Şimdi Ara

Monitor Dahil Yaklaşık 4000tllik Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben sistemimi topladım.Yakında Parçaları sipariş vereceğim.Tavsiyeleriniz varsa lütfen..
    Sistem:
    Ekran Kartı:Msi Gtx 970
    Anakart:Msi Gaming 5
    İşlemci:i7 4790
    İşlemci Soğutucusu:Cooler Master Hyper T4
    Psu:Corsair Cx 600m +80 Bronze
    Kasa:Corsair 400r
    Harddisk:Seagate 1tb
    Ram:Corsair 2*4 1600mhz
    Monitor:Asus VX229H
    bi de Samsung dvd yazıcı.

Çok fazla fps oynamıyorum.OC yapacağımı sanmıyorum.

teşekkürler.

• Ssd şart bu bütçedeki bi sisteme ve 750w üstü bi power sup düşünebilirsin ilersi için(sli crossfire)Samsung evo 120 veya 240 ssd önerim.Sistemin güzel genel olarak
  • ricochetbrzki R kullanıcısına yanıt
    gaming 5 bulaşma baya sorunluyluş internetten alırsan sana gönderebilirler iade anakartlardan birini
    oc yapmıyacak isen z97 bi anakart a da gerek yok h97 bi anakart al geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagbearer -- 30 Ekim 2014; 23:38:57 >
  • Çarpanı kapalı işlemci için 500 TL' anakarta vermeyin, MSI'ın orta seviyesi G55 SLI modelini alın en fazla, hatta yine Msi Z97-G43 geldi giriş seviyesi olarak gayet güzel bir anakart.

Gaming 5 serisinden Msi almanız hata olur, yerine Gigabyte'ın Gaming 5 modeli alınır ve K serisi işlemci için önerilir bu anakartlar.

Diğer durum çok fps aramam demişsiniz, o zaman ekran kartını düşürüp, SSD ekleyin sisteminize, Sapphire R9 290 Tri-X modeli indirimde.

Psu'yu da farklı bir marka alın, CX serisi Corsair'lerden çok şikayet var.
  • islemcini i5 e dusurup arkadaslarin tavsiyesine gore hareket edebilirsin
    anakart olarak : Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART alabilirsin
  • En azından SLI desteği olsun ama demi :)
    Aslında z97 g55 mantıklı.
    Modüler olan ve önerebileceğiniz bir psu var mı ?Sırf ileride SLI yapma ihtimaline karşı da şimdiden 750w psu almak istemiyorum.Modüler olmasını istediğim için çok pahalı oluyor.
    Aslında tek emin olduğum şey gtx 970 almak istediğim o yüzden r9 290 tercih etmeyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricochetbrzki -- 31 Ekim 2014; 0:53:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör dahil komple sistem
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.