Der FC hat am Mittwoch gute Gespräche mit Faryd Mondragon geführt. Mondragon hat seine Bereitschaft erklärt, zum 1. FC Köln zu wechseln. Der kolumbianische Torhüter absolvierte bereits eine sportmedizinische Untersuchung in Köln und ist am Abend zurück nach Istanbul geflogen, um dort seine Vertragsauflösung mit Galatasaray zu klären.
Köln ile Mondragon arasinda konusmalar olumlu gecmis. Doktor muanesinden gecmis ve Mondragon Aksam Istanbula ucmus Galatasaray ile olan mukavelesini fes etmek icin.
quote:
Orjinalden alıntı: Tolga.de
Köln ile Mondragon arasinda konusmalar olumlu gecmis. Doktor muanesinden gecmis ve Mondragon Aksam Istanbula ucmus Galatasaray ile olan mukavelesini fes etmek icin.
yani mondragon devride bitti öylemi.çeviri için teşekkürler arkadaş.adamların resmi sitesinde yazdığına göre doğrudur.
benim anladıgım kadarıyla ilave yapayım çarşamba günüde açıklamayı yapıp ayrılcakmış .. ne diyelim büyük kaleciydi .. başarılarının devamını dilerim yolu açık olsun ..
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
benim anladıgım kadarıyla ilave yapayım çarşamba günüde açıklamayı yapıp ayrılcakmış .. ne diyelim büyük kaleciydi .. başarılarının devamını dilerim yolu açık olsun ..
bazı spor sitelerinde başka haberler yazıyor ama resmi sitede yayınlanmışsa gitmiştir.
quote:
Hayir, Modragon ile Köln arasindaki görüsme Carsamba günü yapilmis. Modragonun niyeti Köln´e gitmekmis ve bu yüzden Istanbula ucup, Galatasaray ile süren mükavelesini fes etmek istiyormus.
quote:
Orjinalden alıntı: Tolga.de
quote:
Hayir, Modragon ile Köln arasindaki görüsme Carsamba günü yapilmis. Modragonun niyeti Köln´e gitmekmis ve bu yüzden Istanbula ucup, Galatasaray ile süren mükavelesini fes etmek istiyormus.