kesinlikle seçerdim. alanların çoğunluğu yorumlarda ölü piksel çıktı yazmış zaten. 24 inch boyutunda ips ekran güzel bir monitör almak istiyorum. Fiyat performans olsun. Samsung, Lg, Asus, Lenovo, bunların arasında kaldım. Ama lenovo panelleri biraz cansız gibi gördüm karşılaştırmalarda. Görüntü canlı olsun istiyorum ve sorun yaşamak istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı