Şimdi Ara

monitor arızası Acil arkadaslar..videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben kasamı yeni aldım malzemeler imzamda bulunuyor.
    ben vga girişini kasa baglıyorum ama monitor gelmiyon küçük ışık gidip geliyor gidip geliyor acaba monitordemi arıza var diye dusundum başka bir monitore denedim yine aynı şey oluyo vga girişini çıkarınca sinyal yok diyor takınca ekran gidiyor ışık yanıp sönüyor aacaba sorun nerde olabilir? ve harddisk takılı degil arkadaslar bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funks12 -- 7 Eylül 2012; 15:29:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: funks12

arkadaslar ben kasamı yeni aldım malzemeler imzamda bulunuyor.
    ben vga girişini kasa baglıyorum ama monitor gelmiyon küçük ışık gidip geliyor gidip geliyor acaba monitordemi arıza var diye dusundum başka bir monitore denedim yine aynı şey oluyo vga girişini çıkarınca sinyal yok diyor takınca ekran gidiyor ışık yanıp sönüyor aacaba sorun nerde olabilir? ve harddisk takılı degil arkadaslar bilginize

Şimde bence bu sorunun kaynağı şöyle. Senin makinanda HD6550 ekran kartı var ve o yan durur. Ama bence sen dik duran yani onboard dediğimiz üzerinde bütünleşik olan ekran kartına takıyorsun. Harici ekran kartı yani kasanın altına doğru ama yan duran yani yere paralel duran ekran kartına takman lazım monitörün ucunu. yada bunları doğru yaptıysan bios ayarına girerek on board ekran kartını kapatıp hariciye görüntü gitmesini sağlaman lazım. Neyse sen bir bak bakalım sorun nerden kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: divercats

quote:

arkadaslar ben kasamı yeni aldım malzemeler imzamda bulunuyor.

Şimde bence bu sorunun kaynağı şöyle. Senin makinanda HD6550 ekran kartı var ve o yan durur. Ama bence sen dik duran yani onboard dediğimiz üzerinde bütünleşik olan ekran kartına takıyorsun. Harici ekran kartı yani kasanın altına doğru ama yan duran yani yere paralel duran ekran kartına takman lazım monitörün ucunu. yada bunları doğru yaptıysan bios ayarına girerek on board ekran kartını kapatıp hariciye görüntü gitmesini sağlaman lazım. Neyse sen bir bak bakalım sorun nerden kaynaklanıyor.

hocam forumda yine aynı sorunlar yaşanmış ondada şöyle bi acıklama var diyorkı harddisksiz bilgisayar acılır ama monitore görüntü gelmez ben ide/sata dönüştürücü aldıktan sonra sorun halen devam ediyorsa bilgisayarcı bi arkadasım var ona görütücem inş o arkadasa gerek kalmaz.

• Peki sen benim dediklerimi denedin mi?
  • quote:

Peki sen benim dediklerimi denedin mi?

hocam sizin dediginizi deneyemem çünkü benim işlemcim amd liano a8 3870 (apu) bu yüzden ekran kartı sorunu degil bu
  • quote:

quote:

Peki sen benim dediklerimi denedin mi?

hocam sizin dediginizi deneyemem çünkü benim işlemcim amd liano a8 3870 (apu) bu yüzden ekran kartı sorunu degil bu

O zaman anakartında bir sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divercats -- 6 Eylül 2012; 7:27:47 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=RxD9crrPXik&feature=youtu.be buda görüntüsü kasayı acarkende hiç ses çıkmıyor ama bir şey daha var dvd-rom takılı degil ve daha yeni alınmış windows 7 xp felan hiç bir şey yüklenmemiş acaba bundan kaynaklınıyo olabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.