Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersin hayırlı olsun,sesini beğendiysen center güclü bir center eğer yan bölümdeki renkler hoşuna gitmediyse mobilyacılardan yapışkan siyah yada hangi renk istiyorsan o tarz kaplama alıp yapıştırabilirsin.

Twitterın eski B&W hoporlörlerde olduğu gibi üste olması üzücü ama sesi ve performansından memnun kalmışsan gerisi sadece ayrıntı zamanla alışırsın.

Front Usherlar çok heybetli RX6 lar evlat gibi kaldı yanlarında,teşki resim çekerken sadece usherlardan oluşan resimde çekseydin.

Güle güle kullan zamanla yorumlarını alırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 21 Aralık 2012; 10:02:09 >
  • Abi, center işçilik ve malzeme kalitesi çok üst seviyede, sesi gayet berrak ...
    Orjinal hali ile daha ilgi çekici
    Alışmak lazım ,allahtan tv ile aradaki boşluğa cuk diye oturdu abi yoksa iş çıkacaktı

İyi dileklerin için çok sağol abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Center burdan bakınca şık gözüküyor,dediğim gibi yan ve üst renkler değiştirilebilir.

• Bu duruşuda benim hoşuma gitti , renk konusunu bir araştırayım abi
  • Aslında RX6 lar ortadan kalksa front usherlar ile center burdan bakınca takım...sadece usherlar olan resim çekte görelim bütünlüğü.

yada olmadı sehpanın sağ sol beyaz renkli kapaklarını değiştirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 21 Aralık 2012; 10:24:58 >
  • Frontları açılı olarak ayarladım MA rx 6 ları kaldırdıktan sonra , gülen yüz tabiri caizise , içe doğru açı vererek , bakınca frontlara sadece ön taraf görünüyor şeklinde ne iç taraf ne de dış taraf görünmeyecek şekilde , kısaca içe doğru kısım duvardan 30 cm dışa doğru 35 cm açı ile ayarladım ...sizler nasıl yapıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Aslında RX6 lar ortadan kalksa front usherlar ile center burdan bakınca takım...sadece usherlar olan resim çekte görelim bütünlüğü.

yada olmadı sehpanın sağ sol beyaz renkli kapaklarını değiştirirsin.

Akşam çekerim

Vakit çok abi
  • Hayirli olsun Ersin. Center hem şIk hem heybetli gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Rdegerli, çok teşekkürler, renk olayınıda çözdükmü
  • iyi günlerde kullan Ersin,yeni ciciler hayırlı olsun... Bu arada 83 gitmiş yerine 3009 gelecekti ne oldu :)
  • quote:

...renk olayınıda çözdükmü

Sisteme sadece usherler varken önden resim çek,sonra photoshoptan anlıyorsan sen yap yoksa fotoğrafçı tanıdığına rica et,sehpanın sağ sol beyaz olan kapaklarına renk atasın.

Sende bilgisayardan bak beyaz kapakların yerine hangi renk usherler ile uyum sağlıyacak ve güzel olacaksa,sök o beyaz kapakları streçe sar getir mobilyacıya o ebatta yaptır.

Beyazlarıda streçli halde aralarına strafor koyarak sonraki hoparlör değişiminde lazım olur diye sakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 21 Aralık 2012; 11:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

iyi günlerde kullan Ersin,yeni ciciler hayırlı olsun... Bu arada 83 gitmiş yerine 3009 gelecekti ne oldu :)

Eyvallah , 83 gitti yerine 3009 geldi , renk malum gri pek hoş durmadı, oda gitti
    Benim ilacım lx 85 miş , Bd lx 55 olunca 85 ile uyum içinde oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

...renk olayınıda çözdükmü

Sisteme sadece usherler varken önden resim çek,sonra photoshoptan anlıyorsan sen yap yoksa fotoğrafçı tanıdığına rica et,sehpanın sağ sol beyaz olan kapaklarına renk atasın.

Sende bilgisayardan bak beyaz kapakların yerine hangi renk usherler ile uyum sağlıyacak ve güzel olacaksa,sök o beyaz kapakları streçe sar getir mobilyacıya o ebatta yaptır.

Beyazlarıda streçli halde aralarına strafor koyarak sonraki hoparlör değişiminde lazım olur diye sakla.

Mantıklı , hafta sonu fırsat bulursam operasyon için başlangıç yaparım

Foto olayını bir halledelim beraber karar veririz

• quote:

quote:

iyi günlerde kullan Ersin,yeni ciciler hayırlı olsun... Bu arada 83 gitmiş yerine 3009 gelecekti ne oldu :)

Eyvallah , 83 gitti yerine 3009 geldi , renk malum gri pek hoş durmadı, oda gitti

hayırlı olsun resimlerde gözüm bir yerlerden ısırıyordu zaten

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun resimlerde gözüm bir yerlerden ısırıyordu zaten

• ersin hayırlı olsun
    benim de usher markasında gözüm var aslında.
  • Iyi gunlerde kullanmak nasip olur umarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

ersin hayırlı olsun
    benim de usher markasında gözüm var aslında.

Çok teşekkürler , Kesinlikle tavsiye ederim

Gözüm var deyince aklıma bu video geldi

http://www.youtube.com/watch?v=__LZM07yz_c

• quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Iyi gunlerde kullanmak nasip olur umarim.

Eksik olmayın , inş.
  • http://f1212.hizliresim.com/14/p/h3h5k.jpg
    Ersin'cigim hayırlı olsun gözüm.Sistem baba görünüyor.Çift çift görünce şahlanırım billa..Baglama imkanın olsaydı dene derdim ama malum ohm meseleleri.
    Olmasa birde stereo ampli+ Dolby atmosfer işleri,high önler falan derken....
    Bu işler müzik dinlettirmeeeez film seyrettirmeeez koşturur durur işte..
    Yinede renklere dokunma bence center sanada dedigim gibi temiz,dolgun,detaylı soundu olan bir cihaz.Evet biraz daha güçlü (wataj) olsaydı çok daha baba olurdu ama bir ev ortamı için daha ne olsunki?(Definitive degilki heheheeee
    Tekrar hayırlı olsun canciger..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.