Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımda gezerken birden monitör kapandı yaklaşık 1 saat falan açık kalmıştı sistem. Sistem çalışıyordu fakat monitör kapanmıştı.Tıpkı "Güç Seçenekleri..." içinden ayarlandığında kapanmış gibi. Daha önceden böyle birşey ile karşılaşmamıştım.Hiç bir hata da yok ? Monitör hiç darbe almadı. Acaba ekran kartından mı ? Yoksa driver hatası falan mı ?
Yardım edecek kimse yok mu ? :(
Monitörü bilgisayardan ayırıp açtığında normal şekilde açılıyor mu? açılıyorsa sinyal yok yazısı çıkması lazım ekranda monitör sağlam demektir. Sorunu ekran kartında ara.
Sanırım düşündüğüm gibi driver ile sorunum çözüldü.Yok monitör sapasağlam tek bir çiziği bile yok.Ne bir darbe nede çok zor grafiklerde çalıştı. SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.TEŞEKKÜRLER :)
quote:
Sanırım düşündüğüm gibi driver ile sorunum çözüldü.Yok monitör sapasağlam tek bir çiziği bile yok.Ne bir darbe nede çok zor grafiklerde çalıştı. SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.TEŞEKKÜRLER :)
selamlarr aynı sorun bende de var. Bilgisayarı ilk açtığımda 1-3 dakika arasında monitör kapanıyor.Ancak reset atıyorum tekrar başlama yapınca düzeliyor.sorunu driver güncelleme ile mi çözdünüz?teşekkürler..