Şimdi Ara

Modüllü Ligtv üyeliği 64 TL!!! nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese slmlar. Ben bugün üyelik için LigTv'yi aradım. Birkaç sene önce üyeliğimi iptal ettirmiştim ve elimde Cryptoworks Modülüm ve Next marka cihazım var. Bana yeni modüllü üyelik almadıklarını ama istersem aylık 64 TL'ye modüllü üye olabileceğimi, bunun yerine cihaz satın almamın daha mantıklı olacağını söylediler. (149 TL'lik cihaz + 45 TL kurulum ücreti + 34,90 aylık). Eutelsat yayın almak istersemde (99 TL'lik cihaz + çanak ayarı dahil 90 TL kurulum + 34.90 aylık abonelik).

    Cihaz satmak için adamların yaptıklarına bakın yahu. Digitürktü, D-smarttı evlerimizi receiver çöplüğüne çevirdiler.. Birde Modüllü üyelik istersem gene servis gelecek. Hem cihazla modülü eşleştirip modülün başka cihazda çalışmasını engelleyecekler hemde servis ücretini yine alıcaklar uyanıklar. Birsürü tanıdığım var ellerinde cihazla ev ev geziyo maç seyretmek için.. Oldu olacak cihazıda tv ile eşleştirinde cihazıda gezdiremesinler...

    İşin açıkçası hem cihaza para vermek istemiyorum, hemde modülümü kullanmak istiyorum. (Zamanında 100 TL vermiştik modüle) GS-FB derbisi öncesi baya yoğunlar, pazarlık zor ama bakalım yaza doğru abonelik ücretinde birşeyler yapabilecekmiyiz.. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bilgi ve önerilerinizi almak isterim. Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekusu35 -- 26 Mart 2010; 5:38:33 >







  • Modüllü üyeklik için bana getirecekleri kart Cryptowork mü yoksa İrtedo mu olacak acaba? İrtedo olursa benim modülde çalışır mı? ve bu eşleştirme yapılmadan kart çalışmıyor mu acaba? Bilen var mı arkadaşlar?
  • crypto kart vermeleri gerekir. irtedo kartı çalıştırmaz modülünüz. en azından ben öyle biliyorum extra bir yükleme falan yapılıyorsa modüle bilemiycem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.