Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ampul_patlatan

İzmir'e ne zaman geliyorsunuz, belli oldu mu?

önümüzdeki hafta sonu İnşAllah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: dymmt

1.2 tsi golf

beygir

tork

0-100 değeri ?

Golf7 1.2 TSI lar henuz programlanamıyorlar. Megabox uygulayarak +20hp +40nm 0-100 1-1.5 sn kısalır

megabox dediğiniz takılıp sökülebilen bir cihaz sanırım

fiyatı nedir ?
  • Mehmet Bey, F30 320i 1997cc 184 hp araç için megabox uygulamanız var mı? Hangi sensörlere bağlanıyor? Kaç hp ve tork alınabiliyor? Fiyatı nedir?
  • İyi günler Mehmet bey yardımcı olursanız size birşey danışmak istiyorum aracım Ford Connect 1.8TDCİ 110PS 2011 model egr yi 10bin km de iptal ettim ve turbo sesi aşağıdaki şekilde arttı araç şuan 28bin kmde ses hala aynı eğer egr deki parçayı çıkartırsam ses azalıyor aracın çekişinde falan hiç düşme yok sizce bu sesin sebebi nedir bi zararı varmıdır ? egr den kaçırıyo desek böyle birşeye imkan yok

• quote:

quote:

quote:

1.2 tsi golf

beygir

tork

0-100 değeri ?

Golf7 1.2 TSI lar henuz programlanamıyorlar. Megabox uygulayarak +20hp +40nm 0-100 1-1.5 sn kısalır

megabox dediğiniz takılıp sökülebilen bir cihaz sanırım

fiyatı nedir ?

Evet öyle, 1250tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluj333

Mehmet Bey, F30 320i 1997cc 184 hp araç için megabox uygulamanız var mı? Hangi sensörlere bağlanıyor? Kaç hp ve tork alınabiliyor? Fiyatı nedir?

Evet var. Bir çok araca uyguladık. Turbo Basınc Sensörlerinden Bağlanıyoruz.

225hp ye kadar ayarlanabiliyor.

1250tl
  • merhabalar aracım opel corsa 1.3 dizel enjoy 75 hp 190 tork. buna ne gibi özellikler uygulanabilir power box chip tunning yada yazılım fiyat nedir saygılar?
    kayseride yaşıyorum servisiniz varmı burada ?
  • yukarıda belirttiğim aracım opel corsa 2012 model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanger

merhabalar aracım opel corsa 1.3 dizel enjoy 75 hp 190 tork. buna ne gibi özellikler uygulanabilir power box chip tunning yada yazılım fiyat nedir saygılar?
    kayseride yaşıyorum servisiniz varmı burada ?

Merhabalar..

2012 model Opel Corsa 1.3 cdti ı güçlendirmek için Megabox uygulayabiliriz. 90-92hp 225-235nm elde edilebilir. 750tl tutar.

Kayseri Bayim Yeni Sanayide ODAK Oto

Adresi,

Yeni Sanayi sit. 3. cd. no:41
    Kocasinan / Kayseri

Tel: 0 352 332 62 76
    Gsm: 0 533 816 97 47

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluxe

Hocam iyi günler,

2013 Model Peugeot 308 1.6 e-HDdi 112 HP Auto6r aracım var.
    Maksimum güç (hp/dd) 112 / 3600
    Maksimum tork (Nm/dd) 270* / 1750

Aracıma chip tuning uygulaması yaptırmak istiyorum. Uzun süredir araştırıyorum fakat kimileri Auto6r çok nazlı şanzıman chip tuning ile sana çok masraf çıkartır diyorlar. Size sormak istediğim aracımdan sorunsuz risksiz şekilde alabileceğim hp / tork miktarı ne kadar ?

İyi günler..

Bu ve diğer konularda Auto6R ile ilgili çok muhabbetler edildi, araçlar uygulandı ve keyifle kullanılıyorlar, Sıkıntı yok..

140hp 340nm değerleri ile aracınız çok daha akıcı bir sürüş imkanı sunacaktır size. Auto6R lı araçlarda chiptuning ile sürüş konforunuz ciddi oranda artar.

Cevabınız için teşekkür ederim son bi soru sormak istiyorum.
    Benim aracımın şanzımanın maks. tork dayanımı 300nm sizin yaptığınız yazılım ile 340 nm tork alırsak bu şanzımana kısa sürede zarar vermez mi ? Bide aracımın normal torku 270 fakat overboost durumunda +15 nm ile 285 nm tork oluşuyor eğer 340 nm tork değerine ulaşırsak overboost durumuda eklenince 355 nm tork şanzımana çok zararlı olmaz mı ? Overboostuda geçtim 340nm şanzımanın ömründen ne kadar yer acaba ?

Bilginizi ve tecrübenizi sorgulamak için sormuyorum merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Auto6R'ye chip uygulaması yaptıran çevremde kimse yok bu yüzden uzun vadede nasıl sonuçlara yol açıyor bilemiyorum. Yani şanzıman ve turbo bu değerlere ne kadar dayanabiliyor sonra agresif kullanımlarda turboyu ve şanzımanı kucağımıza almayalım :)

Birde uygulama ücreti nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluxe -- 3 Ocak 2014; 0:12:01 >

• ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Acaba mercedes cla 200 benzinli arac icin uygulamaniz oldumu hic?bilgi verebilirmisiniz lutfen?
    Yaptirirsam servise gitmeden once sokuo sonra takacakmiyim.
    Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Mehmet S. Gazihan; 1.6 benzinli 100 beygir ford focus chip, açık hava filtresi, egzos ile ne olur .
  • selamlar volvo v40 r desieng dizel aracım var 1.6 115 bg 270 nm araçta 190 km hız limitörü var araca ne uygulamalar yapabiliriz maliyeti ne olur? 6 vites araba 5. vites 4000 devirde 198 diyor rampa aşagı bile olsa 199 demiyor
  • Bursada yetkili bayiniz varmı acaba ?
  • Merhabalar su anda kullanmakta oldugum iki aracim var biri 105 bglik dci fluence ve digeri 85 bglik kango. kangoyu 2011in ikinci yarisi almistim ve Renault 2011 in ikinci yarisinda max torku 1750 devire dusurdu. Chip uygulatmak istedigim aracim fluence ve alt devirlerdeki tepkisi kango kadar olsa yeterlidir benim icin. Yani amacim araci hic zorlamadan alt devirleri canlandirmak. Bunun icin ne kadar tork degeri ve bg degeri yeterlidir? Yakitta ne kadarlik bir dusme olur? Birde maliyeti ne kadardir? Ilginiz icin simdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espanor -- 11 Ocak 2014; 1:42:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluxe

Cevabınız için teşekkür ederim son bi soru sormak istiyorum.
    Benim aracımın şanzımanın maks. tork dayanımı 300nm sizin yaptığınız yazılım ile 340 nm tork alırsak bu şanzımana kısa sürede zarar vermez mi ? Bide aracımın normal torku 270 fakat overboost durumunda +15 nm ile 285 nm tork oluşuyor eğer 340 nm tork değerine ulaşırsak overboost durumuda eklenince 355 nm tork şanzımana çok zararlı olmaz mı ? Overboostuda geçtim 340nm şanzımanın ömründen ne kadar yer acaba ?

Bilginizi ve tecrübenizi sorgulamak için sormuyorum merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Auto6R'ye chip uygulaması yaptıran çevremde kimse yok bu yüzden uzun vadede nasıl sonuçlara yol açıyor bilemiyorum. Yani şanzıman ve turbo bu değerlere ne kadar dayanabiliyor sonra agresif kullanımlarda turboyu ve şanzımanı kucağımıza almayalım :)

Birde uygulama ücreti nedir acaba ?

Aracınızın aktarması bilindik manuel sanzumanın otomatikleştirilmiş hali. tork dayanımı manuelle aynı. o zikrettiğiniz rakamların üzerinde torklar senelerdir aktarılıyor problemsiz ce.

Sisteme yükü Chiptuning değil Siz bindirirsiniz. Agresi kullanım programsız aracıda yorar.. Herşeyin başı bilinçli kullanmaktan geçiyor. Biz müşterilerimize daha efektif ve sağlıklı kullanmanın yollarını anlatıyoruz. herzaman tam gaz yapmak aracı hızlandırmanın en kesin çözümü değildir.

Neticede bir aktarma problemi yasayacağınızı düşünmüyorum. Tork karşısınıda Aktarma zincirinin en zayıf halkası debriyajdır, en fazla kaçırır, eski torkunuza döner yada iyileştirirsiniz.

Uygulamamamız tüm müşteri memnuniyet garantileri ile beraber 750tl dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Izmir80

Selamlar,
    Acaba mercedes cla 200 benzinli arac icin uygulamaniz oldumu hic?bilgi verebilirmisiniz lutfen?
    Yaptirirsam servise gitmeden once sokuo sonra takacakmiyim.
    Tesekkurler

Yakın zamanda bir E180 ve E200 yaptık.

müşterilerimiz sonuclardan memnunlar. %8 kadar ekonomi yüzlerini güldürüyor.

Evet servise giderken sökülüp, sonrasında tekrar takılmalı. Bu hizmeti tarafımızdan ücretsiz alabilirsiniz.

1250tl tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BohemAmca

Sayın Mehmet S. Gazihan; 1.6 benzinli 100 beygir ford focus chip, açık hava filtresi, egzos ile ne olur .

125hp kadar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1912

selamlar volvo v40 r desieng dizel aracım var 1.6 115 bg 270 nm araçta 190 km hız limitörü var araca ne uygulamalar yapabiliriz maliyeti ne olur? 6 vites araba 5. vites 4000 devirde 198 diyor rampa aşagı bile olsa 199 demiyor

Chiptuning yapılabilir.

Hız limitörü iptali ve güçlendirme işlemleri toplamda 950tl tutar. Sadece limitör iptali 500tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

Bursada yetkili bayiniz varmı acaba ?

Megachips Bursa Yetkili Yükleme Merkezi Çalışkanel Otomotiv FIAT Yetkili servisidir.

http://www.caliskanel.com/

Yetkili Metin USLU
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.