Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
368.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

Orijinalden alıntı: amo

Yaklasik bir ay once Qashqai 1.6 dci icin Mehmet ustanin yanina gittim. Daha yazilimi cikmadi, istersn kafayi sokup onu yeniden programlayacaz dedi. Bende vaz gectim. Suan sprint booster ile kullaniyorum. Bu sey bile cok fark ettiriyor. Yollarda baya bir bmw, ford tokatladim. Birde bunun ustune yazilim atildiktan sonraki halini cok merak ediyorum.

Sanırım bmwler gaza yuklenmemisler

Belki basmamislardir. Gecen afyon ankara yolunda bir x5 ile baya kapistik adam sonunda pes etti. Belkide iyi degildi. Ama kirmizi modda araba resmen canavarlasiyor. Ama cokda yakiyor o ayri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan anladığım Mehmet Gazihan ismine güvenip bayisine iş yaptırmayacaksın.
    Mehmet Gazihan adına/markasına/müşteri memnuniyeti ilkesine yakışanı muhakkak yapacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akif Hoca -- 26 Ocak 2013; 23:59:13 >
  • Gecmis olsun hocam. Mehmet gazihan online laptopundan bağlanıp kendi yaZilimini yüklüyor. Kendi parasını alıyor komisyonu şubesi. Yok yurt disiymis yok peşinmis hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Ben artık konuyla ilgili birşeyler yazmak durumunda kalmam diye umuyorum; zira şu an bile abartısız bunları yazarken sinirden elim ayağım titriyor.

Keşke en son gidişinizi yapsaymışsınız(işin çözülmeyeceği bir şekilde belli olmuş), tabi büyük geçmiş olsun, Allah dan sabırlı davranmışsınız, sonradan pişman olunacak çok şeye gidebilir böyle durumlar...

Eminim Mehmet GAZİHAN size söylediği yardımı yapacak ve sizin memnun ayrılmanızı sağlayacaktır ama hiç bir zaman sizin bugün kü yaşadığınız olayın üzüntüsü silinmyecektir! Bence herkes payına düşen dersi çıkartmalıdır. Sizin yaşadığınız olayı buraya yazmanızda bence çok önemlidir, nelere dikkat etmeliyiz bunun açık bir örneği olmuştur...

Tekrar büyük geçmiş olsun...

• merhabalar 2010 astra J 1.6 T 180 hp AS aracım var bu araç için ne önerirsiniz ? yazılım ve parça değişimi olarak
    otomatik vitesin kaldırabileceği motorun kaldırabileceği güç ne kadar ?
    fiyatı hakkındada bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  • Böyle abuk subuk insanlara bayiilik veriyorsanız kusura bakmayın da kimse kapınızın önünden geçmez ben de dahil ve madem diğer bayiliklerin yaptığı işe garanti vermiyorsunuz o zaman adı neden bayiilik? Adınızı lekelediniz bu olayla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Bende koray bey adlı kişiye yaptıracaktım ve şu an vazgeçtim. Yazıklar olsun böyle esnafa.. Mehmet beyinde iki çift sözü olduğuna inanıyorum bu konu ile..

Arkadaşın bahsettiği olay hoş olmamış gerçekten.

Bende aracıma chip tuning uygulamasını Megachips'in Ankara bayisi Koray beye yaptırtmıştım. Hem kendisinden hemde yapılan uygulamadan çok memnun kaldığımı belirtmek isterim.

Mehmet Gazihan'ın yaşanılan bu tatsız olaya bir açıklık ve çözüm getireceğini sanıyorum...
  • arkadaşlar ben chip tuning işine başlarken bayi olarak başladım.tuning işleminde sorunlar elbette oluyor.insanız hata yapabiliriz.önemli olan hataları gidermek.

ilk başladığımda bağlı olan firmadan dosyayı kendim satın alıyor.slave cihazla dosyayı araca yazıyordum tuning ile ilgili çok fazla detay da bilmiyordum.14 dosya içinde 5 adedinin parasını müşteriye geri verdim. nedeni ise ; müşteri ağır ticari araç sahibi yakıt fiyatı malum, ya yakıt yükseldi yada çekiş farketmedi belki yazılımdan belkide benim göremediğim bir sorundan.fakat ben bana yazılımı yapan firma istanbulda olmasına rağmen paramı geriye alamadım.ve bu işe başladığıma pişman oldum.:((
    (allahtan cihaz ile bayilik alırken 10 adet dosya hakkı ücretsiz gelmişti)

anlayacağınız bayilik işi çok riskli bir iş , sonrasında karar vermek zorundaydım ya dosyayı kendim yapacaktım ya da cihazı satacaktım.cihazı satmak istedim fakat alacak cesur yürek bulamadım :))

ve nihayetinde önce dosya yapmayı öğrendim 15000 euro harcayarak komple cihazları satın aldım parayı harcamadan 1 yıl boyunca araştırma yaptım.dosyaları kendim yapmaya başladım.

şimdi bunları neden anlattım diyeceksiniz, sebebi şu, tuning işinde ezilen arada kalan her zaman bayidir.

dosyayı yapan kişinin aracı görmesi teknik olarak incelemesi olası bir hatanın önüne geçiyor.

örnek vaka : müşteri chip tuning için geliyor.fakat araç 500 bin km yapmış yaptığımız kontrolde bakıyoruz intercooler delik,turbo vgt mekanizma çalışmıyor,kaçak akaryakıt kullanılmış enjektörde sorun çıkması muhtemel veya yaptığımız bilgisayarlı diagnostikte sıkıntı görülüyor. bu araca tuning yaparsanız yakıt yükselir.cevabımız bu araca tuning olmaz şeklinde oluyor.şimdi bayi elektronikçi ise veya teknik anlamda aracı tanımıyorsa muhtemelen işlemi yapacak ve sorun çıkacaktır.parayı müşteriye geri verirse kendi dosya parasını alamayacağından mağdur oalcaktır.ayrıca müşteride mağdur olacak fazla yakıt ve zaman harcayacaktır.

dosyayı kendimiz yapmamıza rağmen sorun çıkmıyormu çıkıyor.müşterimize araçla ilgili yönelttiğimiz sorulara olumlu yanıt aldıktan sonra araçta kontrolü yapıp yazılımı atıyoruz. fakat ya aldığımız yanlış yanıttan yada bizim araçla iligili problemi o an göremeyişimizden.istenilen performansın gerçekleşmediği oluyor.

müşteri aracını ve isteğini doğru tanımlarsa , usta iyi bir donanım ve yazılıma sahipse müşterisini iyi dinler ve anlarsa ve ayrıca iyi bir diagnostik gözlem yaparsa iyi sonuç almak kaçınılmazdır.

bayi dosyayı yapan firma kadar bilgi ve donanıma sahip değildir.sonuçta bu iş filtre gibi veya motor yağı gibi bir ürünün satışı değildir.iyi bir elektronik ve motor mekaniği bilgisi gerektirir.bayi zaten bu datalara sahip olsa dosya'yı kendisi yapacaktır.

özet : tuning yaptıracaksanız mutlaka araştırın,bayiyi son tercih olarak düşünün,eğer bayiye yaptıracaksanız mutlaka aracınıza bakım ve onarım yaptırdığınız serviste mekanik ve elektronik diagnostik yaptırın sorun olmaması halinde tuning yaptırın.

ÜÇEL IVECO SERVİS
    zafer aydoğan/motor teknikeri

www.facebook.com/ucel.iveco

uygulama yaptığımız müşteri araç resimlerini facebook sayfamızda görebilirsiniz.

• selam Scirocco White edition 160 HP aracıma box istiyorum fakat wh. edition larda mapping sorunu var diyorlar yani yazılım kilidi gibi birşey, lakin box bir yazılım değil bildiğim kadarıyla...olursa box kaç tl dir maliyeti , teşekkürler...
  • Merhaba 2010 seat ibiza 1.6 105 hp (benzinli) dsg için ne kadar güç artışı olur şimdiden teşekkürler

• quote:

...

Seyahat den yeni döndüm, ortalık karışmış, nereye baksam bu konu, defalarca okumamama rağmen konunun buralara gelmiş olmasına inanamıyorum hala.

bu olay benim buralara sayfalarca yazı yazmamla çözülmez. görünen o ki mesele parayı, pulu, gücü, torku aşmış yürümüş. Çok talihsiz çok üzücü olaylar yaşanmış..

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimle sizden Megachips adına özür diliyorum.

Meseleyi bana İstanbula geldiğinizde çözecektik halbuki.

Çözüm adına teklifim şudur ki,

Müsadenizle, Ben bu hafta müsait olduğunuz bir gün Ankara ya geleyim, oturalım konuşalım meseleyi noktalayalım ?

Cevabınızı bekliyorum.

3.şahıslarla ilgili,

bu mesele menfi müspet netleşene kadar lütfen bekleyin, asmayın kesmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

Gecmis olsun hocam. Mehmet gazihan online laptopundan bağlanıp kendi yaZilimini yüklüyor. Kendi parasını alıyor komisyonu şubesi. Yok yurt disiymis yok peşinmis hikaye.

Vay arkadaş bu nasıl bir yaklaşımdır, bu ne rahatlıkdır, bu ne iş bilmezliktir. Sen nerden biliyorsun benim markamın işleyişini, nerden neyi aldığımı kime yaptırdığımı ?

Aylardır sorularınıza sorunlarınıza cevaplar yazıyorum, bunu tutumunuz ?

Yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

merhabalar 2010 astra J 1.6 T 180 hp AS aracım var bu araç için ne önerirsiniz ? yazılım ve parça değişimi olarak
    otomatik vitesin kaldırabileceği motorun kaldırabileceği güç ne kadar ?
    fiyatı hakkındada bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

30hp 50nm kadar kazanım sorunsuz ve tadında olacaktır. 850tl tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

selam Scirocco White edition 160 HP aracıma box istiyorum fakat wh. edition larda mapping sorunu var diyorlar yani yazılım kilidi gibi birşey, lakin box bir yazılım değil bildiğim kadarıyla...olursa box kaç tl dir maliyeti , teşekkürler...

Bu sorun yakın zamanda aşılacak. beklemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercedes e200

Merhaba 2010 seat ibiza 1.6 105 hp (benzinli) dsg için ne kadar güç artışı olur şimdiden teşekkürler

Bu araç için şuanda herhangi bir uygulamamız bulunmamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Gecmis olsun hocam. Mehmet gazihan online laptopundan bağlanıp kendi yaZilimini yüklüyor. Kendi parasını alıyor komisyonu şubesi. Yok yurt disiymis yok peşinmis hikaye.

Vay arkadaş bu nasıl bir yaklaşımdır, bu ne rahatlıkdır, bu ne iş bilmezliktir. Sen nerden biliyorsun benim markamın işleyişini, nerden neyi aldığımı kime yaptırdığımı ?

Aylardır sorularınıza sorunlarınıza cevaplar yazıyorum, bunu tutumunuz ?

Yazıklar olsun.

Ustam yank is anlama. Bunlari kendi bayin birebir Telefonda soyledi bana.

• quote:

Ustam yank is anlama. Bunlari kendi bayin birebir Telefonda soyledi bana.

Siz dizel ile benzinliyi karşıştırıyor aynı kefeye koyuyorsunuz.

Ben kaliteli iş çıkartabilmek adına çoğu benzinli araç dosyasını bu işi çok iyi yapan bikaç avrupa firmasından destek alarak uygularım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakanusta

Konu bayağı ilerlemiş :D

nasılsın hakan..

Teşekkür ederim.

Seni güzel yerlerde görmek çok hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanusta

Teşekkür ederim.

Seni güzel yerlerde görmek çok hoş.

Sağolasın Hakan.
  • quote:

quote:

...

Seyahat den yeni döndüm, ortalık karışmış, nereye baksam bu konu, defalarca okumamama rağmen konunun buralara gelmiş olmasına inanamıyorum hala.

bu olay benim buralara sayfalarca yazı yazmamla çözülmez. görünen o ki mesele parayı, pulu, gücü, torku aşmış yürümüş. Çok talihsiz çok üzücü olaylar yaşanmış..

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimle sizden Megachips adına özür diliyorum.

Meseleyi bana İstanbula geldiğinizde çözecektik halbuki.

Çözüm adına teklifim şudur ki,

Müsadenizle, Ben bu hafta müsait olduğunuz bir gün Ankara ya geleyim, oturalım konuşalım meseleyi noktalayalım ?

Cevabınızı bekliyorum.

3.şahıslarla ilgili,

bu mesele menfi müspet netleşene kadar lütfen bekleyin, asmayın kesmeyin.

Mehmet Bey teşekkür ederim öncelikle.

Bu mesele için İstanbul'dan kalkıp buraya gelmeyi teklif etmiş olmanız bile benim adıma önemlidir açıkçası.

Hafta içi 09.00-18.00 çalıştığım için size uyarsa Cumartesi günü beklerim sizi.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.