Ulan yeni kasa aldım, monitöre para yetmedi. Şimdilik idareten 200-250 liralık monitör alabilcem anca. 19 inch var 200 liraya satılıyor Sahibinden'den, tam alayım bu uygun bari derken satan kişiye baktım karı çıktı. Nasıl alcam şimdi ben. Karı kendisine yavşıyo mavşıyo sanmasın. O kadar adamdan nasıl bu çıkabiliyor, şansıma hayret ediyorum cidden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 26 Ağustos 2020; 14:44:37 > |
Monitör alcam satan kişi karı çıktı

-
-
sorunlu musunuz la niye yavşıyo sansın herkes sizin gibi ilişki aramıyor ki
-
yavşamazsan yavşıyor sanmaz
-
sen boşver ilanı bana at ben alayim.
-
Niye öyle düşünsün onu anlamadım. Öyle düşünecekse ilan niye koymuş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Abaza mısın kardeşim? Tipin öyle mi gösteriyor? Çekincenin sebebi yersiz. Kadın ilan açıp koyduysa böyle düşüncelere girmiyor demektir. Alışverişini yaparsın olur biter. Çok çekiniyorsan tanıdığın bir kız arkadaşına söyle senin yerine alışverişi o yapsın.
-
Tanıdığı bir kız arkadaşı olsa böyle bir konu açarmıydı sence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alaka yav. Kadından araba aldım, noter ekspertiz falan derken 1 gün boyunca dolandık durduk. Hiç te yavşıyo falan gibi muhabbetler olmadı. El sıkıştık ayrıldık.
-
Adam kariyi gorunce eli ayagi titremis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200 tl monitör ile ayartılıyorsa seri siparişe geçem bende düşündüm de benim de tam böyle bir monitöre ihtiyacım var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Pikap alacakken 2 kadına mesaj yazdım sarı site üzerinden sanki akşam yemeğine davet etmişim gibi cevap vermediler. Gittim işinin ehli bir firmadan baba bir bir pikap almıştım.
Kadınlara satsınlar kadın satıcılar ürünleri.
Erkek alıcılar potansiyel sapık sanki. Parasını verip ürün alamıyoruz sanki kadına ahlaksız teklif yapıyoruz. Şaka gibi yobaza bağlamışlar.
En Beğenilen Yanıtlar

yavşamazsan yavşıyor sanmaz |
sorunlu musunuz la niye yavşıyo sansın herkes sizin gibi ilişki aramıyor ki |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X