Şimdi Ara

Monitör DVI mı HDMI tercih edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim bir monitör alıcam ancak hdmı çıkışlı olanlar biraz pahalı dvı tercih edilmelimi sizce yorumlarınızı bekliyorum...

• Bence hdmi

Çünkü ps4 filan baglayabiliyorsun,DVD sistemlerine takabilirsin,uydu alıcısına takarsın

Filan yani pc hariçte kullanabilirsin

Hdmi banana pi gibi seylerede takilabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiesto.59 T kullanıcısına yanıt
    İmzan da yazan monitör 1080p çözünürlük desteği varsa değiştirmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Isaacs -- 3 Şubat 2015; 23:46:34 >
  • Dr. Isaacs kullanıcısına yanıt
    yok o sistemi alıcaktım ancak vazgeçtim intel toplicam onuda değiştirmeyi unutmuşum kalmış öle :) hdmı alııyım ozaman 100 tl fazla verip birçok yerde kullanıcam nasılsa hemde daha kaliteli görüntü alınıyor diye biliyorum yanlışmıyım?
    HDMI görüntü+ses aktarımı yapar. DVI ise sadece görüntü aktarımı, aralarında gözle görünür bir kalite farkı olacağını sanmıyorum.
    hdmı gereksizmi yani ozaman ben tvye falan bağlıcamı pek sanmıyorum yanii playstationumda yok :D dvı en mantıklısı ozaman .
  • İkiside dijital ucuz olanı al geç derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bişey daha sorucam d-sub nedir bi bilginiz varmı onun kalitesi nasıldır?
    Evet fark yok, ama tabi kampanya olur ikisi de aynı fiyat olur o başka, VGA girişi yani eski görüntü çıkışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Isaacs -- 4 Şubat 2015; 0:04:49 >
    saolun teşekkür kolay gelsin ..
    Önemli değil.
  • BENQ nun bi tane monitörünü gördüm ve hemen sipariş verdim HDMI girişli 1mslik bir oyun monitörü. 1 MS hem de.

399 liraydı en son.

http://forum.donanimhaber.com/m_102024708/f_//tm.htm#102024708

Bu da konusu.
  • Kesinlikle DVI-D dual link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 7 Şubat 2015; 19:40:12 >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    HDMİ ile arasındaki fark ne?
  • Görüntü olarak hiçbir fark yok. HDMI ayrıca kayıpsız seste taşıyor. Neden DVI-D diyorum, çünkü bazen HDMI bağlantılarda ayar karmaşası olabiliyor, özellikle nvidia driverlarda (çözüldü gerçi). O yüzden başın ağrımaması içni dedim. DVI direkt pc resolutionı aktif ediyor, zahmetsiz. HDMI ise normalde TV lerde kullanıldığından dediğim gibi ayar karmaşası oluyor, birde TV den de HDMI ayarları yapılması gerekiyor.

Uzun lafın kısası, PC başındaysan (iş, web, oyun vs) DVI destekli monitor al kullan.
    Film izleyeceksen ekstra TV alırsın HDMI ile bağlar film izlersin.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bilgi için sağol
  • hiçbir farkı yok. ben DVI ile bağlıyorum. HDMI ilede uydu alıcısı bağlıyorum.
  • Dağılın kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:13:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.