Şimdi Ara

Modern Warfare 2 Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
28.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün büyük bir umutla MW2 aldım fakat dosyaları rardan çıkarırken skıdrow ile ilgili bir hata aldım.Yükleyen arkadaşlar varsa nasıl yüklediklerini anlatabilirlermi.

• orjinalini alabilirsin :) takıyosun kuruluyo direk akıyosun oyuna
  • orginal almanda fayda var ben 2 adet indirim problemli orginal aldım.
  • arkadaşlar benzer sorun bendede var oyunu torrent ten çektim razor 1911 li yanlız dosya uzantıları 001 , 002 , 003 diye gidiyor herhangi setup gibi birşey yok oyunu nasıl yüklerim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • yukarı !!
  • up !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbb_2

up !!

o indirdiğin dosyalardan herhangi birisine sağ tıklayıp klasöre çıkar de, içinden iso uzantılı bi dosya çıkarsa daemon tools ile kuracaksın, oyun kurulumu çıkarsa setup'a tıkla kuruluma devam et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar modern warfare 2 'yi torrentz.com dan "Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW torrent " dosyası şeklinde çektim. inen .rar dosyalarını buraya çıkart deyip 2 adet .iso dosyası haline çevirdim. daha sonra daemon tools'tan image dosyasını açtım. sırasıyla kurulumunu yaptım. fakat sıkıntım şurda; kurulum başarıyla bitmesine rağmen masaüstündeki "Call of Duty Modern Warfare 2" simgesini tıklamama rağmen bilg. oyuna girmiyor. bilgisayarım donanımsal olarak bu oyunun gereksinimlerini karşılayabiliyor fakat neden oyuna giremiyorum? yardımcı olur musunuz?

***cevabımı kendim buldum, dvd2 dosyasında skidrow dosyasındakileri kurdugum yerin içine attım ve sorun çözüldü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkah -- 21 Kasım 2009; 19:37:24 >
  • yaf , ben 3 dvdyide bir klasöre attım. aynı yere çıkardım, ardından dvd1 in içinden razor installer ile kurun diyor , kur dedim fakat 1saniye bile almadı kurulum ve ardından directx vs. manual olarak kur dedi. onlarıda yaptım artından crack dosyalarını oyunu yüklediği klasöre atmam gerektiğini okudum fakat sorun burda başladı. Oyunu kurmadı ki ? 1kb lık bir dosya attı sadece.. Anlamadım ? yardımcı olabilir misiniz ?
  • ark. oyunu rardan çıkartın daha sonra razor 1911 dosyasına tıklayın ardından install dedikten sonra kısa süre zarfında '' Modern Warfare 2_disk1_0.sid '' dosyasını istior orda çıkan kutucukta gözat kısmı war ordan oyunu nereye rardan çıkarttıysanız o dosyayının içine girin ve daha sonra alttan bütün dosyaları göster gibi bişi war ona tıklayın ardında Modern Warfare 2_disk1_0.sid dosyanın bulup ok diin kurulama devam ediyor sonra Modern Warfare 2_disk1_2.sid dosyasını istior tekrar aynı şekilde devam edip kurulumu bitirince yüklediginiz nere girip ya oyuna direk giriodu yada tekrar manuel olarak yüklüodunuz oyunun hatırlamıorum olay böyle kolay gelsin..
  • Arkadaşlar bana Sadece "setup.exe " lazım Gönderebilen olursa çok minnettar kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkah

arkadaşlar modern warfare 2 'yi ****.com dan "Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW torrent " dosyası şeklinde çektim. inen .rar dosyalarını buraya çıkart deyip 2 adet .iso dosyası haline çevirdim. daha sonra daemon tools'tan image dosyasını açtım. sırasıyla kurulumunu yaptım. fakat sıkıntım şurda; kurulum başarıyla bitmesine rağmen masaüstündeki "Call of Duty Modern Warfare 2" simgesini tıklamama rağmen bilg. oyuna girmiyor. bilgisayarım donanımsal olarak bu oyunun gereksinimlerini karşılayabiliyor fakat neden oyuna giremiyorum? yardımcı olur musunuz?

***cevabımı kendim buldum, dvd2 dosyasında skidrow dosyasındakileri kurdugum yerin içine attım ve sorun çözüldü :)

kardeş çok saol yaa aynı sorunu bende şimdi yaşadım kafayı yedim donanım istediğinden daha iyi olmasına ragmen açmıyordu sendeki çözümle bende yaptım ve çalıştı teşekkürler geri bildirim yaptıgın için

• Arkadaşlar ben kurulumu yapamadım.

Call_Of_Duty_Modern_Warfare_2-Razor1911 Dosyasından 3 şey çıktı;

DVD1 DVD2 ve rzr-cod6

DVD1 ve DVD 2 de ise iso uzantılı hiç bir dosya yok setupda yok,

Tüm dosyalar rzr-mw2b.001 gibi gidiyor hiç bir biçimlenmişlikleri yok.

Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

MSN: seyub@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.