Şimdi Ara

Mondial

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-mondial-mt125-288702334/detay
    Ankaradayım dershaneye gidip gelmek için kullanacağım mesafe 5 km civarı git gel nasıl motor sizce? Şimdiden sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alınır baya uygun. ama çok uygun fiyata olması biraz kafa karıştırıcı. plaka ruhsat eksiktir diye düşündüm fiyatı görünce baktım adam var yazmış fotoğrafa baktım plakası yok. ya yürümüyodur bu motor ya da illaki eksiği vardır. gidin bakın eğer cidden eksiksiz ve sağlamsa kaçırmayın. daha pazarlık atarsın 50 daha düşer o
  • Aynen öyle benim de aklım karıştı

• Fiyat makul ama arkadaşa katılıyorum bir keleği çıkarsa motordan da hayattan da soğutur adamı. plaka iste sorgulama yap bence. hayırlı olsun.
  • Allah kimseyi muhtaç etmesin ama 'çok temiz' motorunu 'ihtiyaç' nedeni ile 500 liraya (o 50 lira pazarlık payıdır) satmak bana pek olası gelmiyor.

Arkadaki çamur lastiği sanki hiç plaka takılmamış gibi görünüyor.

Motorun ön tarafının boyası epeyce matlaşmış (normal kullanım) ama arka taraf epeyce parlak. Sonradan boyanmış olabilir mi?

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak diye bir laf hatırladım durup dururken...

Söylenenlerin hepsi boş. Eğer siz anlasaydınız zaten bu soruyu sormazdınız. Bu işlerden anlayan biri ile birlikte gidin veya motoru ustaya gösterin. Plaka kontrolünü yapmadan, muayene durumunu ve ceza durumunu kontrol etmeden sakın almayın! Tarzan gibi kullanacaksanız bilemem, ama adabına uygun şekilde motor sürecekseniz ehliyet, sigorta, koruyucu ekipman (en azından kask ve eldiven) maliyetlerini de göz önünde bulundurun, belki vaz geçersiniz. Hem oturup iyice hesap yapmak lazım. Kursa kaç yıl devam edeceksiniz? Belki git gel otobüs parası yukarıda bahsedilen bütün masraflar + benzin parasından daha ucuza gelir. Dersaneye gideceğim lafı ailenizi ikna etmek için uydurduğunuz bir bahane değilse tabii...

• Ya evden dershaneye giden araç yok tam ters yollar olduğu için vasıta gitmiyor bende düşünüyorum nasıl gideceğimi sizce motor mu daha mantıklı yoksa elektrikli motor mu mesafe çok uzun değil sağolun şimdiden birde motoru alıp apaçilik yapacak biri değilim en azından kaskımı takar giderim bi yere giderken

• A1-A2 veya B Ehliyet var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i
    5 ay önce açıldı
    SYM & KYMCO
    12 yıl önce açıldı
    125cc Scotter Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

A1-A2 veya B Ehliyet var mı?

Yok yaş tutuyor eğer elektrikli almazsam a1 alacağım

• Aslinda eger cok fazla yokus vs yoksa bisiklet alabilirsiniz bence o mesafe icin uygun, hem de gidon kontrolu, trafik bilgisi(varsa) ve denge isini gelistirmis olursunuz.

• Ehliyet için çok para harcarsın bu motor için değmez. Bence de bisiklet olabilir. Hazırda B ehliyeti varsa moped önerecektim.
  • Motor takılmış bisikletler nasıl sizce gidiş yokuş geliş bayır aşağı :D giderken açarım motoru gelirken kapatırım nasıl sizce???

• O motordan 2006 ylından beri ailemizde bir tane var hala kullanılıyor gözüktüğünden çok daha sağlamdır. Binlerce km dir büyük bir sıkıntı çıkartmadı hiç. Eski bi motor gidip bakılabilir masraf çıkartsa dahi ufak rakamlara halledilebilir.
    Bisiklete motosiklet işine anlamıyorsan fazla girmemek lazım. Ufak tefek sorunlar çıkıyor onları halledebilmek için birşeyler biliyor olmak gerekiyor hadi onuda geçtim motor 2 zamanlı bilinçsiz kullanımda anında sanayilik olursun.
  • Dreie kullanıcısına yanıt
    mondialden mi ?
  • Evet aynısı mevcut

• Arkadaşlar a1 ehjliyet alıcagım 14mayıs sınavı ile birlikte. mondial mh 125 drift aldım..fakat silindir hacmi 135.cc ve 9.5 kilowatt a1 125.cc destekliyor 10.cc fark var ve şuandan itibaren motor alamam.Polisler sıkıntı çıkarırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suloyder99

Arkadaşlar a1 ehjliyet alıcagım 14mayıs sınavı ile birlikte. mondial mh 125 drift aldım..fakat silindir hacmi 135.cc ve 9.5 kilowatt a1 125.cc destekliyor 10.cc fark var ve şuandan itibaren motor alamam.Polisler sıkıntı çıkarırmı ?

çıkartır ceza keserler sat onu
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    malesef 0 aldım böyle bi şansım yok :=
  • quote:

Orijinalden alıntı: suloyder99

malesef 0 aldım böyle bi şansım yok :=

cezasını ödersin o zaman
  • Evet ruhsatta yazana gore ceza keserler. O yüzden a1 cok arada kalmis bir sinif hiçbirşeyi karsilamiyor.

• Beyler elektrikli motor alsam beni çeker mi kilo=100 boy=1.77 şimdi normal motor alsam en az 1300 motor 1000 ehliyet 300 TL masraf 2600 olur onun yerine 2000 TL ye temiz akülü motor alsam nasıl olur kaç günde şarj ederim ortalama birde bu aküsü çıkıp evde şarj olan bildiğiniz modeller varsa yazınız saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.