Şimdi Ara

Monitör Isınınca Zarar görürmü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 15" monitor var.Yanlız çok ısınıyor.Acaba monitore bişi olurmu?Patlarmı?

zarar vereceğini zannetmem kokarsa kapat
  • crt yani zannetmiyorum ki ısıdan dolayı bi problem olsun
    bende crt kullanıyorum elimi 5 dk tutamıyorum üstünde ama 3 senedir maşşalh taş gibi

nForce4 Ultra * AMD Venice 3500+ * 2x1GB Kingston 3-3-3-8 CR1 @ 200MHz * Leadtek GeForce 6800TDH * Seagate 160GB SATA NCQ * Philips Lightscribe DVD-RW * 8in1 Card Reader * Floppy :P

Hepsi bir arada: 22*21*32.5cm :D hatta 32dB filan herhal.. :D
  • bi sorun olmaz..duman çıkmaya başlıyınca fişten çek yeter..LCD ler bile aşırı ısınıyor..merak etme ınınınca patlar diye bişey yok..yüksek voltajdan koru yeter
  • Monitörde duman çıkmayana kadar birşey olmaz. Televizyon mantığıyla çalışıyor nasılsa televizyon ve crt monitörlerde bu kadar ısınabiliyor. Endişe etmene hiç gerek yok rahatına bak sen

Referanslarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monitör patlamaz falan. Patlasaydı bizim güvenliğin bilgisayarlarının monitörü patlardı. Bir an durmadan 24 saat kesintisiz çalışıyor. Nasıl bişey olmuyor bende anlamıyorum.
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

Monitör patlamaz falan. Patlasaydı bizim güvenliğin bilgisayarlarının monitörü patlardı. Bir an durmadan 24 saat kesintisiz çalışıyor. Nasıl bişey olmuyor bende anlamıyorum.

Yok bişey olmaz da sen asıl kasadan koku gelirse o zaman gör macerayı... Bu yaz sıcağında ben bile ısınıyorum bişey olmuyor...
  • her elektronok malzemenin bir omru vardir(kondansator,transistor,drenc,entegre,vb) bu omur saat olarak kabul edililir.tabiki elektronik parcaninda ongorulen omur kadar yasayabilmesi icin belli kosullara sahip olmasi gerekir(voltaj,isi,manyetik alan.v.b)
    peki bu faktorlerden biri veyahut daha fazlasi degisirse,iste o zaman omrunden omur gider saka bi yana ongorulen saatsel omrunde azalma olacagi kesindir.kullandimiz malzemeler eger elektronik malzemelerden olusmussa, ki oyle ,o zaman omrunu etki eden etkenleri elimizden geldigince ortadan kaldirmak gerek,bu malzemelerin birde tolerans diye tabir edilen kabul edilebilir -%,+% dayanabilecegi degerler vardir(isi,voltaj,akim,vb).iste bu toleransi asinca, parca bozulmasi kacinilmaz oluyor.
    İncecik bir perde
    since1986
  • vala ablamın samsung 793mb si sıfırdı birden patlamıstı ev dumanlar içinde kaldı allahtan yangın çıkmadı
    • 
    Sayfa: 1
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.