Şimdi Ara

[Moldavite Ring of the Tiger]: : Bu Nedir????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Finger
    13795 Agility
    13795 Strength
    Lvl 63

Böle bi yüzüğün olma ihtimali nedir? Orjinalde az önce biri 100.000g ye satıyorum die genelden yazdı..yoksa wow da yavaş yavaş ko ya mı dönmeye başladı..nedir bu ya

bide caps ve video nasıl alıcam program felan warmı ??
    erken cevap gelirse caps koyucam
    : :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errenius -- 26 Ocak 2007; 21:19:36 >

• 10 dk gecmis ama olsun sen ogrenmis ol.Klavyede print screen tusu var ona basıp paint icne yapıstırıp jpg olarak kaydedersen resmini almıs olursun bide wowun kendi resim cekme tusu vardı sanırım ama unuttum onu

Ama gorsende inanma diyebilirim ole bisey olması imkansızdır.En azından orj serverda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 26 Ocak 2007; 21:25:16 >
  • fotoşop
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ion

fotoşop

Hehe daha koymadı dur.Koyunca solersinde.Oyunda linkleimisler itemi yani ole diyor.Bende resim almasını ogrettimki bi gorelim neymis.GErcek olması imkansız tabikide ama gormekte fayda var.
  • bi de lvl 63
  • boyle bi item yok wowwiki de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

boyle bi item yok wowwiki de

Ciddiye mi almıştın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunda büyük hatalar var. düzeltilmedi daha. o eşyalar silinecek. 1-2 tanede ben rasladim. fotoşop değil. hatali sadece.

geçen gün xaviusta olan hatalı eşya:http://img166.imageshack.us/my.php?image=96788017oi7.jpg
  • Off hadi ya.. Hiç Wowdan beklemezdim böle bişiler ama ilk patchde düzelticeklerdir güvenim tam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polwenan

oyunda büyük hatalar var. düzeltilmedi daha. o eşyalar silinecek. 1-2 tanede ben rasladim. fotoşop değil. hatali sadece.

geçen gün xaviusta olan hatalı eşya:http://img166.imageshack.us/my.php?image=96788017oi7.jpg

resim alamadım ama aynen bunun gibi bişeydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.