Şimdi Ara

Moldovadayım soruları alayim(SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 günlüğüne bir akrabayla geldik, sorusu olan merak eden sorabilir

Dil öğrenmenin ne derece önemli olduğunu bir kez daha anladim, tam bilmeyince inanılmaz zor oluyor

Su çok değişik hiç içmiyorum nerdeyse bilmiyorum tat yok çoğunlukla kola(kolada kötü)

Ürünler filan çok doğal yani Tr de olan şey burda yok burda olan şey tr de yok gibi

Yumurta süt tavuk filan hepsi doğal, pazarda ilk gün baktım adam sütü karıştırıp kavanoza dökecek dedim su mu katıyor meğersem su sütten pahalli

Dana kuzu eti çok ucuz 12 lira..geçen bir adam kuzuyu 15 dolara satıyordu :O

Pazarda öyle al 2 lira al 5 lira diye bağırma olayı yok, düzenli ve sabit pazar yeri her şeyin yeri de ayrı et tavuk sebze filan

Moldovadayım soruları alayim(SS) Moldovadayım soruları alayim(SS) Moldovadayım soruları alayim(SS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 6 Haziran 2015; 20:28:30 >

• SS ?
  • No ss no güven joe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -
     Moldovadayım soruları alayim(SS) Moldovadayım soruları alayim(SS) Moldovadayım soruları alayim(SS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 6 Haziran 2015; 18:26:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

4 günlüğüne bir akrabayla geldik, sorusu olan merak eden sorabilir

türk düşmanlığı varmı
  • Göztepe. G kullanıcısına yanıt

Bunu burdan alın küfretmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

quote:

4 günlüğüne bir akrabayla geldik, sorusu olan merak eden sorabilir

türk düşmanlığı varmı

Hayır yok hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yere Düşen moldovyalıları ne yapıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat kaç dolar ?
  • @çin ejderhası
    Hiç bir şey

@Gin And Juice

saat derken hocam ?
  • quote:

@çin ejderhası
    Hiç bir şey

@Gin And Juice

saat derken hocam ?

Moldovalı emekçilerin yevmiyesi diyorum anla işte
  • heeee jeton yeni düştü, hocam çok var onlardan yani ne verirsen 40-50. dolar.
  • internetin saati kaç para?

Baston ekmek kaç para?

para kaç para?
  • Dil öğrenmenin ne derece önemli olduğunu bir kez daha anladim, tam bilmeyince inanılmaz zor oluyor

Su çok değişik hiç içmiyorum nerdeyse bilmiyorum tat yok çoğunlukla kola(kolada kötü)

Ürünler filan çok doğal yani Tr de olan şey burda yok burda olan şey tr de yok gibi

Yumurta süt tavuk filan hepsi doğal, pazarda ilk gün baktım adam sütü karıştırıp kavanoza dökecek dedim su mu katıyor meğersem su sütten pahalli

Dana kuzu eti çok ucuz 12 lira..geçen bir adam kuzuyu 15 dolara satıyordu :O

Pazarda öyle al 2 lira al 5 lira diye bağırma olayı yok, düzenli ve sabit pazar yeri her şeyin yeride ayrı et tavuk sebze filan
  • Türk parasi bozmuyorlar orda ilginç o kadar dolandık hiç bi yerde almadilar.. bizim 1 liramiz onlarda 6-7 moldova parasi
    ekmek 75kr 1 lira iste
    internet ucuz hocam sınırsız akk filan yok telefonla birlikte 20-20 tl hız filan o kadar ayrıntı bilmiyorum ama bizimkine göre çok çok ucuz
  • Hangi sehirdesin hocam. Annem Moldovyali benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler hocam :)

• @pressesc
    Rica ederim:)

@BekemAydin

Tiraspol hocam ama kaldığımız yer merkez uzak yani köy gibi :)
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Ben de gitmeyeli yıllar oluyor. Dedemlerde Kisinev- Anenii noi'nin bir köyündeler. Fakir ama mutlu bir ülke. Kendi hallerinde yaşıyorlar :p

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.