Şimdi Ara

Mondial 125 MH Drift

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
21.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yamaha,Honda'nın yerini tutmaz ama sizce bu paraya bu motor alınabilir mi? Yolda gidişi nasıldır? İki kişi ile yokuş çıkar mı?

Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el bile olsa en azından bir cbf150 derim. Çünkü hem Honda hem daha güçlü iki kişiyi değil 5 kişiyi de taşır İkinci el almak istemezseniz Honda nın yeni bir modeli var CB125 ACE diye onuda alabilirsiniz. Honda'nın herhangi bir segmentteki herhangi bir motorunu gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bu konuda bir endişeniz olmasın yani. Ama dediğim gibi cbf150 ikinci el bile olsa daha çok işinize yarar.

Mesela bunlar :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-masrafsiz-honda-cbf-150-130609920/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-bakilmis-acele-satilik-cbf150-2011-129943344/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Brn_Kvn25

İkinci el bile olsa en azından bir cbf150 derim. Çünkü hem Honda hem daha güçlü iki kişiyi değil 5 kişiyi de taşır İkinci el almak istemezseniz Honda nın yeni bir modeli var CB125 ACE diye onuda alabilirsiniz. Honda'nın herhangi bir segmentteki herhangi bir motorunu gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bu konuda bir endişeniz olmasın yani. Ama dediğim gibi cbf150 ikinci el bile olsa daha çok işinize yarar.

Mesela bunlar :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-masrafsiz-honda-cbf-150-130609920/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-bakilmis-acele-satilik-cbf150-2011-129943344/detay

Hocam birazda gösteris olsun motorda
    Yamaha sıfır ne onerirsin maks 4-5 bin arasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yamaha pahalı bir marka ve sıfır olarak 4-5 bine az motor var. Ybr125 var önerebileceğim. Ybr'yi Ybr'cilere soracaksın çünkü efsaneleşmiş bir motordur. Ama onun haricinde biraz daha sıkıp 10 çıkarırsan git hiç düşünmeden Cbf600 al. İsterse 25. el olsun 2.000.000 km de olsun hiçbirşey olmaz . Git onu al
  • alınır ve keyifle binilir 1000km den sonra motor açılmaya başlar dökülmez drift ten sonra ancak 250cc lik tatmin eder .
  • 2800 tl ye drift alçağına 125 mg al hem ucuz hem sağlam zamanında 125 uag ile ant - ist yapmışlığım vardır yani mondial çin malı yolda kalır yokuş çekmez demeye gerek yok mondiale güvenim sonsuz.

hem duyduğuma göre 125 mh çok yakıyormuş 1 lt ile 20 km gibi gidiyormuş
    125 mh sadece adı 125lik değildir karşışmasın 135 liktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motorcu-07 -- 17 Temmuz 2013; 12:25:00 >
  • bence gayet güzel, geçen sene almıştım 1 senedir kullanıyorum. Bütün 125liklerin 135liklerin neyse kötü yanı , uzun yol çok uzuyor çok bunaltıyor mola vermezsen kamyon çarpmış gibi oluyor. 100le stabil gidiyor ancak 110-115 arası gidip gidip geliyorsun son gazda. 250 ccye geçme zamanım geldi geçiyor ama hem çok daha fazla para vermek hem de çantalı bir racing almam lazım ki racing çantalı olmuyor. Olsa da kötü duruyor. cbr 250 hysoung gibi bir motor tam ideali imiş ama bunda öğrenmek daha iyi. Alırsan pişman olacağını sanmıyorum. 2000 kmye geldim bu paraya çok iyi, sağlam. Karşılaştığım tek sorun yine uzun yolda debriyaja basıp boşa alırsan stop edebiliyor. Bunu da uzun yokuşlarda aşağı inerken yapıyorum stop edebiliyor. Tekrar zaten debriyajdan elini çekersen çalışıyor. Fazla zorladığımdan mıdır yoksa daha henüz tam açılmadığından mıdır bilmiyorum,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Drift yerine MCX al derim.
  • Marka olarak bakmaktan ziyade 125 MH DRİFT modelini gözünüz kapalı alabilrsiziniz. Sağlamdır ve güçlüdür. YBR ve CBF ten daha güçlüdür ve şanzuman olarak çok başarılı bir motor. kendi sınıfında o ataklıkta ancak CBR 125 r vardır. 2750 tl gibi bir fiyata ybr nin yarı fiyatına al ve 35.000 km lık ekstradan benzın parası yanına kalır :D
  • Arkadaslar bir drift kullanicisiyim.motordan tek sikayetim ayak marsi cok zor aliyor bunula ilgili bilgisi olan varmi yoksa ariza benim motordanmi kaynaklaniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pars71

Arkadaslar bir drift kullanicisiyim.motordan tek sikayetim ayak marsi cok zor aliyor bunula ilgili bilgisi olan varmi yoksa ariza benim motordanmi kaynaklaniyor.

Sıkıştırma oranı yüksek olduğu için öyle. Ayak marşına niye ihtiyaç duyuyorsun ki zaten?
  • Motoru fazla kullanmadim 7 ay ayda 940 km de aku nun sarja ihtiyaci var ondan dolayi bu ara ayak marsi yla kullaniyorum

• konuyu hortlatıyoruz belki ama yeni alacak arkadaşlara yardımı olsun.
    yeni bir drift kullanıcısıyım. 0 aldım. motoru şahane henüz açılmamış 120 km de rodajının 4 te 1 i bitmemiş haliyle 4. viteste ankara dikmenin rampalarında sorun yaşatmıyor ki 500 km rodajı bitmediği için 5000rpm i geçmiyorum..yakıt konusunu ölçme imkanım olmadı.alır almaz depoyu tam doldurdum hala ibre oynamadı denilebilir. hala şamandıranın üzerinde olduğundan da öyle olabilir çünkü tepeleme doldurdum. biraz bütçeniz varsa alır almaz kesinlikle lastiklerini değiştirin üzerindekiler berbat. biraz da paraya kıyın iyi bir kask alın kendinize benim yaptığım hatayı yapıp ucuz kask alıp sonra bir daha para vermeyin.
  • merhaba arkadaşlar mondial 125 mh almak istiyorum sifir fiyati nedir yakit durumu nasildir bilen yardimci olabilirmi

• merhaba arkadaşlar mondial 125 mh almak istiyorum sifir fiyati nedir yakit durumu nasildir bilen yardimci olabilirmi

• merhaba arkadaşlar mondial 125 mh almak istiyorum sifir fiyati nedir yakit durumu nasildir bilen yardimci olabilirmi tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: hsa sjss

merhaba arkadaşlar mondial 125 mh almak istiyorum sifir fiyati nedir yakit durumu nasildir bilen yardimci olabilirmi tesekkurler

sitesinde herşey yazıyor
  • mondial 150 mh drift bunlar daha güzel arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.