Şimdi Ara

Modifiye Hakkında Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün 10.sewiyeye gelip bmw m5 aldim 200.000 kredim wardi tamamini modifiye ye harcadım

ama yarisa girdim birde baktim ki araba salak sapak bi hal almis araba dönmüyor bile, maglum nfs aliskanligimiz var tüm özellikleri yükseltince arabanin iyi bir hal aldigini saniyoruz ama gt deki modifiye isinin bi ayari war sanirim warmidir bilen düzgün bir araba icin modifiye yi nasıl yapmaliyiz, hangi parcalari aktif hale getirmeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 7 Aralık 2010; 22:50:49 >

• virajları alamıyorsa:
    1)aracın aero dinamiğini iyileştir , yere basma gücünü artır araba yere daha yakın olsun bu da süspansiyonlardan oluyordu sanırım.
    2)lastiklere de bakman lazım yola uygun sert/yumuşak/orta lastikleri seç.
    3)aracın ağırlığını azalt

bir de şunu unutma viraj içinde gaza asılma , yüksek hızlarda tekerleklerin dönme açısı daralır. araca yön veremediğini hissettiğin anda yavaşlaman lazım ki lastikler sağa sola rahat dönebilsin .

freni viraja girmeden yap viraj içinde fren aracın çekişine göre önden yada arkadan kaymasına neden olur .
  • teşekkürler, viraj sorununu çözdüm sorun diferansiyelden kaynaklanıyormuş, ben ayarlanabilir aldığımdan ve ona ayar çekmediğimden

şu an araçtan memnunum lakin yine küçük bir sorunum war, araç dönüş esnasinda savruluyor yarış sırasında sürekli ters dönüyor araba bu yüzden, buda beni deli ediyor, bu neden olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 7 Aralık 2010; 22:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReverend

teşekkürler, viraj sorununu çözdüm sorun diferansiyelden kaynaklanıyormuş, ben ayarlanabilir aldığımdan ve ona ayar çekmediğimden

şu an araçtan memnunum lakin yine küçük bir sorunum war, araç dönüş esnasinda savruluyor yarış sırasında sürekli ters dönüyor araba bu yüzden, buda beni deli ediyor, bu neden olabilir acaba?

Araba beygir açısından güç kazanınca, lastikleri yarış lastiği olmalı yoksa yola tutunamıyor Aradaki farkı hissedeceksin hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324
    Araba beygir açısından güç kazanınca, lastikleri yarış lastiği olmalı yoksa yola tutunamıyor Aradaki farkı hissedeceksin hocam...

ok teşekkürler deniycem umarım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

gerçekten çok teşekkürler hocam, inanılmaz bir şekilde farkettirdi lastikler oynayışımı fark atmaya başladım artık oyundan soğumuştum neredeyse bu olay yüzünden şimdi yine heweslendim tekrar tekrar teşekkürler..

• Özellikle çok güçlü arkadan itişli araçlarda (American muscle)kontrol sorunu yaşayan arkadaşlara sert süspansiyon öneririm.BU araçları gerçekte konforlu da olsun diye gücüne göre yumuşak süspansiyon kullandıklarından lastikler g kuvvetini yere iyi veremiyor ve ani yön değişikliğindeki ağırlık transferi aracın yığılmasına yol açıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum aynı m5 i sert konfor lastik ile dönmeye alış :) biraz vakit geçirirsen vahşi bir atı ehilleştirmek gibi birşey oluyor.

Viraja gelmeden hızını ayarla dengeli gaz ile viraj girişinde ve çıkışında gazını dengelli ver çek alışacağına eminim. ama zaman olarak yarış yumuşağa yaklaşmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supreme99

Özellikle çok güçlü arkadan itişli araçlarda (American muscle)kontrol sorunu yaşayan arkadaşlara sert süspansiyon öneririm.BU araçları gerçekte konforlu da olsun diye gücüne göre yumuşak süspansiyon kullandıklarından lastikler g kuvvetini yere iyi veremiyor ve ani yön değişikliğindeki ağırlık transferi aracın yığılmasına yol açıyor

Bunu söylediğin iyi oldu kullandığım SS sürekli yoldan çıkıyor yan veriyor denemekte fayda var.

Edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 8 Aralık 2010; 11:59:25 >
  • güzel ve yararlı bir başlık olmuş bu teşekkürler.
  • mustang'e tüm modları yaptım ayarlanabilir şanzıman dışında 720 bg civarı oldu + yol tutuşuna yönelik modlar sayesinde 100le alamadığım virajları 140la savrulmadan alıyor. ben mi abartıyorum bilmiyorum ama nası bir oyundur her oynayışı ayrı bir zevk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.