Şimdi Ara

Momentum (script) olayının kalkması Change.org dan kampanya mı düzenlesek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna bi dünya para verip alıyoruz , yetmedi coins alıp daha çok para veriyoruz easports a ama gelin görünki EA güya Momentum sistemiyle ! adalet dağıtıyor güya iyi oyuncuyla - kötü (oyunu bilmeyen, oyun üzerine kafa yormayan, gelişi güzel oynayan) oyuncuyu dengeliyor , istemiyorum arkadaş bu sistemi neden ya neden ?

    Fifayı 2000 senesinden 2017 senesine kadar oynuyorum bunca yıl emek verdik, yok ya ben bu kadar emek verirken yeni oyuna başlamış çocuk gelecek top kapmasını bilmeyen 2, 3 pas yapamayan bu çocuk beni yenecek ? Heee bu mu eğlence ? YAAAA yeter , yeter ! Bu momentum sistemini getirmek yerine kötü oyuncularda kaybede , kaybede kazanmayı öğrense ya ? olmaz mı ? öyle daha keyifli olmaz mı ??????????

    Fifa 14 ile 15- 16 da çok bariz momentum vardı Eyvallah dedik napalım her sene bir umut kaldırırlar dedik !

    Fifa 17 çıktı çıkar çıkmaz aldım 2000 senesinden beri herzeman yaptığım gibi aldım ilk çıktığı gün !

    Ve fifa 17 ilk çıktı momentum yoktu ne güzel dedim işte bu sonunda easports adamlık örneğini gösterdi kaldırdı dedim
    Momentumun kalkmış olması istatistiklerime de etki ediyodu her maç ilk yarıda 5-0 yapıyodum ve çocuklar ilk yarı bitiminde çıkıyordu ve ya 35ci dakika larda maçtan kaçıyordu :) :)
    Şunu söyliyeyim 2000 senesinden beri fifa oynarım hiç bir online maçda oyundan çıkmadım quit çekmedim ! Fark yesemde hatamı aradım ders çıkarmaya çalıştım !

    VEE sonunda meyvesini alıyorum dedim bunların sezon istatistiklerim 50 galibiyet - 3 beraberlik - 2 yenilgi ( 1 ci yenilgi aşırı laglıydı 1-0 kaybettim , 2 ci yenilgim ise DNF yani easports server ının azizliği ! )

    Benle oynayan çocuklar top alamıyodu , presime dayanamıyordu , Ve genel skorlarım 6-0 , 7-0 10-1 gibi her maç böyle skorlar ile kazanıyodum ! Ta ki ekim ayı sonu veya kasım başında oyuna gelen güncellemeye kadar :( veee güncelleme geldi oyuna girdim!

    Oda ne bir kaçgün önce sezonda , karşıma gelen çocuk 5-0 ilk yarıda yenilgiyi kabul edip , oyundan kaçan quit çeken çocukla eşleştim , nicklere dikkat ederim hilecilerden , dolayı reportlamak için !

    Tamam dedim şimdi buna yine 5 tane atarım kaçar dedim :) Veeee bu oyuna ne olmuş diyorum , girmiyor abi girmiyor tek kale oynuyorum girmiyor direk veya kaleci imkansızı çıkartıyor veya güncellemeden önceki aynı vuruşu kesin gol attığım vuruşu yapıyorum top saçma yere gidiyor !

    Presime dayanamayan adam presimi kırıyor :) Ve çocuk korner yaptırdı , ve çarpa çurpa kornerden attı maç 1-0 bitti ! yenildim :) :) eyvallah dedim !

    Diger maçlara bakarım 6-7 attığım çocuklara 1-0 yada 1-2 skorlar la kaybediyorum veya berabere kalıyorum lan bu çocuklar 2 günde oyunu mu öğrendi benim seviyeme geldi ? Ciddimisin EA ?
    Şimdi bu güzel futbol mu ? Oyunu yeni başlayanlara satmak için projen mi nedir bu ?

    Sıkıldım bu durumdan oyunu sildim ! Ve ben futbol hastası bir insanım fifa gibi futbol oyunlarının başından kalkmam o derece çok seviyorum bu oyunu şimdi benim bukadar çok sevdiğim bir oyunu bana niye oynatmıyosun EASPORTS !!!!! Niye niye 17 sene paranı verdik aldık oyunlarını !

    Oyuna yeni başlamış çocuk gelsin beni yensin öyle mi ? ( Yenileyim tamam hakkıyla yenileyim , müdahale etmesin momentum çocuk yensin beni sıkıntı değil ! EEE Kaynak kodların var oyuna müdahale ediyorsun benim hakkımı gasp ediyosun ?

    Kusura bakmayın ben kendimi biliyorum 50 win - 3 draw - 2 loss 1i dnf yani bu istatistik gelen güncelleme ile değişiyorsa bu emek hırsızlığı dır !

    Belki sizinde başınıza gelmişdir , geliyodur bir çoğunuz biliyodur momentumu ! Buna bir dur diyelim ! Ve size yemin ederim allah belamı versinki okadar çok gol atmışken hiç bir gol tekrarını çocuklara izletmedim !!!!!!

    Ve bu çocuklar momentum sayesinde attıkları çarpa , çurpa giren golleri izlettiriyorlar fair play ? izletsin tamam onada eyvallah , ama santrada bekletiyor , Zannediyolarki ben fifa oynuyorum !

    ŞU MOMENTUM kalksın böyle tipler yok olur ! GOL TEKRARI İZLEMEK İSTİYORSAN MAÇ BİTER ! MAÇIN SONUNDA REPLAYLARDAN İZLERSİN , sabaha kadar otur izle ben izliyorum !
    Ve şunu da söyliyim maç bitince ilk yaptığım iş yediğim golleri izlemek analiz yapmak ! Yani senin attığın golü ,, ahhh pardon EA nın sana yardımcı olup momentum sistemiyle attığı golü ben kendim girip izliyorum zaten sonraki gelecek maçlarda aynı golü yememek için önlem planlamak için !

    Ben pc den oynuyorum inanın pc de iyi oyuncu sayısı çok düşük ! Belki dünya genelinde pc de iyi oyuncu sayısı 3-5 dir ! Bütün iyi fifacılar konsol a geçmişdir ! Çogu konsoldaki iyi fifacı çocuklarda Pc den konsol a geçmişdir !

    Ve ben bu momentum olmasa ben inanmıyorum bu kötülere kaybetcegimi hiç sanmıyorum öyle olmasa oyuna ilk update gelene kadar sürede gelene gidene 5 in üzerinde gol atamazdım :)

    Herşey kazanmak değil elbet, fakat ben bukadar emek vermişken veya benim gibi bu oyuna bukadar emek vermiş insanlara haksızlık , emek hırsızlığından başka ileriye gitmiyor bu MOMENTUM SİSTEMİ !

    EA güya adalet dağıtıyor veya oyunu daha keyifli hale getiriyor !

    BUNA dur demek lazım FİFA 18 için change.org üzerin kampanya düzenleyelim bu forumlarda paylaşalım ! KALKSIN şu lanet sistem Kaybedenler adam gibi kaybetsin , Kazananlar ise adam gibi kazansın , ! Kaybedenler ise izleyerek , daha dikkatli oynayarak kendini geliştirsin! İnanın çoğu fifa oyuncusu momentum olmasa pas yapmasını , top kapmasını , sürmesini bilmiyor !

    Ve şunuda söyliyim oyuna ilk update gelmeden önce gözüme çarpan önemli detay çocuklar 14 de 15 -16 da hızlı koşarak top sürüyordu :) ve nedense bu süreçte çocuklar bunuda yapamıyordu :))
    Yaaa buraya yazıyorum şu momentum kalksın Oynamayı bilmeyen ne top sürer - ne pas atar - kaleye dahil gidemez net net !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Son olarak bunca zaman sana emek verdim oyunlarını aldım içimden söylüyorum bunu Zehir zıkkım olsun easports, hakkımı helal etmiyorum sizden çıkmıyorsa bu hakkım ! çoluğunuzdan , çocuğunuzdan çıksın ! Ve ben burda daha ne ağıza alınmayacak sözler söylemek istiyorum ama forum kuralları el vermiyor!

    Kusura bakmayın özür dilerim ! Ama ses verin momentum kalksın ! LÜTFEN !


    EA FORUMDA Konu açtım agır bombardıman yaptım linki:http://fifaforums.easports.com/en/discussion/278919/fifa-17-momentum-script-ea-injustice#latest







  • Konuna destek olurum tabiki kardeşim ama bunu düzgün çeviri ile fifanin resmi sayfasından tüm oyunculara duyurmak lazim ki ses getirsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yillardir olan kampanya. Her sene düzenlenen momentum kaldirilsin sikayetleri. Yenisini acip taze tutmakta fayda var ama demek istedigim EA bunlari sallamiyor.

    Momentumun olmasindan ben de rahatsizim. Daha dün Div1'den düsmemem icin 1 mac kala son 10 dakikaya 2-1 öne girince takim sacmalamaya basladi. Aha dedim, kesin yenilecegim ve Div2'ye düsecek dedim ve öyle oldu.

    Momentum olayini anlamanin bir baska yolu da, bazen rakipleriniz bir sekilde oyunu birakir, siz hareket etmeyen bir takima karsi oynarsiniz. Macin 40 dakikasi rakip oyuncu yerinde degilken, bir türlü gol atamadim arkadas. AI bir sekilde defansi öyle bir kapatiyor ki , karsidaki oyuncu oynasa da oynamasa da got atamiyorsunuz.

    Ama replay konusunda EA birseyler yapabilir. Cünkü gecen senelerde gol sonrasi 3 tekrar verirlerken, gelen sikayetler üzerine 1 tekrara düsürmüslerdi. Belki tekrari mac icinde kaldirabilirler ya da en azindan golü atan ya da yiyen birinin X'e basmasiyla tekrari izletmeyecek sekilde modifiye edebilirler. (Mevcutta sadece atanin X'e basmasiyla iptal oluyor)

    Umarim bir yerlerde sesimizi duyan vardir derdim ama EA parayi FUT'tan cukkaladigi icin ve hedef kitlesi ergen tayfa oldugu icin pek bir sey olmayacaktir. Karsilarinda eskisi gibi bir Konami de yok.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.