Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MODERN WARSHİPS HESAP Satın Al 22 Şubat 2025 03:59 1 1 MODERN WARSHİPS HESAP Hesap 51 Level, yüksek K/D oranlı, 3 yıllık temiz bir hesaptır.Ister Windows pc de ister Androidde yada IpadOs işletim sisteminizde oynayın. Birkaç kahraman ekipmanı da mevcuttur. En önemlisi, en iyi hava savunma sistemli muharebe gemilerinden, Moscova sahip olacaksınız. Harcadığım fiyatın daha altına hesabı veriyorum. Bu zamana dek harcanan zamanı saymıyorum bile. Ayrıca mail adresine bağlı, Battle Of Warships oyunuda mevcuttur.Fiyat : 5000 TL WhatsApp üzerinden daha hızlı ulaşabilirsiniz: 05524109544Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MODERN WARSHİPS HESAP