al bakalım biraz özenti yap bu kasaya son şaheserim ayrıntılı fotolar dijital makine bulunca gelecek
modda son nokta içi boya değil benim son yöntemim
nedir kardeş içerideki renk olayı
bazı arkadaşlar alay etmekten zevk alıyor herhalde ayrıyetten ben arkadaşa yardımcı olmak isterim ama ben şahsi olarak başkalarının dediğini yapmaktansa incelerim bakarım millet neler yapmış diye sora kendi aklımda bişeler yaratırım kendi hayal gücümle bişiler üretmeye çalışıp onları uygulamaya sokraım daha sonrada yaptıklarımı millet eleştirsin ytorumları alayım diye siteye korum bence sendfe böle yapmalısın ama gende mod da olmazsa olmaz olaylardan biridir ben sana bir iki tavsiye veriim ilk olarak yan kapağı kestir plexy tak içeriye neon veya uv ışık tak kapağa 1 fan deliği aç ışıkolı bi fan oraya taktır kasanın tepesini deldir bi ışıklı fabda oraya eğer arka yuva genişse kasanın arkasına 12 cm lik büyük bi fan taktır ayrıyetten cooler master muskeeter adlı fan kontrol cihazını da alırsan iyi gözükür kabloları ya kablo toplama kit leriyle yada kendi yaratıcılığınla topla mesela kabloya bi su borusunu sokarak güzel bi görünüm verebilirsin bnm yaptığım gibi
bazı kabloları anakartın arkasından dolandırmaya çalış
artık gerisi senin yaratıcılığına kalmış sana kolay gelsin yaptıklarını bizimle paylaş gelişmeleri bekliyoz bu arada bu kasdan adam olmaz diyen arklara yabancı sitelere bakın adamlar zeytin yağı tenekesinden neler yapıyor
ker kasa mod olur hatta böyle sade kasalar daha güzel mod olur modun amacı zaten el emeğiyle farklılık yaratmak kimsede olmayanın sende olmasını sağlamak
quote:
Orjinalden alıntı: RevengeR
ker kasa mod olur hatta böyle sade kasalar daha güzel mod olur modun amacı zaten el emeğiyle farklılık yaratmak kimsede olmayanın sende olmasını sağlamak
+1
quote:
ravenger +1
Kardeş mod namına ben hiçbirşey göremedim.. Böyle mod mu olur Allahını seversen
quote:
Orjinalden alıntı: astronout
quote:
al bakalım biraz özenti yap bu kasaya son şaheserim ayrıntılı fotolar dijital makine bulunca gelecek
birader kasanın iiçinde iki tane coolermaster uv neon var başka bi şey yok geri kalan renkler ise tamamen benim seçimim olan fosforlu cisimler yani ne renk koyarsan kasa o renk oluyor bi makine ayarlasam size resimleri atardım ama elimde sadece webcam ile çekilenler var
ilk yapacağın şey önce o minibüsçü saatini sokmek olsun o ne yaa koptum resmen
Niye dalga geçiyosunuzki bence bu kasa tam modluk zaten modun amacıda standart dandirik bişeyi kendi zevkine göre değiştirmek güzelleştirmektir yoksa gidipte feel hurricane gibi bi kasa alıp bunun içine iki tane ekstra neon takıp mod olmaz
Arkadaşım herkesin dediği gibi önce yan tarafa genişçe bi pencere açman lazım sonra kasanın rengini değiştirebilirsin boyamak zahmetli geliyorsa araba modifiyesinde kullanılan aliminyum bantlarla kaplayabilirsin bunların geniş tabakalar halinde satılanları var ayna gibi kasan olur yada yine kaputları kapladıkları siyah genişçe bantlar var bunlada kaplayabilirsin hatta karbonfiber görünümlü olanlarından bulabilirsen çok şekil olur yannız bunları kaplamak biraz zahmetli gerdirme kurutma falan gibi işlemleri var gördüğüm kadarıyla kasanın içi geniş buraya dilediğin gibi neon uv kaplo gibi modifiyeler yapabilirsin kasanın ön tarafında aşşağı doğru inen ufak noktalar var bunlar ışıklı mı anlamadım ama deyilsede buralara ufak delikler açıp alttan neon yada led takarsın al sana büssürü fikir artık kasana bakıp kendi yaratıcılığını kullanmak kalıyor sana
quote:
Orjinalden alıntı: Rainbow6
Niye dalga geçiyosunuzki bence bu kasa tam modluk zaten modun amacıda standart dandirik bişeyi kendi zevkine göre değiştirmek güzelleştirmektir yoksa gidipte feel hurricane gibi bi kasa alıp bunun içine iki tane ekstra neon takıp mod olmaz
+1 Bende de zamanında bilirsiniz belki everestin bmw kasaları vardı ondan vardı o kasayı sıfırdan modlamıştım ama şimdi tsunami aldım insan kıyamıyo zaten modlancak fazlada bi yeri yok hani gerçi dayanamayıp içini boyadım o da ayrı mevzu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: astronout
quote:
birader kasanın iiçinde iki tane coolermaster uv neon var başka bi şey yok geri kalan renkler ise tamamen benim seçimim olan fosforlu cisimler yani ne renk koyarsan kasa o renk oluyor bi makine ayarlasam size resimleri atardım ama elimde sadece webcam ile çekilenler var
eline sağlık kardeş aynı olaya bende girdim fanları falan boyadım da bişey dikkatimi çekti pci slotlarını da mı boyadın ya da nası boyadın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme