Şimdi Ara

MODİFİYE EDİLMEYE YATKIN (HERŞEYİ İLE) EN İYİ ARAÇ HANGİSİ ? HERKES FİKRİNİ YAZARSA SEVINIRIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • milletin eşşek yüküyle para verdiği arabalara Toyota Tsport ile ders verebilirsin
    roccoya ders
    http://www.youtube.com/watch?v=M9PrRuEKruA
    bmw ye ders
    http://www.youtube.com/watch?v=dCksfWy7AWg
    206 RC ders
    http://www.youtube.com/watch?v=tp217O2dMMU

• Civic - e36 - e30
  • Modifiye için 40.000 mi araç + parçalarmı ?
    Araç + parça ise en yakın kendi aracımdan örnek
    20 bin liraya pazarlık yapılıp Astra Coupe Turbo alabilirsin tam 20.000 liraya 350+ hp Forged motor yapan tanıdıgım yer var.
    Vag grubunun 1.8T motorları kolları 320hp ye kadar yolu var
    Honda nın 1.6 vti motoru
    Subaru GC8 derim ama 40.000 az gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu motor modıfıyesı ıse japon başı çeker. Başta type-r alınabılır. bazı arkadaşlar 200sx demiş s13 ama bu aracların parçalarını bulmak bu ulkede ne yazıkkı çok zor. Yan sanayı parçalarıda destekleyen motorlara sahıp değiller ne yaazııkkı illaki orjınal parça kullanılmalı. Bu bakımdan parça bolluğu olarak honda öneririm. Guzel yurur ve ses için ep3 type-r alınabılır guzelce yuklenır millete şaka yapılır. Yada daha düşük model alınıp k20 tarzında type-r motorları swaplanabılır b18-b20 gibi motorlarda kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

"Sizce dünyanın en hızlı arabası hangisi" konusuna ne oldu?

cevabını alamadık benım bu sorudan kastım... bugattinin hız rekorunda hız sayacı ıle oynandıgı hakkındakı dedıkodulardan yola cıkarak sormak ıstemıstım cunku en yakın rakıbı ssc aero ve baska markalarda vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Ford Mustang

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-butun-gozler-uzerinde-olucak-118071914/detay

:)) cok guzel gercekten bır goruseyım saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Konu motor modıfıyesı ıse japon başı çeker. Başta type-r alınabılır. bazı arkadaşlar 200sx demiş s13 ama bu aracların parçalarını bulmak bu ulkede ne yazıkkı çok zor. Yan sanayı parçalarıda destekleyen motorlara sahıp değiller ne yaazııkkı illaki orjınal parça kullanılmalı. Bu bakımdan parça bolluğu olarak honda öneririm. Guzel yurur ve ses için ep3 type-r alınabılır guzelce yuklenır millete şaka yapılır. Yada daha düşük model alınıp k20 tarzında type-r motorları swaplanabılır b18-b20 gibi motorlarda kullanılabilir.

sedan 1.6 vti yuklesek performansı nasıl olur ?
  • bana göre En iyi gücü Amerikanlar verir büyük motorlar az güçle trafiğe çıkar yakıt ekonomisi sebebiyle büyük motorlar her zaman oynamaya elverişlidir. Mesela 300-350 hp lik bir Mustang 800 hp'ye kadar çıkartılabilir. Bunun içinde önce Fayman İnce hocamıza yada Onno Ustaya danışman gerekir, ister onlara yaptırırsın istersen onların fikirleri eşliğinde sen yaparsın. Çünkü anladığım kadarıyla senin istediğin güçteki bir arabayı TR de 3-5 kişi haricinde kimse yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RmznDnmz

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Konu motor modıfıyesı ıse japon başı çeker. Başta type-r alınabılır. bazı arkadaşlar 200sx demiş s13 ama bu aracların parçalarını bulmak bu ulkede ne yazıkkı çok zor. Yan sanayı parçalarıda destekleyen motorlara sahıp değiller ne yaazııkkı illaki orjınal parça kullanılmalı. Bu bakımdan parça bolluğu olarak honda öneririm. Guzel yurur ve ses için ep3 type-r alınabılır guzelce yuklenır millete şaka yapılır. Yada daha düşük model alınıp k20 tarzında type-r motorları swaplanabılır b18-b20 gibi motorlarda kullanılabilir.

sedan 1.6 vti yuklesek performansı nasıl olur ?

eğer sadece motor için butçe ağrılıcaksa oda çok cıddı yuklenebilir. Turbo, forget piston seti, headers, egzoz, filtre... diye gider de gider. Ama b16 ya yapılan yatırım k20 ye yapılırsa çok daha keyıflı olur dusuncesındeyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenMar

bana göre En iyi gücü Amerikanlar verir büyük motorlar az güçle trafiğe çıkar yakıt ekonomisi sebebiyle büyük motorlar her zaman oynamaya elverişlidir. Mesela 300-350 hp lik bir Mustang 800 hp'ye kadar çıkartılabilir. Bunun içinde önce Fayman İnce hocamıza yada Onno Ustaya danışman gerekir, ister onlara yaptırırsın istersen onların fikirleri eşliğinde sen yaparsın. Çünkü anladığım kadarıyla senin istediğin güçteki bir arabayı TR de 3-5 kişi haricinde kimse yapamaz.

bu ustalarımıza nasıl ulasabılırım ?
  • quote:

quote:

bana göre En iyi gücü Amerikanlar verir büyük motorlar az güçle trafiğe çıkar yakıt ekonomisi sebebiyle büyük motorlar her zaman oynamaya elverişlidir. Mesela 300-350 hp lik bir Mustang 800 hp'ye kadar çıkartılabilir. Bunun içinde önce Fayman İnce hocamıza yada Onno Ustaya danışman gerekir, ister onlara yaptırırsın istersen onların fikirleri eşliğinde sen yaparsın. Çünkü anladığım kadarıyla senin istediğin güçteki bir arabayı TR de 3-5 kişi haricinde kimse yapamaz.

İstanbul Maslak Atatürk sanayi sitesinde kime sorsan onno ustayı gösterir. Fayman İnce de 4 levent teki eski sanayi de idi ona da Fiat yakup oto'da Nedim diye bir arkadaş vardır, onlara sorarsan yerini gösterir tabi eğer hala çalışıyorsa. Bir usta daha var ismi Savaş ancak o da Maslakta Atatürk San.de İkinci kısım da honda yanından in direk karşıdaki yokuşu çık yol zorunlu sola döner oralarda sor gösterirler. Olmazsa yarın sana bir arkadaşın telefonunu veririm ondan ulaşırsın.

• quote:

quote:

quote:

İstanbul Maslak Atatürk sanayi sitesinde kime sorsan onno ustayı gösterir. Fayman İnce de 4 levent teki eski sanayi de idi ona da Fiat yakup oto'da Nedim diye bir arkadaş vardır, onlara sorarsan yerini gösterir tabi eğer hala çalışıyorsa. Bir usta daha var ismi Savaş ancak o da Maslakta Atatürk San.de İkinci kısım da honda yanından in direk karşıdaki yokuşu çık yol zorunlu sola döner oralarda sor gösterirler. Olmazsa yarın sana bir arkadaşın telefonunu veririm ondan ulaşırsın.

mustang tarzı amerıkan otolarına bakolar degılmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

ben 200sx diyorum. Tercihen s14. hatta o fiyata direk yapılmışını da alabilirsin

200sx in parça sorunu var diye biliyorum. Yoksa gözümde hala en muhteşem arabalardan bir tanesi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mustang tarzı amerıkan otolarına bakolar degılmı ?

Asıl işi onlar zaten belki google da da vardır telefonları falan bulabilirsin araştır bi. Onlar bu işin piridir. Üstüne usta yok gibidir benim bildiğim de yok.

• Fayman Otomotiv: Oto Sanayi Sitesi, Bayman C No:13 4.Levent/İstanbul

Telefon
    0212 270 16 71

ONNO USTA / Ohannes Tatonyan. 4.Levent Oto Sanayi Sitesi Arkan Sokak No: 13 / İSTANBUL. Tel: (212) 264 36 82. E-Posta Gönder ...
    yanılmıyorsam nmaraları doğrudur.
  • quote:

Fayman Otomotiv: Oto Sanayi Sitesi, Bayman C No:13 4.Levent/İstanbul

Telefon
    0212 270 16 71

ONNO USTA / Ohannes Tatonyan. 4.Levent Oto Sanayi Sitesi Arkan Sokak No: 13 / İSTANBUL. Tel: (212) 264 36 82. E-Posta Gönder ...

pekı 106 gti hakkındakı dusuncelerını alabılırmıyım ?
  • quote:

quote:

Fayman Otomotiv: Oto Sanayi Sitesi, Bayman C No:13 4.Levent/İstanbul

Telefon
    0212 270 16 71

pekı 106 gti hakkındakı dusuncelerını alabılırmıyım ?

Ben 106 gti den uzak dururum tabi benim bildiğim 1998 lerde falan vardı sonrasını bilmiyorum çok küçük araç 120 hp onun için fazla fren mesafesi uzun vs vs bir sürü sorunları vardı haaa Allah'ı var iyi kaçıyordu. Ama bir Mustang yada Camaro, Corvette yada bir Trans Am olamaz. Dünyanın en güçlü motorları Amerikanlardır. Almanlar küçük hacimde işler yapar. Fransız İtalyan vs onlar konfor dışı performansa yönelirler ama alt sıradadır. Japonlar da sorunsuz araç üretirler ve ürettikleri güçlü motorlarda vardır Subaru-Evo-370Z-İnfinity gibi.
    Önemli olan ne istediğine karar vermek kısa vadede performanslı araç mı uzun zaman elinde kalacak güçlü bir otomobil mi senin isteklerin önemli.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.