Şimdi Ara

Monitor bir bulanık bir net.Dalgalanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugun bı problem basladı.monıtor bır bulanık bır net oluyor.

kalp atısı gıbı 1 sanıye bulanık 1 sanıye net.devamlı tekrarlıyor hıc durmadan.gozlerımı mahvettı

ekran kartı drıverlarını kaldırdım bastan yukledım.
    monıtor drıverlerını kaldırdım bastan yukledım

100hz sectıgımde en yuksek cozunurluk 1280x1024 cıkardı sımdı daha buyuk cozunurluklerde cıkıyor.bı tuhaflık var

bılgısayar acılırken yazılar net.ama cok tıtrıyor.xp acılınca tıtreme gecıyor bulanıklık sornu baslıyor cozemedım

oyunlarda bı bulanıklık fark etmedım

lutfen yarım gozlerım cok kotu oldu

• Hocam eğer dalgalanma oluyorsa farklı bir prize takıp tekrar dene bazen bu tarz problemler prizden kaynaklanabiliyor. Mesela 3lü prize takılıysa oradan çıkartıp direk prize takıp deneyebilirsin. Umarım işine yarar.
  • hocam monıtor kesıntısız guc kaynagına baglıydı normalde. sımdı normal prıze taktım sorun devam edıyor

bı bulanık bı net sanıyede bır degısıyor anlamadım gıttı

hep bulanık kalsa anlıycam
  • Bende de bi ara aynı sorun olmuştu.
    Monitörün arkasında giriş kablosuna baktım o gevşemiş. iyice takınca düzeldi.

• onuda kontrol ettım

soyle bısey var bılgısayar ılk acılırken monıtor 60 hz de baslıyor asırı bı tıtremeyle devam edıyor.

guvenlı mod.da actım yıne tıtrıyor ama bulanık degıl yazılar.

normalde 60 hz de tıtredıgınden kat kat fazla tıtrıyor

monıtorden mı ekran kartından mı anlamadım
  • eski bi konu ama yinede yukarı yapmak istedim yeni konu açmak yerine

benim viewsonic va1912 model monitörüm var bir anda görüntü dalgalanmaya başladı
    monitörün üstünde entegre hoparlor var ve dızzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzz yada dıııııııııııııııı ,artık anlamışsınızdır beni ses, çıkıyor ve görüntü parlak ise artıyor siyaha yakınsa azalıyor bu ses aynı şekilde dalgalanma frekansı siyaha yakınken az parlakken cok oluyor ve görüntü kalitesinde düşme oldu

kabloları cok kez kontrol etti
    ve bilgisayar yaklaşık 8 senelik ve aşırı stabil yazılımda sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum

yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden daha ayrıntılı bilgi lazım olursa istemeniz yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.