Şimdi Ara

modifye yapabilcegimiz oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nfs haricinde modifiye yapabilceemiz oyun varmi arkadaslar ben aradim bulamadim
    street legal var diyolardi ama hosuma gitmedi grafikler

• gta san andreas hem oyuna araba ekleyebilirsin hemde oyundaki arabaları modlayabilirsin ancak nfs deki kadar detaykı bir mod bekleme
  • NFS CARBON
  • san adreas kullaniyorum ama seninde bildigin gibi cok detay yok ve nfs haricinde demistim ben ama neese arti nfs carbon cikmadi daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamerr -- 6 Temmuz 2006; 17:51:16 >
  • street legal çok gzl oyun,bug felan olmasa.hatta nette yeni araba ve parçalar felanda yayınlıyorlar..
  • Bence SRS(Street Racing Syndicate) oyna,biraz underground 2 özentisi bi oyun ama modifiye için çok ii bir alternatif
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicholasksklee

Bence SRS(Street Racing Syndicate) oyna,biraz underground 2 özentisi bi oyun ama modifiye için çok ii bir alternatif

Bence SRS NFS Yi Taklit Etmiş Arkadaşta Görmüştüm Beğenmedim.Taklitler Fazla Tutulmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mmorpg oyunlar nasıl yapılır
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarokyar

quote:

Bence SRS(Street Racing Syndicate) oyna,biraz underground 2 özentisi bi oyun ama modifiye için çok ii bir alternatif

Bence SRS NFS Yi Taklit Etmiş Arkadaşta Görmüştüm Beğenmedim.Taklitler Fazla Tutulmaz.

srs çok iyi bir oyun değil bu arada aklıma yeni geldi midnght club serilerine baktın mı onlarda güzel özellikle midnight club:dub edition
  • Birakin En iyisi ------------Juiced--------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fero411 -- 10 Temmuz 2006; 15:27:28 >

• quote:

evet arkadaşlar bende srs oynadım güzel oyun walla ama dediiğiniz gibi nfz özentisi oyun
  • quote:

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

gta san andreas hem oyuna araba ekleyebilirsin hemde oyundaki arabaları modlayabilirsin ancak nfs deki kadar detaykı bir mod bekleme

• Crashday
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.