Şimdi Ara

Monitör açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarla ilgisi yok teyit etmedim ama bilgisayar çalışıyor, monitör normalde düğmesine basınca LG logosu geliyor ve açılıyordu, şimdi ne logo geliyor ne de ışığı yanıyor, kabloda sıkıntı yok, prizde de sıkıntı yok kontrol ettim, evde MULTIMETRE olmadığı için de beslemede bir sıkıntı olup olmadığını bilemeyeceğim için içini açmadım. Muhtemelen 1 2 kondansatör şişmiştir ama 2 saate kadar on numara çalışan monitör neden 2 saat sonra geldiğimde çalışmıyor anlamadım. Bir monitör daha bozulmuştu ama o hemen değil zamanla daha geç açılarak bozulduğunu belli etmişti ona 2 tane şişen kondansatörü değiştirmiştim ama dalgınlığıma geldiği ve iç ekranın üzerindeyken fişe taktığım için ki iç ekranın yüzeyi tamamen metal, monitör patladı, duman çıkmadı ve hiçbir kondansatör şişmedi ama monitöre güç gelse de görüntü gelmiyor, ama bu samsung monitor, LG olanın bir sıkıntısı yoktu neden böyle oldu anlamadım bi yardımcı olun bi rehber olun bilmiyorum nasıl çözülecek, bilgisayara çok ihtiyacım var ama evde başka da monitör yok. Lütfen yardım edin.







  • Icini acip bakmadan anlayamazsin belki yanan kompenent vardir gozle gorunur. Gorunmuyorsa multimetre edinip voltajlari olcmen gerekecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Multimetre nereden edinebilirim, ucuza var mıdır elektronikçilerde, büyük mağazalarda hep 150-450 tl bandında oluyor, şöyle 40-50 TL ye bulabilir miyim acaba. Çünkü elektronikçiye gösterirsem monitörü muhtemelen 70-80 TL bi fiyat çıkartacak tamir için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronikçiler pahalıya yapabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl çözdünüz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.