Şimdi Ara

mondial 150 mash modelli motoru tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece 4-5 km uzakliktaki ise gidip gelmek icin kullanacagim cok az yakiyor diyorlar.baska tavsiyenizde varsa dikkate alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pamuk04 P kullanıcısına yanıt
    Takip.
  • Hocam bende 2012 model var. Bu modelde kronik egzoz sorunu war deniyordu egzoz patlamasi falan. Ama ne yalan soyleyeyim ben hic oyle bisey yasamadim. Hatta aldim alali sadece yag bakim falan yaptim hic yolda birakmadi. Tamam aonucta cin mali falan ama 1500-2000 tlye gayet iyi bir motor isini rahatlikla gorur yani.. Yakit konusuna gelince ben 20 tl ye 100 km gidiyorum normale gore biraz fazla ama bilemiyorum. Daha cok yol gidenleri de duydum ama kullandigim motor bu kadar yakiyo ne yalan soyleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: om455

Hocam bende 2012 model var. Bu modelde kronik egzoz sorunu war deniyordu egzoz patlamasi falan. Ama ne yalan soyleyeyim ben hic oyle bisey yasamadim. Hatta aldim alali sadece yag bakim falan yaptim hic yolda birakmadi. Tamam aonucta cin mali falan ama 1500-2000 tlye gayet iyi bir motor isini rahatlikla gorur yani.. Yakit konusuna gelince ben 20 tl ye 100 km gidiyorum normale gore biraz fazla ama bilemiyorum. Daha cok yol gidenleri de duydum ama kullandigim motor bu kadar yakiyo ne yalan soyleyim

Maşalah yakmıyor içiyor demek ki. Bahsettiğiniz rakam çok yüksek 150cc bir motor için. 100kmde 4 litre eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuqito

quote:

Orijinalden alıntı: om455

Hocam bende 2012 model var. Bu modelde kronik egzoz sorunu war deniyordu egzoz patlamasi falan. Ama ne yalan soyleyeyim ben hic oyle bisey yasamadim. Hatta aldim alali sadece yag bakim falan yaptim hic yolda birakmadi. Tamam aonucta cin mali falan ama 1500-2000 tlye gayet iyi bir motor isini rahatlikla gorur yani.. Yakit konusuna gelince ben 20 tl ye 100 km gidiyorum normale gore biraz fazla ama bilemiyorum. Daha cok yol gidenleri de duydum ama kullandigim motor bu kadar yakiyo ne yalan soyleyim

Maşalah yakmıyor içiyor demek ki. Bahsettiğiniz rakam çok yüksek 150cc bir motor için. 100kmde 4 litre eder.

Ewet hocam biraz oyle oluyor. Sırf bu yuzden pcx almayi dusundum bi ara ama askerlik olayi ortaya cikinca vazgectim. Zaten evden işe gidiyorum sadece. Fazlasi olunca cuzdan bosaliyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.