diğerinin de mavi kısımları çok güzel olmuş. birbirine yakın oldukları için mavili olanın yan tarafında mercedesin görüntüsü var. biraz uzak koysalardı ya şunları
o cooler masterın yanı ne öyle????
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan911
önde mercedes armlemi altındada slr yazısı olursa sandada çamurluk görüntüsüyle egzozlar olur bunda anormal bişi yokki
quote:
Orjinalden alıntı: volkov_19
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan911
önde mercedes armlemi altındada slr yazısı olursa sandada çamurluk görüntüsüyle egzozlar olur bunda anormal bişi yokki
sen yanlış anladın beni.ben kasanın kapağının malzemesini soruyorum
ben şu mercedesin hastası oldum ya. Bende mi yapsam onun gibi. Far filan yapsam içine xeon far gibi bi led koysam süper olur. Ama uygun kasa bulmam lazım + bide Dremel olsa tamam.
Ben bidahaki modumda honda civic üzerine yapıcaktım eksoz falan honda amblemi sinyal lambaları falan Ama bidaha düşünmeye karar verdim. Mercedes mi hondamı
İkiside mükemmel olmuş.Mercedes olanda biraz daha ileri gidilseymiş çok daha güzel bir kasa çıkardı.Renkleri çok kısıtlı mercedesin.
Cooler master mükemmel bence
İki cosmosta basarılı modlanmış ama grı olan mercedes sembollu cosmos teması ıle kendıne ayrı bır guzellık katmış ben onu beyendım ama otekıde guzel olmamış denemez coolermaster kasalara her sey yakısıyor..
Ah bi cosmos + bide dremel olsaydı aynısını yapardım.
Mercedes slr olan super olmus ben istiyorum ondan bi tane yaw
Mercedes alana kasayı verıyolar sanırım bu kadar reklam olmaskı
Mercedes gerçekten çok hoş
Mükemmel ...Hala karar vermeye çelışıyorum ..hangisi güzel?
tabiki mercedes daha güzel olmuş
Küçük ayrıntılar bunları hoş yapıyor mesela mercedesteki o egzos deli gibi olmuş
ikiside çok güzel kasalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme