Şimdi Ara

Money Visa Migros'ta 75TL'ye 10TL İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.294
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22 Ocak – 4 Şubat 2015 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Tansaş, Macrocenter mağazalarından veya Sanal Marketten Money Bonus ile tek seferde 75 TL ve üzerinde alışveriş yapılması halinde 10 TL anında indirim verilecektir. Kampanyaya katılım için harcamadan önce 5818'e İNDİRİM yazılıp SMS atılması gerekmektedir. Kampanya kapsamında yapılması gereken alışverişlerde kasa işlemine Money Bonus ile başlanması ve ödemenin de Money Bonus ile yapılması gerekmektedir. Kampanyaya sigara, alkollü ürünler, operatör TL yüklemeleri, elektrik-elektronik ürünler dahil değildir. 1 müşteri kampanya kapsamında maksimum 10 TL indirim kazanabilecektir. 10 TL indirim teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Bonus’unuza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıyacaktır. Gönderilen SMS’ler, harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Her SMS operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

Money Bonus’tan karlı indirim!

22 Ocak – 4 Şubat 2015 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Tansaş, Macrocenter mağazalarından veya Sanal Marketten Money Bonus ile tek seferde 75 TL ve üzerinde alışveriş yapılması halinde 10 TL anında indirim verilecektir. Kampanyaya katılım için harcamadan önce 5818'e İNDİRİM yazılıp SMS atılması gerekmektedir. Kampanya kapsamında yapılması gereken alışverişlerde kasa işlemine Money Bonus ile başlanması ve ödemenin de Money Bonus ile yapılması gerekmektedir. Kampanyaya sigara, alkollü ürünler, operatör TL yüklemeleri, elektrik-elektronik ürünler dahil değildir. 1 müşteri kampanya kapsamında maksimum 10 TL indirim kazanabilecektir. 10 TL indirim teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Bonus’unuza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıyacaktır. Gönderilen SMS’ler, harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Her SMS operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.

anında indirim derken? bazı kartlar bu indirimi a nında ama karta iade ya da bonus ya da puanolarak verebiliyor.. Deneyen var mı ?

• alışveriş yaptım bugün 75tlyi grçince 10 lira düşüyor ödemede, yanlız moneyvisa olması lazım kredi kartının

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    alışveriş tutarından o anda düşüyor yani ? 80tl ise toplam tutar, money visa ile ödeyince direk pos da 70tl çekiliyor karttan.. öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

alışveriş tutarından o anda düşüyor yani ? 80tl ise toplam tutar, money visa ile ödeyince direk pos da 70tl çekiliyor karttan.. öyle mi ?

evet
  • nuisance kullanıcısına yanıt
    eyvallah arkadaş
  • Kimisi iki kere mesaj atmak gerekiyor diyordu
    Min numarasını da Gönderin diye sms geliyormuş.
    Var mı öyle birşey..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0532752 5818 SMS attim cevap gelmedi kabul ediyor mu Acep?

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

0532752 5818 SMS attim cevap gelmedi kabul ediyor mu Acep?

Cevap gelmiyor, teyit ettirmek için mh'yi arıyorlar
    Mh katılım sms'iniz ulaşmış tamamdır diyor ama
    bu seferde indirim düşmüyormuş kasada
    Uğraş dur sonra

Merak ettiğim min numarasını 2 kez smsle isteyip istemedikleri yanlışlık yapmadan tek kalemde işi bitirelim.

• 5818 İNDİRİM yazıp gönderiyorsun. ******123 MIN nosu ile biten kartınız 75 e 10 indirim kampanyasına dahil edilmiştir diye mesaj geliyor. Kasada düşmese dahi sonradan hallediliyormuş.
  • Teşekkür ederim.
    5818'e sms yollayıp
    sonradan indirim yükletmek için uğraşmamak en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlamourSS -- 25 Ocak 2015; 1:48:57 >
  • arkadaslar min no felan yazmiyorsunuz sadece yukarida dedigi gibi İNDİRİM yazip 5818'e gonderiyorsunuz. Bana sms sonrasi gelen cevap su sekilde;

Money Bonus tek seferde 75TL ve uzeri alisverise 10TL iNDiRiM kampanyasina kaydiniz basari ile alinmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PARAFESOR

5818 İNDİRİM yazıp gönderiyorsun. ******123 MIN nosu ile biten kartınız 75 e 10 indirim kampanyasına dahil edilmiştir diye mesaj geliyor. Kasada düşmese dahi sonradan hallediliyormuş.

INDIRIM mi yazacagiz İNDİRİM mi yazacagız noktalı işaretler genelde yazilmiyir ama isin ucunda sms atinca bakiyeden gidiyor diye sorayım dedim

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Ben büyük harflerle İNDİRİM yazdım kabul etti.
  • hem uzun hem kısa numaraya mesaj attım, cevap gelmedi.
  • quote:

quote:

5818 İNDİRİM yazıp gönderiyorsun. ******123 MIN nosu ile biten kartınız 75 e 10 indirim kampanyasına dahil edilmiştir diye mesaj geliyor. Kasada düşmese dahi sonradan hallediliyormuş.

INDIRIM mi yazacagiz İNDİRİM mi yazacagız noktalı işaretler genelde yazilmiyir ama isin ucunda sms atinca bakiyeden gidiyor diye sorayım dedim

INDIRIM BOŞLUK MİNNUMARASI ŞEKLİNDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYVEYEC

quote:

quote:

Açıklamada min numarası falan demiyor.
  • Benim düşmedi 80 geçtim indirim olmadi ne yapcam simdi 444 arayacam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

quote:

quote:

Hocam ben bundan önceki kampanyalarda min yazmadığım zaman kabül etmediği için ben min numarasıyla yolladım. Kayıt alındı mesajı geldi. Sadece ındırımı da kabül edebilir. Fakat ben mesaj hakkımı yakmak istemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

quote:

quote:

Hocam ben bundan önceki kampanyalarda min yazmadığım zaman kabül etmediği için ben min numarasıyla yolladım. Kayıt alındı mesajı geldi. Sadece ındırımı da kabül edebilir. Fakat ben mesaj hakkımı yakmak istemedim.

Tamam teşekkürler, onay mesajı geldiyse zaten olmuş demektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.