Şimdi Ara

Modern Warfare 2 MP Siyah Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da yazdığı üzere bi anda böyle bi problem ile karşılaştım.Düne kadar bi problem yokken bi anda MP ye girmeye çalıştığımda İlk resimden sonra ki siyah ekranda kalıyo oyun.Single böyle bi problem yok.Pc de dünden bu güne değişen bişey yok,bi oyun olarak Bad Company i yükledim.İşletim sistemi de Win7.Nedir arkadaşlar çözüm yolu,yardımcı olunuz...

• ya bende de bazen oluyo ama sadece find game den sonra olup oyuna girinceye kadar oluyo bende
  • Eğer siz normal bir zamanda oynarken kasanın gücü kesildiyse yada oyundan oyun için bir buton kullanmadan (Ctrl+Alt+Delete,Alt+F4) çıktıysanız.Bu probleme yol açmış olabilir.Aynısını aylar önce yaşadım.Oyunu silip mümkünse harddiskin başka bir kısmına (C,D) yüklerseniz problem çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1

Eğer siz normal bir zamanda oynarken kasanın gücü kesildiyse yada oyundan oyun için bir buton kullanmadan (Ctrl+Alt+Delete,Alt+F4) çıktıysanız.Bu probleme yol açmış olabilir.Aynısını aylar önce yaşadım.Oyunu silip mümkünse harddiskin başka bir kısmına (C,D) yüklerseniz problem çözülecektir.

Single Player a giriyo,sizde de SP a girip MP ye mi girmiyodu sadece?
  • Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1

Evet.

Format atacaktım zaten format sonrası problem kalmadı,teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.