Şimdi Ara

Molten WoW Türkler Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

MoP Hellscream Realimde "Hellscream" Guildimiz var çoğunluğu Türklerden oluşuyor raidcall (teamspeak gibi) program kullanıyoruz oyun için sohbet eksik olmuyor Raid dungeon bg olsun ortam çok sağlam bizle olmak isteyen arkadaşlar olursa oyun için nick : Dombra , Chiban , Casstiel , Sisman

NOT: Molten sıfırlandığı için değişimler oldu ilgilenenler lütfen Pm

NOT2: Molten bizim için bitmiştir :)) alternatif server aramaktayız

kardeşim anlaşılşan dünyadan bir habersin en azından gir moltenin faceboook sayfasına gir bak adamlar ne diyor nedne boyle olmuş diye.https://www.facebook.com/moltenwowofficial

herkesin malumuki azerbeycan asılı hermes serveri hackledi hermes kim derseniz eğer moltenin eski stafflarından birisi kaer dan sonra geçmişti başa bütün parayı cebe atıp kaçtı adam. buna ragmen Kaer ( ki türktür Kaer) yeniden başa geçip sıfırdan tekrar molteni başlatmaya çalıştı başarılıda oldu ta ki softlayer firması yani hostları serverları kapatana kadar. konuşma metninide ana sayfaya koymuş zaten Kaer

http://i.imgur.com/wgQcGZT.png

ayrıca resimde dikkat edersniz card bilgilerinde milli card diyor yani büyük ihtimal türk bankalarından birisi büyük ihtimal kaer türkiyede yaşıyor. bizim bir türk olarak destek olmamız gerekiyor. heleki girin facebook msj larına bakın bütün insanlar sonuna kadar destek olucaz demiş siz ise en ufak sorunda gemiyi terk eden fareler gibi atlmaya çalışıyorsunuz. benim 200 den fazla coinim gitti daha bir kere konu açmadım forumlarında veya ticket atmadım çünkü Kaer herkesin coinleri son kuruşuna kadar geri iade edilicek dedi. istese adam banane hackleyen hermes diyip çekip gidebilirdi kimsede Kaeri suçlayamazdı ama adam molteni ben kurdum ben onarıcam diyor. vede 3-4 gün sonra tekrar açılacağını zaten yazdı kaldıki yeni serverlar almışlar daha güçlü olarak gelicez diyor. satmayın hemen molteni bir sürü private serverda oynadım hiçbirisi moltenin yerini tutamaz.

ayrıca bakın serverin hsotu softlayer in facebook sayfasına ne hale getirdi oyuncular yukardaki konuşmayı görünce. bu softlayer firması güvenilmez bir firma geçde olsa anladı molten.

https://www.facebook.com/SoftLayer

Doğru söze diyecek lafım yok fakat guildimizdeki 25 yaş üstü 10 15 kişi ile beraber bu kararı alıyoruz ben şahsen moltenden çok memnundum halada oynamak istiyorum ama mop realmde benim gecemi gündüzüme katıp yarattığım deathknight elimden gidince iyice soğudum moltenden kaldıki 2 3 gün önce serverlar açılınca çok hızlı kasıp herkez 90 pve başlangıç setleri giyerken ben 1 gün uyumadan bs kastım guildime contender's set dizdim herşey çok güzel tam oyun tekrar içimizde alevlenmeye başladı pat gine iptal en son kaldığı yerdende devam etmiyeceğini söylüyorlar 1 gün geriden gelebilirmiş e hep böyle olacaksa bundan 5 6 ay sonra oyunun tam keyfini sürerken bir daha böyle birşey yaşama ihtimalimizin olduğunu insan düşünmüyor değil hani benimde coinlerimi versinler hadi o site açıldığından beri mesaj atmadığım adam kalmadı 1 coin bile geri alamadım skrill sitesinde alışveriş kodu gerekiyor felan demişler bu nasıl iş arkadaş

• tekrar acıldı server :D
  • nelthariondayım nick mythtr isteyen ekleyebilir birbirimize yardımcı olup beraber oynayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 2 Şubat 2015; 16:50:03 >
  • Evet o kadar döndük dolaştık geri döndük moltene :) varsa oynamayı düşünen pm :)
  • b0h3m kullanıcısına yanıt
    hangi sw pm ne _?
  • Beyler nerde başlasam bilemedim. En çok Türk nerede?
  • http://ilovesiskebab.shivtr.com/

Mists of Pandaria

Realm : Sargeras

Taraf : Horde

Guild : I love sis kebab

Oyun içi whsp : Dombra, Alterac, Saltano, Chiban
  • Selam. Bende dün denemeye başladım oyunu molten wow oynuyorum. Daha önce hiç wow oynamamıştım biraz oynama fırsatım oldu.
    11 lvl human paladinim galiba :) stormwindde duruyorum bi memleketlime rastlasamda bana oyunu öğretse diye bekliyorum resmen :)

Bu arada oyun sararsa orjinaline bile başlayabilirim, hiç bir online oyuna saramadım bugüne kadar bakalım eğer yardımcı olabilicek birileri varsa oyunla ilgili temel bilgiler konusunda oyunda ekleyebilir yada buradan mesaj atabilir..
    oyundaki ismim Doggpound
  • Son durum nedir oyunda?
  • beyler molten wow'a girerken şöyle bir hata alıyorum

Data/enUS/locale-enUMPQ: Cannot stream required archive data.Please check your network connection.

nasıl çözebilirim? 3 ay önce falan girmiştim en son böyle bir hata almıyordum
  • koskoca molten wow mazi bitişi üzdü...

• Seneleeeer önce oynardık, WoW ile ilk tanıştığım zamanlar, orijinalde para ödemek ve full paket almak yerine burada takılıyordum...  

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.