Hocam eğer dalgalanma oluyorsa farklı bir prize takıp tekrar dene bazen bu tarz problemler prizden kaynaklanabiliyor. Mesela 3lü prize takılıysa oradan çıkartıp direk prize takıp deneyebilirsin. Umarım işine yarar.
hocam monıtor kesıntısız guc kaynagına baglıydı normalde. sımdı normal prıze taktım sorun devam edıyor
bı bulanık bı net sanıyede bır degısıyor anlamadım gıttı
hep bulanık kalsa anlıycam
Bende de bi ara aynı sorun olmuştu. Monitörün arkasında giriş kablosuna baktım o gevşemiş. iyice takınca düzeldi.
onuda kontrol ettım
soyle bısey var bılgısayar ılk acılırken monıtor 60 hz de baslıyor asırı bı tıtremeyle devam edıyor.
guvenlı mod.da actım yıne tıtrıyor ama bulanık degıl yazılar.
normalde 60 hz de tıtredıgınden kat kat fazla tıtrıyor
monıtorden mı ekran kartından mı anlamadım
eski bi konu ama yinede yukarı yapmak istedim yeni konu açmak yerine
benim viewsonic va1912 model monitörüm var bir anda görüntü dalgalanmaya başladı monitörün üstünde entegre hoparlor var ve dızzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzz yada dıııııııııııııııı ,artık anlamışsınızdır beni ses, çıkıyor ve görüntü parlak ise artıyor siyaha yakınsa azalıyor bu ses aynı şekilde dalgalanma frekansı siyaha yakınken az parlakken cok oluyor ve görüntü kalitesinde düşme oldu
kabloları cok kez kontrol etti ve bilgisayar yaklaşık 8 senelik ve aşırı stabil yazılımda sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum
yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden daha ayrıntılı bilgi lazım olursa istemeniz yeterli