Şimdi Ara

Modern Warfare 3, PS3 ve Xbox 360'ta Aynı Kalitede (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu site kullanıcıları kadar fanboyluk yapan hiçbir site yok hangi emsajımda ufak değişikliler olduğunu söyledim ? sadece yeni 0 dan bir motor olmadığını belirttim. zaten biraz aklı olan bunu anlar ki heryerde kaynak var ztn burda hiçbirşeyi savunduğum yok azımdan cod lafı bile çıkmamasına rağmen şu tavırlara bak acıyorum size . .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokoc

bu site kullanıcıları kadar fanboyluk yapan hiçbir site yok hangi emsajımda ufak değişikliler olduğunu söyledim ? sadece yeni 0 dan bir motor olmadığını belirttim. zaten biraz aklı olan bunu anlar ki heryerde kaynak var ztn burda hiçbirşeyi savunduğum yok azımdan cod lafı bile çıkmamasına rağmen şu tavırlara bak acıyorum size . .s

sen acımaya devam et acımak güzeldir :D adamlar hiç olmazsa yapıyo senin dediğin üstünede yazsa adam gibi yazıyo kimseyi kandırmaya gerek yok
  • quote:

sonuçta taban ayzılım aynı 0 dan ayzılmış bir motor değil . yenibir motor demek için yeni bir motor yapmak gerek zaten gözle görülüyor bariz şekilde bc2 ile bf yada bc ile-bc2 sadece bs frostbite 1.0 iken bc2 frostbite 1.5 kullanılmıştı ozmaanda bu frostbite olayı gibi herkes ötüyordu sonuçta bu üstüne birşeyler konularak geliştirilmiş bir motordur.

frosbite 1.5 ,frosbite1.0'ın modifiyelisidir zaten,örnek olarak cryengine3.5'u vereyim sana cevat yerli bi videosunda crysis 2'yi çıkarttıktan sonra cryengine 3.5 olarak modifiye yapıcaz diyordu ...cryengine 4'e ise daha sonra geçicez gibi cümleler sarfetti...
    zaten adı üstünde frosbite 1.5 (birbuçuk ,bir + buçuk)...
  • DİCE'de frosbite 2 için yeni oyun motorudur diyor neyin tartışması yapılıyorki burda.

Sen bi pantolona yama yaparsın veya aynı marka pantolonun yenisini alırsın .Sonuçta o pantolon yenidir.
  • Millet cod fanboyuğu yapçam diye ne diyeceğini şaşırmış. "Grafikler güzel olmasın ben oynayacam.Benim pc kaldırmaz iyi olursa"
    Arkadaş pc kötüyse grafiği düşürürsün yine senin pc nin kaldıracağı seviyede oynarsın. İyi pc sahibi yüksek ayarda oynar.
  • nasıl bir site olduğu belli adamlar yorumlarımı siliyor :) ki hiçbirsebepte belirtilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokoc -- 26 Mayıs 2011; 12:18:29 >
  • quote:

nasıl bir site olduğu belli adamlar yorumlarımı siliyor :) ki hiçbirsebepte belirtilmiyor

bilip bilmeden konuşuysun çünkü sallamayla olmuyo
  • Battlefield 3 şu an grafik olarak Call of Duty den daha üstün olabilir ama oynanış olarak Mw3 ün yanına yaklaşamayacağı muhtemel. Battlefield Cod'un yıllar önce yaptığı geliştirmeleri hala yapamadı. Grafiği tabikide iyi olacak en son teknolojilere uygun,en son fikirler kullanılarak yazıldı. Yeni iw engine yakında gelir.O zaman pabucu dama atılacak. Activision modern warfare 3'ü yeni bir oyun motoruyla yapmak istemedi. Çünkü hem zaman kaybı hemde yeni oyun motoru kökten değişim demek. Modern Warfare havası bozulmak istenmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamufa

quote:

nasıl bir site olduğu belli adamlar yorumlarımı siliyor :) ki hiçbirsebepte belirtilmiyor

bilip bilmeden konuşuysun çünkü sallamayla olmuyo

kendin çok biliyor yazılım bilgisi yüksek. forum kurallarından çok anlıyorsun. gerekçe gösterilmeksizin mesaj silmek hiçbir forum kuralına uymaz. bilmiyorsan gel sana benim dedicated den host vereyim kendine site aç
  • Frostbite'nin geliştirilmiş versiyonu 1.5'tir. Medal of Honor'da kullanılmıştı. Frostbite 2 tamamen yeniden yapıldı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Frostbite_Engine
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Frostbite'nin geliştirilmiş versiyonu 1.5'tir. Medal of Honor'da kullanılmıştı. Frostbite 2 tamamen yeniden yapıldı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Frostbite_Engine

yeni bir motorda wikide frostbite serisinde ne işi var? ayrı bir kategoride belirtilsin üstünde çok fazla gelişme olduğundan yeniden tasarlanmış deniliyor fakat 0 dan yazılma bir motor değil. zaten gözü nizamı olan bir adam anlar efektler kaplamalar tepkimelerden.

• call of duty nin istedigi sistemle bf3 in istecegi sistemler açıklansın aradaki farkı görceksiniz bf 3 ün istecegi sistem codun 2-3 katı olacak çünkü yeni motor la iyice pc leri zorlucak hatta çogu pc kaldırmıcak ee böle olunca ne olcak cod satcak bf3 ise iyi oyun yaptık demekle yetincek satışlardan anlarsınız cod milleti nasıl esir aldını
  • wantedemre
    CRYSİS 2 için de öyle deniyordu ne oldu :))
  • crysis 2 için ne mi oldu crysis 2 içinde atıp tutuyordu millet...
    yok 8800 gt minimum sistemde yer alıyor cogu pc kaldıramıcak 2 mılyarlık pc şart ...
    ne oldu soncunda 8800 gt ile 30 fps'de oyun oynuyosunuz yeni yama gelmişti onu kurunca 40 fps'ye kadar cıkıyordu bırakın 8800 gt'yi 8600 gt ile dahi oynuyorsunuz...
    1200 liralık gtx460 ekran kartı i5 işlemcili pc 40 50 fps'de rahatca oynatıyor oyunu hemde full grafikte...internette 300 liraya 5850 ekran kartı satılıyor 3 tane konsol oyunu fiyatına gidin alın crysis 2 'yi maxımum grafikte 60 fps'de oynarsınız...bf3'ü de full grafikte en az 45 fps'de oynatacagından şüphem yok...bu nedenle atıp tutanlara fazla aldırış etmeyin...

BF3 her halukarda satıcak uzun vadede veya ılk cıktıgında bu oyunun sp'sini korsan oynayan mp'sini orjinal alıcak...kim kaçırır ki böyle bi oyunu...
  • Eger benim t 5200 islemcili 3430lu ekran kartima gore grafikleri uyarlamazlarsa ucarim mw2ye .. ))
  • CoD fanları 6000 devirde döner,onlarla tartışmaya girmek insana bildiğini unutturur.Her sıkıştıklarında sana CODun ne kadar sattığından bahsederler ve BFnin satmadığını söylerler.Başka dayanakları yoktur çünkü.

BF3 mümkünse satmasın fazla.Taktikten,takım oyunundan anlamayan,işi frag kasmak olan çol çocuk kesimi bu oyunu oynamasın.BF serisini oynayan kesim daha olgun bu bir gerçek.Bugün babasından bakkaldan sakız ister gibi cod isteyen çocuklar var.Sebebide oyundaki oynanabilirliğin çok kolay olması ve mp modun küçüklere çok fazla hitap etmesidir.Cs 1.6 da olduğu gibi.

Bu arada Frostbite 2 tamamen yeni bir motordur.isim hakkı DICE'ın olduğu için isterlerse FrostBıte 5 deme haklarıda var.Araştırmacı olalım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 26 Mayıs 2011; 14:39:33 >
  • Frostbite 2 ile 1 arasındaki farkla COD oyunlarının grafik motoru arasındaki farkı karşılaştırmak Frostbite2 oyun motoruna hakarettir.Frostbite 2 ile 1 arasındaki farkı COD motorundaki gelişmeyle bir tutanlar bir zahmet göz doktoruna gitsinler.

Ha doğru "hoş ayrıntılar" vardı değil mi?Unutmuşuz tüh.
  • komiksin kendini daha fazla rezil etme istersen bu konuda sen harita paketimi yazıyon ne yapıyosun ona devam et bence :D
  • Grafik motoru versiyon numaralarına kafayı fazla yormuşsunuz. Versiyon numarasından çok ne kadar geliştirildiği farkı belirler. Her motor ilk versiyondan kodları barındırır.

Frostbite 2.0 ışıklandırmadan fizik motoruna, karakter animasyonlarından çevre etkileşimine kadar son derece geliştirilen bir motor. FB2.0 gördükten sonra ilk versiyona dönüp bakarsanız sanki alpha testine bakıyormuş gibi olursunuz.

IW4.0 motoru ise IW3.0'ın neredeyse aynısı. Poligon sayısını artırmaktan başka bişey yapılmamış resmen. Ama bu demek değil ki kötü. Ben MW2'nin grafiklerini gayet beğeniyorum, keyif alıyorum.

BF3'ünde MW3'ünde oyun stili farklı, kullanıcı profili farklı. Tarzlarına göre oyunun ihtiyaçları farklılaşıyor, dolayısıyla motorlar farklılaşıyor. BF3 daha gerçekçi bir savaş vaad ediyor, bunuda görsel öğeler ile, araç kullanımı ile, yıkım olanakları ile veriyor, bu yüzden frostbite 2.0 gibi bir gelişim gösteriyor, teknik açıdan yükisteyen bir oyun. MW3 ise daha çok deathmach oyunu, dah

• üstteki yorumum apokoc nickli arkadaşadır :) başkası alınmasın lütfen :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.